UA-39839136-1

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

SOFFAN VALTAAJA PYRY

Tuossa muutama vuosi sitten meidän perheeseen tulla johkaantu koiruus: PYRY. Löytöeläinkodista. Arviolta hää oli noin puoltoista vuotias kodin vaihtaja. Me olemme Pyryn 4 koti. Vaihtuvuus on jättänyt jälkensä. Kokeiltiin yökyläilyä kotoa muuttaneen tyttären luona muttei siitä mitään tullu. Pyry oli vihainen murisija ja levoton sielu. Meinas varmaankin että taasko mut on hylätty.
Koiruudessa on ilmeisesti Berniä ja Rottweilleriä...
Hää ol hoikkapoika vielä tuolloin... Puri meitä minkä kerkes eikä tuntenut omaa nimeään. Karkailikin (edelleen) Tuli retkiltään kotiin pöllitty talipallo suussaan :) Mahtoi olla vikas suolitoiminta hetken aikaa...
Pyryn lempipaikka on soffa. Kun mulla on sytosäryt päällään nii me katsellaan Pyrtsin kans telkkua soffilta ja välillä kun kylkeä pitää kääntää , vaihdetaan päittäin makuualustoja :)
kun näytän imuria tahi kynsisaksia  , Pyry ottaa sunnan tarhan ovelle.


Nyt Pyrylle on pikkasen saatu malttia. Odottelua on harjoiteltu herkkujen kera. Tässä kuvassa se onkin onnistunut 50% !


 MEL DOGSONS herkuilla harjoitellaan :)


 Joskus Pyry parka joutuu emännän kera koviinkin valinta testailuihin


 Näin siinä sitten kävi:PURINA vei voiton :) No Purinaahan nuo molemmat.....


 Joskus on kiva saada vieraita... Ainakin Pyryn mielestä.

Meiän PYRY

22 kommenttia:

 1. Voi miten mahtava koiruus tuo teijän Pyry! Kertakaikkisenihana:)
  Meillä on kanssa yks sohvanvaltaaja, nykysin oon antanut luvan kanssa olla. Kun raukalla jo alkaa olla ikää ja allergian takia turkki nyt niin huonona, että säälin sen ihoa, josko painaa hankalasti lattialla makoilla- ainahan tuo on soffalle itteensä kampeemassa:)
  Mukavaa Aprilllipäivää!

  VastaaPoista
 2. Voi miten lutunen ja iso ihan kunnon poika.Oma koti kullan kallis niin.....Pyry, hyvä asenne pidä toi! terveisin marjatta

  VastaaPoista
 3. Voi kun toinen on ihana! Ihan just soffanvaltaaja näkönenkin :D

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis Pyry!!! Rakastuin ensisilmäyksellä (olen kyllä rakastunut monesti ennenkin) Kovasti on silmissään sama katse, kuin meidän edesmenneellä Jormalla. Kiva kun koulutat namuilla Pyryä, kyllä siitä hieno mies tulee, ellei jo ole. Toivotaan, että Pyryn lämmin energia edes jonkun verran helpottaa kipujasi.

  VastaaPoista
 5. Meilläkin kaikki kolme koiraa, jotka on meillä ollut, on olleet kodin vaihtajia. Yksi niistä on tällä hetkellä, kaksi on jo saapunut elon tiensä päähän. Aikuisena tulevalla koiralla on jo kaikenlaisia tapahtumia sattunut, jotka vaikuttavat sen käytökseen...pikkuhiljaa on meiänkin Elmoa saatu kasvatettua eroon joistakin traumoistaan...osa ei varmaan lähe ikinä. Mutta ihania neon silti :)

  VastaaPoista
 6. Pyry on oikeen koiran näkönen ja kokonen :)
  - meillä on viron löytökoira. Se muutti meille 2006 ja oli 1 tai 2 vuotias. Alkuun sillä oli kolttosia mieles, mutta hyvin on oppinu talon tavoille. On noi koiruudet vaan niin mahtavia kamuja.

  VastaaPoista
 7. Pyry on arvokkaan näköinen herra. Kiva kun viimein on pysyvä koti, hylkääminen ei tunnu kenestäkään kivalta ja se jättää jälkensä.

