UA-39839136-1

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

NYT MUA OTTAA PÄÄHÄN

Oonko muuten valittanu teille kuinka paljon? Noin niinku yleensä? Joskus on sellasia päiviä kun KAIKKI menee ihan päin prinkkalaa vaikka kuin yrittäisit olla superpositiivinen?
Oot illalla juonut kaffett ihan liian myöhään ihan vaan siks ettei kaffeen tarjoojalle tulisi paha mieli , tietäen että yöunet on menny? Kattelet sitten läpi yön telkkaria kiroten vähiin käyvää aikaa ennen kuin herätyskello soi! Olet jo valmiiksi kiukkunen ja väsynyt kun aamutoimet koittaa.. Ottaa päähän kun katti vinkuu ruokaa eikä osaa olla hiljaa vaan pyörii jaloissa kokoajan! JA koira! Mitä senkin nyt muka tarvis heti ensimmäiseks päästä ulos! Herättelet muksuas joka näyttä peffaan ammutulta karhulta. Eli KUKAAN ei ole hyvällä tuulella! Saat kersat kouluun ja ajattelet jatkavas eilisen päivän puutarha/terassin maalaus projektejas... AI NIIN! SATAA VETTÄ! No eihän se silloin luonaa.. Vedät siis oikoseen soffalle ja ajattelet tekeväs..kohta...huomenna... Niin ja sitten yrität facettaa niitä maustetilauksia joita olet luvannut hoidella koulun oppilastilin kartuttamiseksi. No hyvä juttu kun tasan 1!! tilaus on plakkarissa ! Mikä kumma on ettei nyt just kukaan halua tilata mausteita? Vaikka niin mielellään lykkäisivät muksunsa ylimääräisille reissuille?  Tai sitten se vapunpäivän munkkihetki? Oot luvannu paistaa 100 munkkia... Nii ja sinnekkään tule kuitenkaan ketään.. Missä ne kaikki aktiivit on? Tai sitten toi hemmetin tilipäivä? MIKÄ SE ON? Sairastaminen on perseestä! Ryöstän pankin!!
 Sain sytot viimeks tämän leikatun käden puolelle ja nyt se sitten pistelee ja on "OUTO". Vitsit jos se alkaakin turpoomaan eikä auta muu kuin lymfahieronta? Hitto mutta mua kyllästyttää sekin nyt just tänään. JA mua ottaa niin päähän olla kortisoonin pyöristyttämä pallonaama jolla ei ole ripsiä! Oikein siis RUMA!  Nii ja kun oot saanut sytohoidon oot soffan pohjalla vetämättömissä niin sun poikas kiroaa sitä kun EI KOSKAAN SAA TULLA KAVEREITA! No sano sille nyt ettei tänään eikä huomenna eikä..kun sun äitis ei nyt vaan jaksa...Nii ja tässä on nyt ooteltu koska se lekuri soittaa ukko-kullan jatkosuunnitelmista? Koska ne pari suonta ohitetaan? Luultiin sen soittavan jo EILEN!  Nii juu.. Ruokapöydässä on sun lisäks 7!! poikaa ja sun risottos palaa pohjaan... Äkkiä lisukkeeksi tölkkimaissia joka kuulemma on IHAN PASKAA!
JA miksei toi vessapaperi rullakaan voi pysyä tuolla telineessään? Mikä ihme sen aina nostaa lavuaarin viereen?
Ja sitten toi lattia pitäis ottaa auki ja köökin seinät maalata uudelleen... Pari mäntyä kaataa ja korvata tuijilla. Perkolaan kattoa jaa jaa Samperi mutta ottaa päähän!!Joskus vaan on näitä kökkö päiviä kun ei kannattais nousta sängystä ollenkaan.. Jospa huomenna paistaisi aurinko?

 ai vitsit!! Mä olen unohtanut PYYKIT KONEESEEN!!! TOISSAPÄIVÄNÄ!!!

22 kommenttia:

 1. Ja tässä kohtaa ei auta toisten tsempit... nekin ottaa kaaliin todenteolla!
  - Pakkohan sen auringon on huomenna paistaa!!!

  VastaaPoista
 2. Voi että Bikke! Tää on niin tätä joskus! Mutta päivät ei oo onneks veljiä keskenään ja huomenna paistaa aurinko, uskotaan niin...

  VastaaPoista
 3. Kiitos päivän piristyksestä ! Elämä on välillä, sanonko mistä, en taida sanoa...

