UA-39839136-1

tiistai 7. huhtikuuta 2015

FISKARS INSPIRATION & ARVONTA

Mun sormet SYYHYÄÄ!! Millään malta odottaa ilmojen lämpeämistä ja sormien multaan survomista! Saan ihan ilmaista terapiaa! Elämäntilanne ei ole kaikista helpoin. Ja jos totta puhutaan ei nuo kylmästä maasta ylös kohti päivänvaloa , aurinkoa ja lämpöä kurottavat alut sitä helpota. Hölmöä ajatella niin mutta jokainen uusi alku saa minut muistamaan elämän rajallisuuden. Sen reunan joka häämöttää päiväpäivältä lähempänä. 


Mutta: niin kauan kuin aurinko nousee nousen minäkin ja puutarhani tullee joutumaan mielivaltaisuuteni kohteeksi. Tälle kesälle on varattuna sen kesähuoneen rakentaminen (ikuisuusprojekti) VALTAVAT ruusu ja pioni penkit! Vadelmatarha! Hyötypuutarhan järki peräistäminen.Liljakukkojen joukkotuho! Lumipalloheisin pelastaminen ötököiltä! Karmeat joukkomurhat tulossa. Kuulostaa ihan valtavalta  , loputtomalta projektilta. Mutta tuntuu henkireiältä. 
Suurelta mustalta aukolta.
 Tähän kaameaan huisin hauskaan projektiin tarvitsen kunnon työvälineet. Apuuni rientää Fiskars
(ja sinunkin)
 Kiinalaisetkin sen tietävät: Jos haluat olla päivän onnellinen, juo itsesi humalaan. Jos haluat olla vuoden onnellinen, mene naimisiin. Jos haluat olla koko elämän onnellinen, aloita puutarhanhoito.

Sain taannoin äitienpäivälahjaksi mieheni tuunaaman talikon. Ihana vaaleanpunainen!!! Talikko on muuten yksi luottokaluni tuolla penkeissä riehuessani. Siksi minulla onkin oma talikkojen hautausmaa.... syynä ei ole suuri hauikseni vaan ...made in hongkong... 


Fiskarssin SOLID harjasta juttelin TÄÄLLÄ KLIK
Mukavaa muuten että nämä puutarhavälineet ovat saaneet ihanan taivaansinisen sävyn! Ai miksikö? No tämän tähden:: 


Aina keväisin vaikka kuinka syksyllä laittaisin harat ja kuokat talteen kurjalta talvelta niin joka kevät niitä löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista!
 

 Kun on näinkin aisteja herättävä väri.. voi tämänkin traagisen kohtalon välttää :)

Olen onnekas saadessani yhteistyössä Fiskarssin kanssa arpoa teille jollekkin uuden uutukaiset FISKARS INSPIRATIONS työkalut. Setti sisältää: LUCY/taivaansininen möyhennyskuokan , istutuslapion ja oksasakset.

Fiskars Inspiration™ sarjan työvälineet kuvastavat Fiskarsia kestävyydellään, keveydellään, ergonomisuudellaan, hyvällä laadullaan sekä muotokielellään.
 • Fiskars-laatua trendikkään taivaansinisenä
 • Kasvien istuttamiseen ja siirtämiseen
 • FiberComp™-rakenteen ansiosta työkalu on kevyt ja vahva
 • Kätevä ripustusreikä säilytykseen
 Osallistumaan arvontaan pääset näin:
1 arpa kommentoimalla tähän alle. Olisi kiva kuulla onko sinulla muistoja Fiskarssin työkaluista? Onhan Fiskars Suomalaisena yhtiönä aikas vanha.. perustettu vuonna 1649! Saksien värityksen muokkaantuminen onkin kiva tarina :)
2 arpaa annan virallisille lukijoilleni
3 arpaa saapi arvonnan linkittämisestä
Arvonta aikaa on tuohon 20.4 saakka.
 Paras aika istuttaa puu oli kaksikymmentä vuotta sitten. Toiseksi paras aika on nyt

105 kommenttia:

 1. Voi sinua Bikke, olet niin ihana<3
  Yllättävä väri tuo hento vaaleansininen Fiskarseille, tykkään.
  Kunpa itsekin osaisi aloittaa puutarhanhoidon joskus oikein kunnolla. Se on niin koukuttava tunne, kun saa vain vaikka kitkeä rikkaruohoja:)

  Osallistun tietysti, jos voitto osuisi kohdalleni, antaisin sen äidilleni, joka on ihan armoton viherpeukalo, saa kaiken kasvamaan jopa niinkin kaukana pohjoisessa kuin Syötteellä. Tosin siinä isäni on ollut myös suureksi avuksi lämpölamppuineen ja muine rakennelmineen.

