UA-39839136-1

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

LUUKKU NO:10 & ARVONTA

EKOKIVAA luukkua!


Tänään vieraillaan EKOKIVA verkkokaupassa  josta löydät ainutlaatuisia leluja ja vauvatuotteita jotka ovat innovatiivisia , pedagogisia, reilusti tuotettuja ja luomuleluja. Olemme pieni leluyhtiö joka haluaa muuntaa isoa lelumarkkinaa. Haluamme näyttää että on olemassa siistejä, hauskoja ja HYVIÄ vaihtoehtoja tavallisiin massatuotettuihin lasten leluihin ja vauvatuotteisiin verrattuna, jotka voit ostaa helposti ja näppärästi netistä.

Yksi suosikeistani lienee tämä Luomu , kalustettu nukkekoti toimivilla aurinkopaneleilla! Unelmatalo! Ihana nukketalo joka on myös pedagoginen, toimivilla aurinkopaneeleilla katolla jotka antavat valoa jokaiseen huoneeseen (5 LED-lamppua).

Talossa on täysin toimivat aurinkopaneelit, jotka absorboivat aurinkoenergiaa neljään ladattavaan AAA-paristoihin. Aurinkopaneelin johdot menevät katosta seinän läpi - aivan kuten oikeassa kodissa - alimmaiseen kerrokseen ladattavaihin paristoihin. Energiaa käytetään 5 LED-lamppuihin antaakseen valoa kolmeen huoneeseen.

Talo on tuotettu ympäristöystävällisestä bambusta, värit ovat vesipitoiset ja kokonaan myrkyttömät. Löydät tämän  vielä tarjouksestakin!
 
Tee siis tilauksesi jo nyt jotta varmistat lahjoojen ehtimisen :)

Yhteistyössä Ekokivan kanssa valitsin meille muutaman ECO can I'M not palstic uudelleen täytettävän ja tyhjäksi juotavan juomatölkin. Värivaihtoehtojakin löytyi monia , ihanan pirtsakoita.


Meillä on tapana lapsilla 9 ja 10v saada omat juomat saunaan saunapäivinä. Olen repinyt hiuksia niiden tyhjien pullojen ja tölkkien kanssa. Sekä sen ainaisen hampaita kuluttavien hapollisten limskojen lipityksen. Tässäpä joka äidin pelastus. Pikkasenko olen saanut itsetehtyjä mehuja pakastimesta kulutettua kuin vahingossa. Ennen aina valittivat kun AINA mehua JA TAAS mehua. Nyt nekin mehut maistuvat kuulemma paremmilta kuin ennen  eikä se vesikään hullumpaa ole. Maku kuulemma muuttuu sen mukaan miten sitä tarjoillaan :) 


Eikä haittaa jos pikkasen mehut menevät sivu tuon suuren kaatoaukon :)Mitä ekologisuus sitten merkitsee? Tein kotona katukallubin jonka vastauksia tulee tässä. Ikäjakauma haastateltavilla oli 9-18v.
 Em määä tierä! Mahdollisimman vähän maapalloa rasittavaa. Sitten tulikin jo sähköautoa , bussilla kulkemista , maapallon luonnonvarojen säästämistä.. Kyllähän muksut tiedostavat keinot jolla saisimme maapalloa säästettyä. Sademetsistä olivat kovinkin huolissaan! Ja ettei meille käy niinkuin dinosauruksille :)

Ekokivan facebook sivuille pääset tästä klik.


Nyt  yhteistyössä EKOKIVAN kanssa saan arpoa jollekkin lahjakortin arvoltaan 30€ tuonne Ekokivan verkkokauppaan. Mukaan pääset linkittämällä suosikkituotteesi ja kertomalla onko ekoloogisuudella väliä? Näin ansaitset yhden arvan. Mikäli himoitset toista saat sen arvonnan linkityksestä blogiisi taikka jakamisesta facebook sivuillesi. Mainitsethan tästä kommentissasi :)
 Arvonta päättyy 16.12 klo 18 ja toivon lahjojen vielä ehtivän pukinkonttiin! 


