UA-39839136-1

tiistai 15. joulukuuta 2015

LUUKKU NO:13 SUVIMARJAN nettipuodissa on postikuluton toimitus

13


SUVIMARJAN nettipuodissa on postikuluton toimitus! Ainakin tämän päivän :)
 Kävin tekemässä mattimyöhäisen tilausta ja  löysinkin tuolta AVAA & YLLÄTY  kategoriosta tarjoushintaan esim: Barfotan neuleita ja pipon. Musta-tuotteita löytyy ja Svaneforssin mattoja. Edblad-kynttilöitä ja Dr Vranjes tuoksuja , Tine Koota.....
Valikoima onkin kivan laaja , parhaat merkit edustettuina.
Myös paikallista herkkua valmiina lahjapaketteina. Keinuhongan tilan näkkäriä ja mysliä kauniisti paketoituna. Mukava tuliainen jos esim kukkia ei tuoksun vuoksi voi viedä. Keinuhongan tilalla toimii Lifestyle puoti Suvimarja, jonka valikoimaan kuuluu sisustustuotteiden lisäksi vaatteet, korut ja asusteet.

Langon upea villainen peite ja mä niiiin rakastan hyasintteja!!Annie Sloan kalkkimaaleja montaa sävyä ja maalauskirjakin ovat valikoimissa. Näitä en olekkaan vielä kokeillut :)
 Keinuhongan tila sijaitsee Päijät-Hämeessä Padasjoen Auttoisilla.
Tila on erikoistunut naudanlihan tuotantoon. Neljässä pihattonavetassa on kasvamassa n. 600 sarvipäätä joiden lihaa voi ostaa myös suoraan tilalta. Suoramyyntiin valikoidaan eläimet parhaista pihvikarjaroduista Aberdeen Agnus, Hereford ja Charolais ja seuraava lihaerä on ostettavissa 18.12! Mikäli mielit jouluruokiisi kunnon piffikarjan lihaa poikkea paikanpäällä.  Keinuhongan tilalta, sisustuspuoti Suvimarjan yläkerrasta löydät Navettamarketin, joka myy tilan omien lihatuotteiden lisäksi lähialueen tuottajien lähiruokatuotteita sekä luomutuotteita.
Niistä Keinuhongan mahtavista hampurilaisista olen vain kuullut juttua ja se hieman kaivertelee mieltäni. Mehän voisimme sinipaitaisten bloggariköörimme kanssa tehdä tuonne tilalle sellaisen elämysmatkan. 

Keinuhongan tila on auki
 14.12. - 20.12.  

arkisin klo 12 - 18
lauantaisin klo 10 - 15
sunnuntaisin klo 12 - 16
21.12. - 23.12. avoinna klo 10 - 18
24. - 25.12. SULJETTU
26.12. klo 12 - 16

Keinuhongantie 54
17610 Auttoinen

Käy tutustumassa ja kerro terkkuja! 

Muistakaa osallistua blogini arvontoihin!!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, näitä luen mielelläni. Itse pyrin kannattamaan näitä luomutiloja tai käsityötiloja millä nimellä ne nyt sitten onkin. Meillä täällä Saksassa on näitä myös aikas paljon ja elämys se on aina. Ehkä joskus suomen reissulla menen käymään, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ja tervemenoa jos niillä kulmilla poikkeilet! Taatusti tuoretta ja maukasta lihaa. JA sitten vielä upea kaffila miljöö.. Kyllä tuonne reissu pitää miunkin tehä! Terkkuja saksan maalle :)

      Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)