  Lukijana ja linkitän mielelläni omaan blogiini.

  Ihanaa keväistä tiistaita<3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Voi Bikke - meillä muilla olisi kyllä opittavaa sinun elämänasenteestasi ja sisustasi <3
  Monta lämmintä halausta sinne <3
  Ja kahdella arvalla kokeillaan, josko saisin uudet vermeet isännän pöllimien tilalle;)
  Valoa ja aurinkoa sinulle niin tähän päivään kuin huomisellekin <3

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana. Edessä on tuollainen ikuisuusprojekti vuosikymmeniä uinuneen maalaistalon pihalla kesäpaikalla, joka nyt ensi kesää käytössä.

  VastaaPoista
 4. Fiskarsin työkalut parhaita. Mukana kolmella arvalla. Oikein hyvää kevättä.:)

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana :) Hyviä ja laadukkaita tuotteita kyllä ovat =)

  VastaaPoista
 6. Suunnitelmat ovat melkein yhtä runsaat minulla pihan suhteen. Täytyisi kyllä ehtiä tekemään töitä ja suorittamaan koulu loppuun ja vaikka mitä, mutta hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty :) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana. Kyllä on Fiskarssit kestävät ja hyvät. Varsinkin saksista en luovu ikinä...

  VastaaPoista
 8. Fiskars tuo mieleeni ensin sakset !
  Kahdella mukaan:)
  Jos vaikka jaksaisi perehtyä metsiintyneeseen kukkapenkkiini taas innolla!

  VastaaPoista
 9. Julkinen lukija eekku80
  2 arvalla mukana
  Fiskars ehkä itelle tunnetuin juurikin saksista =)

  VastaaPoista
 10. Fiskarsin lapio ja noita pieniä työkaluja löytyy esim vihreänä, mutta vaaleansininen on kyllä kaunis väri ja kokeilen onneani kahdella arvalla. Hyvää kevättä sinulle, terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
 11. Fiskarsin työkalut on tosi hyvät halpamallejakin on tullut kokeiltua sit kaivettu taas Fiskarsin.
  Kahdella arvalla mùkaan

  VastaaPoista
 12. Kiva että Fiskars on lisännyt väriä tuotteisiinsa,mustahan on se aito alkuperäinen väri.Meiltäkin löytyy lukuisia Fiskarsin tuotteita mustana.
  Kahdella mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Osallistun tähän ihanaan arvontaan kolmella! Kaikkea hyvää sinulle kevääseen!

  VastaaPoista
 14. Voi miten ajankohtainen arvonta :)
  Aamupäivällä nyrhäsin huonoilla made in china saksilla hanhikkia ja taispa joku ärräpääkin päästä. Mukana kahdella arvalla☆
  Yksi mielenkiintoinen muisto, kun olimme siskoni kanssa vajaa 10 vuotta sitten Australiassa, näimme siellä Fiskarssin saksia ja työkaluja myytävänä, edullisedti ;)
  -päivi-

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla ihanassa mullan tuoksuisessa arvonnassa <3 Täälläkin odotellaan lämpimiä auringon säteitä jolloin pääsee terassille istuttamaan ruukkuihin kukkia, ihana ihana kevät!! Positiivisia ajatuksia sinulle!!! :)