51 kommenttia:

 1. Eko tuotteet kaikki tervetulleita säästämääm tätä meidän yhteistä palloamme
  Yhdellä lähden minä mukaan tuota keltaosta tölkkiä yrittämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukkan arvontaan :) Arvottavana siis 30€ arvoinen lahjakortti tuonne Ekokivan verkkokauppaan :)

   Poista
 2. Ekologisuudella on aina väliä, paljonkin. Luonnon säilyminen ja kaikille turvallisempi ympäristö, kyllä!
  Kun joululahjoja mietin, niin tässä yksi suosikki: http://www.ekokiva.fi/elainlelut/maatilaelaimet-lateksista

  tuhansia.sivuja@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ekologisuudella on tottakai väliä, mutta harmillisesti monesti sitten kuitenkin hinta ratkaisee ja koriin päätyy se vähemmän ekologinen vaihtoehto. Työttömällä kun on rahasta muutenkin tiukkaa ja nyt vielä uudet lääkkeet vievät kuukausittain aimo annoksen kukkaron sisällöstä, niin joutuu tinkimään päätöksistä.

  Sivustolla oli kyllä kaikkea ihanaa, pakko linkittää kokonainen kategoria, kun en noista aivopeleistä osannut valita vain yhtä :) http://www.ekokiva.fi/aivojumppa/

  Pistän mainoksen blogin sivupalkkiin, joten arvontaan lähden KAHDELLA (2) arvalla.

  VastaaPoista
 4. Tottakai ekologisuudella on väliä. Pois turha kulutus ja pakkausjätteet. Suosikkini on I'm Not Plastic -tölkki ja tietysti ihanan pinkkinä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ja linkitin Faceen. Kahdella siis mukana.

   Poista
 5. Ekologisuudella on väliä. Yritän ajatella tekemiäni valintoja pidemmälle ja miettiä lapseni ja muiden tulevaisuutta. http://www.ekokiva.fi/vauvatuotteet/tuttipullot/lifefactory-lasinen-tuttipullo-iso-auringonkeltainen
  Mukana kahdella arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Ekologisuudella on väliä.

  http://www.ekokiva.fi/vesipullot/urheilupullo-ruostumaton-teras-475-ml-oranssi

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Leivontasetti on hyvä lisä leivontaa rakastavan pikkupojan jouluna lahjaksi tulevan keittiön lisävarusteeksi. Yhdellä mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kyllä haluan että meidän jälkipolvillakin on vielä kaunis luonto ja puhdas ilma.
  Yhdellä mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Onpas tuolla valikoimaa! Ja on sillä väliä, sillä ekologisuudella - sen pitäis olla jo valmistajillekin tänä päivänä itsestäänselvyys, valitettavasti näin ei ole.
  Mä tykästyin isosti ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin säilytysrasioihin!!

  VastaaPoista
 10. Hyvä juttu! Kyllä minullekin on väliä sillä ekologisuudella. Mielelläni teen ostokset kaupassa joka välittää maapallon tilasta.
  Ehdottomasti meijän suosikkituote on tuo I´m not plastic juomatölkki!
  Kahdella mukana, linkitin omaan blogiini.
  Mukavaa ja ekologista sunnuntai-iltaa:)

  VastaaPoista
 11. http://www.ekokiva.fi/vauvatuotteet/syo-juo/ruokakulhot-ruostumaton-teras-4-pakki
  Nämä kummipojalle ja sen sisaruksille! ja nuo tölkitki on tosi cool!

  Pelastetaan maailma tulevaisuuteenkin :) Ihana arvonta
  -Aino (ainomakinenn@hotmail.com)

  VastaaPoista
 12. Ekologisuudella on väliä ja pienistä puroista syntyy suurijoki. TUO TÖLKKI-IDEA ON UPEA

  VastaaPoista
 13. En vielä viitisen vuotta sitten juurikaan kiinnittänyt asiaan mitään huomiota...mutta lähi vuosina olen sitä enemmän ja enemmän ajaellut ja tuotteiden hankkimiseen kiinnittänyt huomiota. Askarteluissa ja tuunailussa käytän paljon kierrätettyä.

  Nuo tölkit on muuten huikea juttu. Jos voitto napsahtaa, tilaan ehdottomasti itsekin sellaiset lapsille ja minulle. Juuri tuo saunajuomien tölkit ja pullot ärsyttävät. Niihin menee yllättävästi rahaa kun mekin käydään aika usein saunassa. Itse en juo alkoholia niin myös minunkin tulee otettua se iänikuinen limutölkki...

  Mukaan arvontaan yhdellä arvalla.

  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 14. Ekologisuus on tärkeää. Viimeisiä viedään maapallon luonnonvarojen suhteen, minkä vuoksi niitä ei tee mieli tuhlata. Mun lempituotteeni on http://www.ekokiva.fi/vesipullot/lifefactory-flip-top-vesipullo-475-ml-vihrea
  Yhdellä yritetään! :)

  VastaaPoista
 15. Ekologisuus on tärkeää, ja tuollainen Sophie-kirahvi meiltä löytyykin. Lisäksi olen töissäkin painottanut ekologisuutta, ja omistan "Ekoaskartelua lapsille" - kirjankin. :)

  http://www.ekokiva.fi/puulelut/dino-vetoelain-vihrea tämä näytti kivalta, poitsu tykkäis varmasti!