  VastaaPoista
 4. Sana sinulla on hallussa. Paistaa se..:)

  VastaaPoista
 5. Joo, ihanhan sinä kuvailet mun JOTAIN päivää. Just sama kaava. Sit vielä kaiken pahan kukkuraksi niin hemmetin ruma, siis minä, ilman tuota sairautta. Oikeesti et ole ruma ja kyllä aurinko taas paistaa, anna näitten päivien olla näitä päiviä ihan kaikessa rauhassa. Parempaa eloa toivottelen :)

  VastaaPoista
 6. Ja mä kun luulin, että mulla on huono päivä. ..piristi kummasti tekstisi😊 Lähetän sulle kesää ja aurnkoa täältä Italiasta😊

  VastaaPoista
 7. Hei, jos sinä nyt kerran valitat, niin annahan tulla vaan! Eikös helpottanutkin jo paljon, kun päästelit höyryt tekstiksi?
  Kuule, toivotan sulle todella mukavia päiviä, toivotaan, että terassin maalauskelit saapuu pian( mun piti tänään mennä istuttamaan vattupuskaat uuteen kotiinsa, mutta en nyt viitsinyt lähteä niitä tuonne mutavelliin hukuttamaan. Ja piti istuttaa kukkiakin ja kääntää pottumaa... ehkä sitten joku toinen päivä...) Nyt on siis ihan lupa istuksia vaan ja lorvia tässä koneella....

  VastaaPoista
 8. Myötätuntoiset terveiset Birgit,toivon että vähän helpottaa,kun voit purkaa pahaa oloa tänne, tähän blogiin,täällä on lämpimiä ihmisiä jakamassa ilosi ja surusi.Kun ajattelen päiviäsi ja mitä kaikkea siihen kuuluu ihmettelen ,miten vähän valitat.Voimia sinulle lämpimin ajajtuksin Marjatta.

  VastaaPoista
 9. On kökkö päiviä täälläkin, ikä tekee tepposiaan, kun satut juomaan ne iltakaffeet ja sit valvot ja pyörit sängyssä miettien kaikenmoista ja varsinkin keväällä sitä, että mihin nämä vuodet oikein vierähtivät. Olen jo 60-kymppinen akan käppänä ja lonkka ym. lihaskivut valvottavat, varsinkin jos olen rankametsässä rehkinyt liikaa. Mutta kun siellä on niin Kivaa!! Juoda kahvit kannon nokassa istuen ja paistaa tulilla makkarat. Sitkeä kun olen, niin en anna periksi ja tahdon koetella voimiani, josko vielä tuo ja tuo iso puu nousee tukkisaksien nenässä pinoon. Ja mikä nautinto onkaan, kun se vielä nousee. Hyvää vappua sinulle ja muulle poppoolle!

  VastaaPoista
 10. Tollasia päiviä tulee, ja mä luulen, että erityisesti tekeville ihmisille, jotka sairastuu vakavammin. sillon tulee se turhautuminenkii ja mikään ei mee niinku suunniteltii. Ai kakka, mut sä oot niin oikeessa vaik kui on kaukana positiivisuudesta. Halaus

  VastaaPoista
 11. Voi sinua <3
  Iso halaus ja anna vaan pahan tulla pois! Huomenna on uusi päivä.
  Onneksi noita paskoja päiviä on aika harvoin ja kaikilla muillakin joskus.
  Laiskana ihmisenä nautin sadeilmoista, voi olla sohvan pohjalla ja esim. selailla blogeja:)

  VastaaPoista
 12. Halauksia hurjan paljon, hyvä että annoit tulla <3

  VastaaPoista
 13. Sinähän sen sanoit, ei kun kirjoitit....♥

  VastaaPoista
 14. Voih! Noita päiviä aina välillä tulee eteen itse kullekin :/ tsemppiä!

  VastaaPoista
 15. Oot ihan superihana kun valitat :)

  VastaaPoista
 16. Muistathan, että kahvi vie yöunet vain älykkäiltä ihmisiltä :). Ja hyvä, että joskus valitat, niin kuuluukin. Mutta olet kyllä oikeesti positiivisin ihminen, jonka tunnen. Ja valittaakin osaat niin, että saat kuulijalle hymyn huulille. Aurinkoa päivääsi toivoopi Riitta

  VastaaPoista
 17. Anteeksi Bikke, mut sä sait mulle oikein hörönaurun tällä vaikka vakavaa asiaakin, sä niin osaat kirjoittaa nasevasti ja humorisesti myös niistä keljuista jutuista, ootko harkinnu vaihtaa alaa vaikka pakina-likaks? ;)

  VastaaPoista
 18. Ei mene muuallakaan aina niin kuin Strömsössä!toivottavasti Vappu menee paremmin. Kahvi on pahasta myös minulle, enkä hörpi sitä illalla, jos aamulla pitää nousta aikaisin. Tsemppiä kuitenkin tv Liisa

  VastaaPoista
 19. Samaa mieltä muiden kanssa, oot niin mahtava kun osaat valittaakin positiivisesti!
  Onneksi kaikki päivät ei oo yhtä paskoja!
  Huomenna paistaa ja pääset sinne puutarhaas kukkamaita raaputteleen, niin johan tulee parempi olo!
  Täälläkin on paskaa tullu niskaan ihan kunnolla, kaikin mahollisin eri tavoin- itse en kylläkään osaa noin hienosti suhtautua kun sinä.

  Mukavempaa huomista!

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)