  VastaaPoista
 16. Monessa blogissa on ollut näitä settejä arvonnassa ja pitää taas yrittää, kun ei ole vielä kaupasta mukaan lähtenyt. Olen himoinnut tätä settiä, kun ne vanhat 'koossikat' jo alkaa pistää vihaksi. Kiitos Bikke vinkistä istuttaa puu juuri nyt. Tänä iltana voin sanoa, että seitsemäs vuosikymmen pyörähti ikämittariin. Ei nouse enää jalka yhtä vikkelään mutta isäkin istutti tammenterhosta puun ja ehti nähdä sen kasvavan noin metrin korkuiseksi. Joka kerta, kun menimme heidän kesäpaikalleen piti käydä aivan ensin tammen taimi katsastamassa :). Kolmella arvalla tulen mukaan. Sinun kuvasta kukkien kanssa tuli mieleeni tämä sävelmä...
  "Nousee päivä, laskee päivä, kiitää hetket näin.
  Siemen niin pian maasta kasvaa auringonkukaks silmissäin.
  Nousee päivä, laskee päivä, kiitää vuodet niin.
  Talvet ja kesät toistaan seuraa, naurusta menet kyyneliin."

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukana! Meillä noita pihahommia tulee riittämään moneks kesäks. Eipä mulla vielä omia puutarhurin välineitä ole!

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvan läpyskäisellä. Voi miten rentouttavat välineet, tahtoo jo lomalle.. Kesään...
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Birgit, uudet alut, uusi kasvu, valomyrsky...tuo kaikki pitää sisällään myös melankoliaa ja surua. Huhtikuu on kuukausista julmin, mutta sitäkin julmempi voi olla itse elämä.

  Tottakai osallistun, sillä hukkaan puutarhakaluja alvariinsa. Olen mukana kahdella.

  Meillä on yhtä kertaa lukuunottamatta ollut näiden 30 puutarhavuoden aikana aina Fiskarsin sitä ja tätä. Minun tärkein välineeni ovat pienet oksasakset ja kätevä minisaha, jota voi kuljettaa vaikka anorakin taskussa.

  Kaunista kevään odotusta <3

  VastaaPoista
 20. Mulle tuli heti mieleen tuosta puu-jutusta, että:
  Hyvä aika istuttaa puu oli kaksikymmentä vuotta sitten. Paras aika on nyt!
  Sisua sinne.
  Tonkimavälineitä tarvitaan aina! Möyhennysmuokkainta en omista lainkaan. Fiskarssin istutuskuokka on oranssina ja näitä oksasaksia minulla on siniset ja vihreät - ja silti ovat usein etsinnän kohteena...
  Vielä yhdet sakset ottaisin mielelläni autoon mukaan - luonnosta löytyy oksia saksittavaksi :)
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana. Kyllä ne työkalut Fiskarsit pitää olla. Niin ulkona kuin sisälläkin. Semmosilla halvoilla rimpuloilla saa mitään tehtyä.

  VastaaPoista
 22. Kasvihuone saapumassa ensi kuussa pihaani, joten uutukaiset välineet olisi piste iin päälle.
  Fiskars pesee muut merkit kestävyydessän mennen tullen.

  Kolmella arvalla mukaan :)

  VastaaPoista
 23. Onpa viehkeä väri. Voittaa kyllä nurkissa pyörivät ruosteiset työvälineet mennen tullen. Joku vuosi takaperin ostin Fiskarsin oksasakset. Huonoksi onnekseni unohdin ne auton katolle kaupasta lähtiessäni. Eihän ne siellä pysyneet kotiin asti.... Josko onni olisi suosiollisempi tällä kertaa. Mukana siis riemastuttavassa arvonnassa :) / jani.koskinen83@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdella arvalla siis mukana olen :) Jäi sekin mainitsematta, kun niin jäin muistelemaan tuota oksasaksi-ostosreissuani :)

   Poista
 24. Voi kun nuo on hienoja, Fiskarsit on kyllä ihan parhaita! Kahdella arvalla mukana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Voi kun nuo on hienoja, Fiskarsit on kyllä ihan parhaita! Kahdella arvalla mukana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Kolmella mukana-linkitin blogiini:)
  Minulla vahvin Fiskars-muisto liittyy juuri saksiin, joita lapsuudenkodissani oli kahdet.Lisäksi muistuu mieleen, että koulussa oli Fiskarsin askartelusaksia.Monenlaisia saksia ja puutarhakaluja on tullut kokeiltua, mutta vielä en ole löytänyt Fiskarsin voittanutta.Ja kiva kun näitä värejä löytyy nykyisin joka makuun:)

  VastaaPoista
 27. Kahdella arvalla mukaan :)

  Minulla tulee Fiskars-muistoja lapsuudesta, jolloin isoäiti piti meille ompelukerhoa ja hänellä oli hyvät sakset, joita lainailimme.