  Yhdellä arvalla mukana, jensuli88@netti.fi

  VastaaPoista
 16. HennaJenniina
  Yhdellä arvalla minä osallistun, valitsin Bambu ruokaserviisi 3 osaa, Autot, pojalleni, kyllä ekologisuus on minulle ja perheelleni tärkeää, huomioin sen aina ostoksia tehdessäni.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Ekologisuus on tärkeää itselleni ja Ekokauppa on tuttu juttu :)
  Lasten vesipullo ja vesipullo itselle ovat jo hankintalistalla ja paljon paljon muutakin!

  Ihana arvonta, kahdella arvalla olen mukana! Linkitin blogini sivupalkkiin.

  Terkuin, Mira
  Prinsessajuttu -blogista

  VastaaPoista
 18. Tämä on aikas magee: http://www.ekokiva.fi/aurinkovoima/aurinkovoima-aurinkokunta
  Ekologisuus on mulle tosi tärkeä juttu, joten ekologisuudella on todellakin väliä. (: Mukana yhdellä arvalla.

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Yhdellä arvalla mukana. Tällainen olisi tosi hyvä juomapullo: http://www.ekokiva.fi/vesipullot/lifefactory-flip-top-lasinen-vesipullo-650-ml-merensininen
  hyvahuomen at gmail piste com

  VastaaPoista
 20. Hyppynaru ballerina on kiva- kesää jo ajattelen.. valinnoissani mielellään puuta, ei muovia, kestäviä ja myrkyttömiä leluja ja muissa tavaroissa sama linja. kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 21. Lempparini ehkä vähän kliseisesti on tuo kaikkien tuntema Sophie kirahvi! (: Mikäli tuote on ekologinen, saa se siitä suuren plussan mutta en kuitenkaan mieti hampaat irvessäkään tuotteiden ekologisuutta. Mukana ollaan yhdellä arvalla!
  cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Häh?! Tuommoinen tölkki on olemassa! Aika huikea. Tuommoisella lahjoisin kaikki ipanat! Ja meillä kun nämä ruokahommat on erittäin ajankohtaisia, niin pöllö-ruokailusetti olis kans tarpeen.

  VastaaPoista
 23. Ekologisuus tulee minulle tärkeämmäksi ja tärkeämmäksi iän myötä.Ihan mielettömän hieno tuo EKO-talo,voi kun olisi rahaa tuommoiseen:).Lempparini on aurinkovoimalla toimiva aurinkokunta (jota olen muuten etsinyt) ja leikkiruuat:).Mukana kahdella amto@suomi24.fi

  VastaaPoista
 24. Yksi arpa!On ekologisuudella väliä,tulevaisuudessa vain entistä enemmän.Tämmöisen http://www.ekokiva.fi/helmet/puuhelmet sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 25. http://www.ekokiva.fi/vesipullot/urheilupullo-ruostumaton-teras-475-ml-oranssi

  on väliä.

  VastaaPoista
 26. ekolla on väliä. suosikki on http://www.ekokiva.fi/vesipullot/lifefactory-lasinen-vesipullo-475-ml-vadelma

  VastaaPoista
 27. http://www.ekokiva.fi/leluja-ian-mukaan/0-12-kk/sophie-kirahvi-purulelu

  Tietenkin sillä on väliä!
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 28. http://www.ekokiva.fi/puulelut/kuulakehys

  Tämä olisi kiva lahja! :)
  Kyllä ekologisuudella on minulle väliä, mutta itselläni ainakin siinä vielä kovasti tsempattavaa! :)

  VastaaPoista
 29. Tuolla varmasti paljon kaikkea ihanaa tämä sattui vaan nyt heti silmään ja voisin lahjakortilla ostaa meidän pikkuiselle jos onni suosii
  http://www.ekokiva.fi/vauvatuotteet/syo-juo/bambu-ruokaserviisi-3-osaa-pollot
  eekku80@netti.
  Kyllähän ekolla on väliä
  1arpa

  VastaaPoista
 30. http://www.ekokiva.fi/puulelut/neliomainen-pulttilauta

  Ekologisuudella todella on väliä. Ne ovat useimmiten terveellisiä (tai ainakin terveellisempiä) valintoja niin meille ihmisille kuin luonnollekin.

  leoka (å) hotmail.fi

  VastaaPoista
 31. Kiitos, ratkaisit mun yhden ongelman liittyen kummilapseen :) :)
  Sophie Kirahvia olen jo muualta katsellut mielenkiinnolla, nyt se taitaa lähteä yhdelle pikkuiselle pukin vietäväksi, koska asuu niin kaukana.
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. 2arpaa. Suosikkini oli http://www.ekokiva.fi/vesipullot/lifefactory-flip-top-lasinen-vesipullo-650-ml-merensininen. Ekologisuudella on väliä ja siihen pitäisi panostaa/huomioida entistä enemmän, meidän kaikkien tulevaisuutta ajattelen..