  VastaaPoista
 8. Komea Pyry! Oltiin viime viikolla Alaniassa Turkissa ja siellä oli aivan ihania kulkukoiria oikea jengi. Parhaimmillaan laskin kahdeksan. Osa niistä tuli tosi tutuksi viikon aikana. Alaniassa niistä pidetään hyvää huolta, ovat ruokittuja ja merkittyjä, ja tosi kilttejä. Oikein ikävä tuli noita lenkkikavereita, isoja jytkyjä:)

  VastaaPoista
 9. Komistus! Ihana että on teiltä saanut pysyvän kodin. Hieno asia, tiedän tunteen, sillä meillä oli Misu ex-koditon aikanaan. Pyry on varmasti melko persoona taustansa vuoksi.

  VastaaPoista
 10. Bikke, on koiralle tosi rankkaa, jos jo neljäs koti. Hän on kadottanut luottamuksen, mutta uskon, että sinä saat hänet uskomaan, että tämä koti ja perhe on nyt totta ja omaa. Ole Pyrylle maailman paras hoviväki ja saat elämäsi parhaan ystävän. Meidän suuriruhtinatar Olga eli melkein 15 vuotiaaksi ja emme pysty ajattelemaan nyt vielä omaa koiraa. Onneksi parin viikon takaisesta vierailijasta Lunasta saimme kummikoiruuden, joka tulee meille kohta yökyään taas. Hänessä on vähän haastetta, vaikka tosi hyvä perhe ja sama eli heidän koirien pentu, mutta Luna on neljän koirna laumasta ainoa, joka hauaisi saada enemmän ihmisten huomiota, mitä kotona saa. Meillä hän on tähti ja perhe oli huomannut, että pitkä viikonloppu meillä oli tuonut Lunalle iloa ja itsevarmuutta. Ostin tänään Lunaa varten jo kanaa pakastimeen, koirien herkkuhyytelöitä ja hierkkutikkuja. Vielä puruluut ja hammasluut ja raejuusto ja uudet tennispallot, niin sitten Luna tulkoon;) Mikään ei voita koiran ystävyyttä: Se on täydellisen uskollista ja pyyteetöntä.

  <3

  VastaaPoista
 11. Ihana pelastustarina ja paljon rapsutuksia Pyrylle. Hän on niin komea ja ihanan oloinen mössykkä :)

  VastaaPoista
 12. Ihana Pyry, mutta surullinen tarina hänellä. Sinulta se saa varmasti parhaan mahdollisen kodin! <3
  Meidänkin Minikoira M on tullut toisesta perheestä ja oli vähän huonolla hoidolla. Turkki oli huonossa kunnossa, rokotukset eivät olleet voimassa ja se oli kovin pelokas. Eläinlääkäri meinasi että koiraa on lyöty, mutta mene ja tiedä. Kovasti se säikkyi esim. jos heilautin kättä ja aristi takapäätään. :( Nyt onneksi M on rauhoittunut ja aivan ihana koira. <3

  Sinulle on haaste blogissani! ;)

  VastaaPoista
 13. Ihana Pyry, ja ihana koti Pyryllä <3

  VastaaPoista
 14. Suloinen on Pyry <3 Ja hienoa kun on päässyt hyvään kotiin!

  VastaaPoista
 15. Suloinen on Pyry <3 Ja hienoa kun on päässyt hyvään kotiin!

  VastaaPoista
 16. Pyry <3
  Toivottavasti pääsiäinen on sujunut rauhallisissa merkeissä :)
  Blogissani http://sirpanvakerryksia.blogspot.fi/2015/04/servettitelineen-tuunaus.html on sinulle leikkimielinen haaste ;)
  Terkuin Sirpa

  VastaaPoista
 17. Kyllä on komea tapaus <3 Oikein mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
 18. Suloinen Pyry. <3 Onneksi Pyry on saanut teiltä varmastikin loppuelämänsä kodin. :)

  VastaaPoista
 19. Ihana on koira. Onneksi sai nyt varmasti loppuelämän kodin! :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)