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Kiiruulla täällä kurkistelin ja huomasin arvontasi. En missaisi, en koskaan. Siksi 2 arpaa.
  Sanasi aina koskettavat ja mietin meitä pysyvästi sairaita, joilla on unelmia. Ne ovat juuri näitä maasta ylös ponkaisemisia, ei niinkään ferrareita tai hienoimpia viinilaseja timanttikoristeilla vain, jotta näkyisimme muillekin.
  Fiskars on ollut aina läsnä. Niin lapsuudessani äidin ja iskän oransseina saksina, joita käytettiin hiustenleikkuusta alkaen pensaiden siistimisiin. Nyt kodistamme löytyy Fiskarsin sakset vähän jokaiseen lähtöön ja erityisesti Fiskars näkyy verstaallani. Ne ihanat pienet leikkurit, kuvioijat ja muut tärkeät laatutyökaluni. Oranssi on vaihtanut värinsä tummansiniseksi meillä suurimmalta osin.

  VastaaPoista
 29. Kahdella arvalla mukana! Ja sinulle voimaa ja iloa kaikesta huolimatta, elämä ei aina päästä helpolla....Paljon vuosia eteenpäin!

  VastaaPoista
 30. Kyllä meiltä löytyy joitakin Fiskars-työkaluja, hyviä ovat. Ihan ekana tulee tietty mieleen perinteiset sakset.
  1 arpa
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Fiskarsia löytyy meiltäkin, jokunen puutarhatyökalu sekä harava. Ja kyllähän mieleen ekaks tulee mieleen ne oranssit sakset 😊 Värilliset työkalut on niin hyvät, nimim. muutamat mullan sekaan jo kadottanut... Kahdella arvalla mukana ollaan ja toivotellaan Bikkelle oikein aurinkoista kevättä 😊

  VastaaPoista
 32. 2 arvalla mukana :) Fiskars on merkkinä tuttu, monet kerrat on äidin luona kukkapenkkiä möllätty!

  VastaaPoista
 33. 2 arpaa
  Me kerätään aina virpomavitsat Fiskarsin oksasaksien avulla :)

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Äitini ompeli paljon lapsuudessani ja meillä oli aina ne oranssit sakset... Myös haravaa, lapioita, ja istutuslapioita löytyy fiskarssin malleja. Olen myös vienyt pieniä lapioita, kuopsutusharaa ja oksasaksia siskoilleni Israeliin. Nyt on myös pakko viedä sakset, niin karseilla leikoin kuteita siellä että vieläkin on peukalo tunnottomana! Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 35. Meillä vannotaanfiskarssin nimeen saksia ja pihatyövälineitä myöten. Nämä vielä puuttuvat, joten arvontaan mukaan kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 36. Ihania aurinkoisia aamuja sinulle Bikke! Voi miten kaunis väri. Kahdella arvalla mukaan.

  Fiskarsin sakset olleet jokpäivä käytössä töissä ja kotona viimeiset 25 vuotta , ehkä kauemminkin. Käteen sopivat täydellisesti.
  Hyvät! Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 37. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Näitä puutarhan pientyökaluja ei ole koskaan liikaa. Aika monet oksasakset olen isoille "tiluksilleni" hukannut...unohdan ne johonkin pensaan alla tms. Syytän sytoaivoja ;) iloisia puutarhapuuhailupäiviä, terkuin Sirpa