  VastaaPoista
 33. Ekologisuus on minulle tärkeää. Tää on mun suosikki: http://www.ekokiva.fi/autot-ajoneuvot/autorata

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Ekologisuudella on ehdottomasti väliä ja teen paljon valintoja arjessa sillä perusteella :) Lempparituote on tämä: http://www.ekokiva.fi/autot-ajoneuvot/kierratysauto.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Tämä näyttää kivalle: http://www.ekokiva.fi/ruoka-keittiolelut/leivontasetti-1
  Ja ekologisuudella todella tärkeää itselleni, pyrin noudattamaan sitä joka asiassa =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Tämä näyttää kivalle: http://www.ekokiva.fi/ruoka-keittiolelut/leivontasetti-1
  Ja ekologisuudella todella tärkeää itselleni, pyrin noudattamaan sitä joka asiassa =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Ekolologisuudella on todellakin merkitystä! Lähiaikoina olen alkanut kiinnittää ekologisuuteen paljon enemmän huomiota. Askartelutuotteet olivat lempparini. emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Tottakai ekologisuudella on väliä. Siihen on alkanut kiinnittää itse paljon enemmin huomiota kun ikää on tullut lisää. Pojalle puulelut olis kivoja, mm. http://www.ekokiva.fi/puulelut/lajittelulaatikko

  VastaaPoista
 39. http://www.ekokiva.fi/ruokalaatikot/ruokatermos
  Ruokatermos olisi mukava:)
  Ekologisuus on tärkeää, jotta maailma pelastuu! Itse mm. vältän ostamasta muovikasseja kauppareissuilla pitämällä kestokassin mukana.

  VastaaPoista
 40. On väliä.
  http://www.ekokiva.fi/sophie-kirahvi/sophie-kirahvi
  sari.k-@luukku.com

  VastaaPoista
 41. http://www.ekokiva.fi/pehmolelut/wwf-kilpikonna-aitiisa-ja-vauva Tuollainen kilpikonnapehmo olisi kyllä hyvä lahja kilpikonnaharrastajaperheelle. Tuollaisen hankkiminen täytyy kyllä laittaa vakavasti harkintaan. Osallistunpa siis arvontaankin! hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 42. 1 arpa
  Ekologisuus on tärkeää ja se on hyvä opettaa lapsillekin.
  Sophie-kirahvi on suosikkini
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Uijui, mukana arvonnassa! Tuollahan on vaikkapa mitä kivaa. Kummitytölle lähtisi kyllä tilaukseen pöllö- ruokalaatikko tai pöllö -ruokalappu.

  VastaaPoista
 44. Ekologisuudella on väliä ja uskon, että pienetkin valinnat auttavat maailmaa säilymään parempana.
  Suosikkituotteeni on: http://www.ekokiva.fi/kokeilu/ekopyorailija-rakennussetti-tuulivoima
  Osallistun yhdellä arvalla.
  T:Mikko
  mikkof (at) netti.fi

  VastaaPoista
 45. Ihana arvonta! Kyllä on ekologisuudella väliä! Kierrätän, en oikeastaan koskaan heitä ruokaa roskiin jne.

  Vastataanpas tyttären mieliksi vaikka tämä: http://www.ekokiva.fi/piirra-maalaa/maagiset-kynat-9-kpl

  hippohiiri@gmail.com

  Ihanaa joulua sinulle Bikke. <3

  VastaaPoista
 46. Ekologisuus on aina mukava plussa tuotteissa. Toivottavasti se huomioitaisiin yhä useammin valmistusprosesseissa. Mieluisimmalta tuotteelta näytti äkkiseltää musiikkisetti (http://www.ekokiva.fi/musiikkilelut/musiikkisetti). timmarjo(at)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 47. Kyllä ekologisuudella on väliä!
  Lempparituotteeni voisi olla: http://www.ekokiva.fi/aurinkovoima/aurinkovoimalla-toimiva-avaruussukkula-rakennussetti
  muistan [at] hushmail.com

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)