UA-39839136-1

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERIN LUUKKU NO:1Paketointi!

Itse aina suunnittelen ja ostelen paikat täyteen kaiken maailman papereita ja nauhoja ja pakettikortteja ja herra ties mitä!.. Mutta useimmiten survon lahjukset muovipussiin ja sanon jotta ollos hyvä! Korttiakaan en aina muista tuolta keittiön pöydältä mukaani ottaa! Kyllähän mun oma käytökseni minnuu sieppaa kun ite kerran olen USEIN kassaneidin kysyessä: tuleeko itselle vaiko lahjaksi? Mä sanon jotta LAHJAKSI! ! Sitten kotona niitä availen silmät sikkurassa :) Kaikkihan sen tietää että ajatuksella kääritty lahja on jo visuaalisestikkin näköaistia hellivä paketti tuottaa jo käsissä ollessaan mielihyvää. 
Oppia siis ikä kaikki! 
Sain juuri vähän aikaa sitten käsiini upeasti paketoidun arvontavoiton. Se tuli REDROSE KEITTIÖSSÄ blogista.


 Hypistelin ja ihastelin

 Kääntelin ja unelmoinEikö ollutkin upea? Ihan sain piikin kylkiluideni väliin sen jälkeen kun olin tuntenut lämpimän aallon sydämmessäni! Nostan hattua viitsimiselle ja taidolle. Sekä parannan omat paketointi aikeeni :)  Lisää upeita paketointi ideoita löytyy KAIKKI PAKETISSA blogista! Mistä ne pojat noita ideoita aina ammentaa? Mahtaako he nähdä enneunia tai jotain? Monesti (tietysti) tulee olo: HÖ! Miksen MÄ tota keksinyt kun niin välkky kuitenkin olen! Tuolla blogissa näyttikin olevan omintakeinen joulukalenteri :) Käyppäs kurkkaamassa molemmat blogit ja olkaa kuulolla!
 Huomenna avautuu no:2 joka sisältää arvonnan :)
Anna-Mari Westin kalenterin voitti:
Makoisaa joulua oli herkullisen värinen.
T: Tytti
Laitatko mulle osoitettasi tulemaan bikkenpilttuu@hotmail.com

2 kommenttia:

  1. Niin samaa mieltä tosta paketoinnista. Sitä muka niin kaikkea suunnittelee tekevänsä, vaan ans olla, kun taas käy perinteiset ja kaikki jää viime tippaan, eikä sitä siinä sit enää mistään kivasta paketoinnista mitään tuu. Kauhee ressi vaan.

    Kyl oli niin herttanen toi sun saama paketti, että ihan täälläkin tuli ilonen miäli. Onnee :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan paketin olet saanut! :) Kauniisti paketoitu lahja on aina ihana saada. Kaikki paketissa -blogin pojat antavat kyllä inspiraatiota joululahjojenkin paketointiin. Täytyisi vaan tarttua toimeen ajoissa... :) Onnittelut arvontavoitosta ja mukavaa viikonloppua sinulle! <3

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)