  VastaaPoista
 38. Oransseja saksia löytyy meiän huushollista riittävästi, ne on niitä parhaita. Pitkään lapsena luulin ettei muunlaisia saksia olekaan olemassa kuin oransseja.
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 39. Kahdella arvalla mukana.
  Aloitin jo pääsiäisenä pihahommat tihkusateessa. Ukko totes, että eikö olis voinut odottaa edes poutaa. No ei! Ei sillon, kun se tunne iskee. Maa oli vielä ihan märkää, paljon näkyi jo tuloa maasta ja syreenit oli nupulla ja rikkaruohot jo tervehtivät tietenkin iloisesti kukkapenkissä. .Tänä vuonna meinaan muistaa ajoissa mäntysuovalla "myrkyttää" lumipalloheisin, etteivät toukot söisi sitä parhaassa kukintovaiheessa. Kuulemma se pitäisi suihkuttaa jo heti, kun lehdet aukeavat. Vielä ei tosin ollut edes nuppuja. Omenapuut, tuijat, syreenit ja luumupuu ja syyshortensiat tuli myös jo leikattua. Puupataan kuistin eteen istutin helmililjaa. Esitin myös miehelle toiveen, joskos saisin uudet isot Fiskarssin oksasakset, semmoset pitkävartiset, vanhojen säästöhallin "rimpuloiden" tilalle. Toivottavasti tänä vuonna valikoimassa on jotain kivoja värejä

  VastaaPoista
 40. Kahdella lukijana mukaan. Saksia löytyy :) paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Täysillä mukana! Eli kolmella arvalla mennään :D ♥ ♥ ♥
  valoisaa keväänodotusta, muru!

  VastaaPoista
 42. Kiitos ihanasta blogistasi täällä on terapeuttista vierailla , kiitos kiitos :)
  oonko sitten 2/3 arvalla sen päätät sinä :)
  Saan valtavasti intoa ja energiaa täältä.

  TaT tuotae(at)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Ihmisellä on hyvä olla projekteja , ihanaa lukea sinun jutuistasi, niin minullakin paljon samansuuntaisia suunnitelmia mitä sinullakin.
  Sormet ovat jo olleetkin mullassa kasvatan taimia kesäpihaamme <3
  Mikä onkaan ihanampaa ja palkitsevampaa kuin nähdä uuden kasvun koittavan.
  Toivon sinulle kaikkea hyvää Onnea Iloa syvää !
  Olen mukana arvonnoissa garanbola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 44. Minä niin jaan tunteesi puutarhanhoidon terapeuttisesta vaikutuksesta. Vaikka se on itselleni vammojen vuoksi jopa tuskallista ja juuri istutetut kasvit menee jäniksen suihin tai myyrä myllää pihan, niin minä niin nautin paljaiden sormien työntämisestä multaan. Eniten nautin, kun kiskon maasta rikkaruohojen pitkiä juuria. Luulen, että siihen voi jopa addiktoitua ;)

  Osallistun kahdella arvalla uusien välineiden arvontaan. Vanhoista Fiskarsin seteistä on osa kadonnut miehen käsien kautta, kun hän talvella käyttää pikkulapioita pihan hiekottamiseen, mutta on minulla muutama istutuskuokka kestänyt jo reilut 15 vuotta. Tykkään siitä, kun Fiskars on alkanut tuomaan vaihtelua niin puutarhakalujen kuin keittiövälineidenkin väreihin. Niillä on kiva ja helppo piristää muutoin niin beessi-harmaata värimaailmaani :)

  VastaaPoista
 45. Hyvä on nimi Fiskarsin työkalusetillä - inspiraatiota ollaan odoteltu jo monta vuotta ;)

  VastaaPoista
 46. Hyvä on nimi Fiskarsin työkalusetillä - inspiraatiota ollaan odoteltu jo monta vuotta ;)

  VastaaPoista
 47. Kevät tuo sekä iloa että melankoliaa. Kiinalaiset osaavat kyllä sorvata viisaita ajatuksia, mutta kestäviä työkaluja he eivät saa aikaiseksi, siksi turvaudun kotimaiseen. Iloisesti kaatui taas vesakkoa oranssimustilla voimasaksilla. Kolmella arvalla kokeilen onneani. Jonnekin varmaan paikkaan minä syksyllä ne istutustyökalut laitoin ....

  VastaaPoista
 48. Kolmella arvalla koitan onneani :) Linkitin blogissani.
  Ihanaa kun pääsee kuokkimaan pihalle <3
  Kaikki vanhemmat työkalut on kyllä fiskarssin ja kyllä niillä pitkä matka on ollut ja vielä osalla matkaa riittää. Kyllä suomalainen osaa :)

  VastaaPoista
 49. Päällimmäiset muistot liittyvät Fiskarsin saksiin, lasketaanko ne työkaluiksi =)? Mutta siis niitä on ollut jo lapsuudenkodissa ja erityisesti äidin ompelussa käyttämiin saksiin ei saanut koskea =D. Mukaan kahdella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Päällimmäiset muistot liittyvät Fiskarsin saksiin, lasketaanko ne työkaluiksi =)? Mutta siis niitä on ollut jo lapsuudenkodissa ja erityisesti äidin ompelussa käyttämiin saksiin ei saanut koskea =D. Mukaan kahdella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Yhdellä mukana. Terapeuttisia puutarhahetkiä nyt ja tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 52. Tietenkin mukana. Olis kyllä tarvetta noille kaluille nykyisessä "puutarhassa" :)
  Terkuin vintage-Riitta

  VastaaPoista
 53. sakset nyt ensimmäisenä tulee mieleen ja harava. Myös oksasakset löytyy :).

  kahdella mukana. mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Kolmella mukana! Ikuisuusprojektina täälläkin kasvi/kesähuone, saas nähdä koska valmistuu... :)

  VastaaPoista
 55. Ehdottomasti innoissani mukana kaikilla kolmella :)

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa hemaisevan värisiä kaluja. Aurinkoa elämääsi!

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla mukana!:) Tämä setti tulisi todella tarpeeseen, sillä edellinen Fiskarsin samainen settini on jo 15 vuotta vanha :)

  VastaaPoista
 58. Nämä tulisi todella tarpeen. Kasvihuone on toispuolella pihhaa ja uusi kasvimaa tulee toispuolelle. Molempiin pisteisiin pitäisi saada omat hoitotuotteet. :) Kolmella arvalla siis mukana.

  VastaaPoista
 59. Lukijana mukaan arvontaan. :) Kirves ja harava löytyy ainakin. Halauksia sinne. <3

  VastaaPoista
 60. Siniset työkalut ei häviä ruohikkoon helposti, toivon mukaan ? Isoisän vanhoja kirveenteriä on meillä koristeena ja saksia löytyy myös.
  Kahdella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Nämä olisi hyvät, eivät hukkuisi kukkapenkkiin värityksensä takia. Musta Fiskars-istutuslapioni odottaa löytäjäänsä tuolla jossain, kun se syksyllä unohtui pihalle. Kohta olisi jo kovasti käyttöä, mutta vielä ei ole havaintoja hyvän suojavärin takia. Fiskarsin haravalla on tullut haravoitua jo lapsena ja muun merkkistä haravaa en tänä päivänäkään kelpuuta käyttööni. Mukaan arvontaan kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 62. Ensimmäistä kertaa elämässäni ajattelin tehdä kasvimaan ja kukkapenkkejä pihalle, eli tulisi tarpeen.
  tiiatirppis@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Saako kaksi arpaa kommentista ja linkittämisestä omasta blogissa? :) Eksyin vasta nyt blogiisi ja yleensä tutustun blogiin, ennen kuin liityn lukijaksi. Eli jos saa osallistua kahdella, niin mukana ollaan! :) Jos voitto osuisi kohdalle, niin antaisin tuon setin äidilleni äitenpäivä lahjaksi. :) Tulisi tarpeeseen! :) T:Vivi Vinna vinna.vivi@yahoo.es

  VastaaPoista
 64. Oi mikä väri! Noille olisi kyllä käyttöä meillä :) Kolmella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 65. Kävin tänään Mikkelin Honkkarissa ja sielä oli vielä Oreo-keksejä. Ostin yhden pakettin sinullekin :-) Laita minun sähköpostini osoitteesi,niin pääset "todeta niiden salisuuden" ;-)

  VastaaPoista
 66. Kahdella arvalla innolla mukaan! Ihanan värisiä, kova tarve olisi :) Fiskarsin välineet on ollu mulla käytössä niin kauan kuin muistan! Olisi hyvä välillä saada uusiakin :)

  mehukattinen@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Fiskarsit ovat parhaita niin sisällä kuin ulkona ja ulko fiskarsit pääsevät taas pian käyttöön. ;) Yhdellä mukana.
  tiiun(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Kolmella arvalla mukana eli kuva löytyy Sonnihaasta
  http://sonnihaankeltainentupa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 69. Täällä myös malttamatonna odotetaan että päästään kasvimaalle möyrimään. Fiskarsin tuotteet on tuttuja jo isovanhempien käytöstä ja meidänkin pihalle aina jotain tavaraaunohtuu, joka saa kivan uuden värin kevään korvilla. Parhaat tuotteet on nuo Fiskarsin.
  Mukana kolmella arvalla.

  VastaaPoista
 70. Ainoat puutarhatyökalut joita kannattaa ostaa on Fiskarsseja. Mulla oli ihana perintölapio, kuin tehty minulle, muihin lapioihin en suostunut edes kahta kertaa koskemaan, kunnes ukko selkäni takana käytti sitä kerran ja katkaisi varren. Meni sitten kauppaan ja hyvitykseksi toi sieltä Fiskarssin lapion. Pakko myöntää, mutta olen ollut enemmänkin kuin tyytyväinen ukon tihutyöhön...
  Ihan kesäaikana aina kova etsiminen noista puutarhan käsityövälineistä, minulla kun on ne mustat, joissa oranssi pää. Periaate on aina tuoda paikoilleen käytön jälkeen, kunhan vain muistaisi missä milloinkin edelliskerran on ollu käytössä.

  VastaaPoista
 71. Oi oi :) Mukaan 2 arvalla :)
  Hauskan väriset ja nyt kyllä oikein tarpeellisetkin. Vilkuilin juuri tuota meidän kasvimaata ja kohta on perunat kasvamassa ;)

  VastaaPoista
 72. Yhdellä mukana. Meiltä löytyy oksasaksista haravaan ja kaikki on Fiskarseja. Kyllä ne vain on hyviä.
  sanna_yy@suomi24.fi

  VastaaPoista
 73. Kyllä täältä löytyy kanssa noita Fiskarsin tuotteita ja hyviksi on havaittu!
  Kahdella arvalla mukana!
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 74. Meillä löytyy Fiskarssia mustana, mutta tuo väri olisi kyllä aivan huippu! Juurikin sen takia, että ne löytyisi "lainareissuiltaan" taas päärikkaruohonkitkijän käsiinkin. Kuinka monet kerrat olenkaan pihaa ravannut ympäri, että missä ne taas on. :D
  Kolmella arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 75. Kahdella arvalla mukaan ihanan värisen setin arvontaan. Fiskarssia löytyy jonkin verran.

  VastaaPoista
 76. kolmella arvalla mukana. Fiskarssia lähes kaikki puutarhavälineeni, mutta lisää aina hakuaa. Halpis vehkeet hajoaa käsiin kesässä.

  VastaaPoista
 77. Tämä väri on huikea! Taivaansininen on uusi oranssi? :)
  Lapsuudesta saakka muistan äityspakkauksesta saadut kynsisakset jotka on käytössä edelleen!! muistelen että niissä on vuosilukukin. Ei ole tarvinnut uusia hankkia, sillä ovat edelleen iskussa. =)
  Zemppii meille puutarhakärpäsen puremille.. itse oon jo ruusua käyttänyt ulkona, on 15cm uudet kasvut tullut kellarissa..

  VastaaPoista
 78. Yhdellä arvalla mukana :) Muistoja fiskarsista löytyy jonkin verran, kotona on paljon fiskarssia käytössä, ja lapsuudesta muistan sellaiset oranssit puutarhavälineet ja jännät keltaiset sakset :D
  ojalajohanna(at)luukku.com

  VastaaPoista
 79. Kahdella arvalla mukana. Fiskarssia löytyy kotoa ja ehdottomasti laadukkaita :) Liisa

  VastaaPoista
 80. Jospa minäkin kokeillen onneani. Edelliset puutarha kamppeet ovat jo niin reppanassa kunnossa, että uudet olisivat enemmän kuin tarpeen nyt, kun pihalla jaksaa taas puuhastellakin. :) Eli arvonnassa mukana. :)

  VastaaPoista
 81. Yksi arpa minulle, kiitos! Ihan lapsuudesta asti on ollut käytössä: saksia ym. Ovat laadukkaita, parhaita mitä tiedän.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 82. Kahdella mukana.Fiskarsin saksilla kun leikkaa tulee jotenkin niin suomainen "olo".Ja sehan on tarkeaa taalla ulkomailla asustellessa!

  VastaaPoista
 83. Kahdella arvalla mukaan tavoittelemaan kunnon työvälineitä.

  VastaaPoista
 84. Tälläiselle setille olisi NIIN käyttöä. Ainoat Fiskarsit mitä tällä hetkellä omistan, on iki-ihanat Muumi-sakseni. Ne on itseasiassa jo kahtena kesänä olleet mukanani puutarhahommissakin paremman puutteessa. Hieman joka kerta hirvittää että pilaanko minun Muumi-sakset kun niillä olen jykevämpiä kasveja syksyisin epätoivoisesti katkonut. Ehkä nyt on aika tehdä lupaus, että nyt säästän kyseiset sakset liian rankoilta hommilta ja hankin kunnolliset työvälineet puutarhahommiin. akinen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 85. Fiskars on taattu laatumerkki, monenlaista meillä onkin, muttei näitä, joten olen mukana kolmella arvalla: http://mrsnobodyelse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 86. Iihanan värisiä härpäkkeitä. ^^ Itse en oo koskaan puutarhanhoidon päälle ymmärtänyt, mutta nää olis juuri täydellinen äitienpäivälahja omalle äipälleni, joka kuoputtaa multaa sitäkin enempi. :D Kahdella arvalla siis mukana. :)

  Ihanaa kuoputtelukevättä sulle, Bikke! Ei ne kukatkaan oo ikuisia... ♥

  VastaaPoista
 87. Kyllä noilla kelpaisi kuopsutella ja käydä taistoon!
  Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 88. 2 arvalla ja kyllä löytyy Fiskarsin puutarha-työkaluja vaikka minkälaista. Omenapoimuria superpitkällä teleskooppivarrella, rännien putsaajia, kirveitä ja ties vaikka mitä. Ja hienoa on että ovat kotimaisia.

  VastaaPoista
 89. Kokeilen onneani yhdellä arvalla. Fiskarsin puutarhatyökaluista minulla ei ole mitään kokemusta.
  anu.haukanheimo@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 90. Mulla on ollut sellaiset pienet, keltaiset Fiskarsin askartelusakset lapsesta asti ja ne taitaa olla yhä tallella, toimivat mainiosti yli kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin. ^_^ Hyviä kokemuksia siis! Osallistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 91. En mä muista että meillä olis ollut kotona muita saksia tai puutarhavälineitä kuin Fiskarsia. Oli hieno hetki kun ostin omaan asuntoon ekat Fiskarsin sakset, ihan omat. :D

  Kolmella arvalla tähänkin mukaan. :)

  VastaaPoista
 92. 2 arpaa :)
  Oranssit sakset kuuluu elämään. Tällä hetkellä löytyypi tosin vain kynsisakset :D
  Lapsuuden kotiin ne kuului joka koossa ja mallissa - ainakin siltä tuntui ;)

  VastaaPoista
 93. Nätti kuva sinä varmaan tuossa ekassa?
  Kiva blogi, tänne jäin ja ehken saan 2 arpaa.
  Kivaa.
  Iloa sinulle ja antoisaa kevättä ♥

  VastaaPoista
 94. Onpa kiva tuo väri! Fiskarsin sakset löytyy tästä taloudesta, tottakai :) Muitakin Fiskarsin tuotteita löytyy, ainakin salaattilinko.
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 95. Kahdella arvalla mukaan, hapero@iki.fi :)

  VastaaPoista
 96. Kahdella mukana!
  Tulis kyllä tarpeeseen ;)

  VastaaPoista
 97. Fiskars ollut minun käyttössäni aina hyvä ja kestävä. Yksi arpa. ansniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Fiskars sakset ovat olleet jo lapsuudesta asti tutut. Nyt on saksia ja vetsiä, ja puutarhavälineitä. Yhdellä mukaan. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 99. Tutut ja hyvät tuotteet. Yhdellä arvalla mukana. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 100. Vieläkö ehtii mukaan? Jos voitan, niin lahjoitan tuotteet äidilleni, joka syöpähoidoista huolimatta touhuaa pihassa sen minkä suinkin jaksaa :)
  liisa piste oksanen ät gmail piste com

  VastaaPoista
 101. Kahdella arvalla mukaan arvontaan.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)