UA-39839136-1

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

BUZZADOR : DOVE OXYGEN & MOISTURE

MOIKKA

On mukavaa olla upeassa BUZZADOR testaajien joukkiossa. Tällä kertaa sain testattavakseni ja tuttavilleni jaettavaksi DOVE OXYGEN & MOISTURE shampoot ja hoitoaineet. Vastaanotettu tuotepaketti oli kerrassaan upea. Se sisälsi 2 normaalikokoista tuotetta sekä tuttaville jaettavat kokeilukokoiset shampoot ja hoitoaineet. Parasta minun mielestäni on näissä testailuissa joista bloggailen ja buzzailen kasvotusten juuri nämä tuotenäytteet! Rakastan jakaa kokeilukappaleita ja näin ollen jakaa iloa :)

Näissä tuotteissa on hyödynnetty uutta OXYFUSION teknologiaa jonka luvataan kosteuttavan hiuksia syvältä antaen samalla kohotusta. Teknologia sitoo kosteuttaviin ainesosiin happea. Hiukset eivät latistu tuotteen painosta vaan ovat kuohkeat kuin poutapilvi!

Pohjoismaiden yleisin hiustyyppi lienee ohut ja hento. Meillä perheessä on ohut hiuksisia sekä leijonanharjoja. Näiden merellinen tuoksu vei minut jonnekkin lapsuuteen.. En ihan saanut tuoksusta kiinni.. sen tuomista muistoista... Hyvin raikas ja köykäinen...
Putelit itsessään ovat sopivan kokoiset..250ml.. Tosin näin monen pään pesukeikoilla eivät kauaan riittäneet :) 6 henkeä testaili ja tulis siihen tulokseen että ihan jees... Miesvaltainen perhe katsokaas.
Naisten mielestä tosiaankin oli havaittavissa pientä "tuuheutta" hiuksissa ja oivasti harjattavissa ne leijonanharjat. Talvisaikaan eniten harmaita hiuksia tuottaa hiusten sähköisyys. Varsinkin ohuet ja hennot hiukset nousevat pystyyn. Tämä auttaa siihenkin. Hoitoaineen kanssa ei millään viitsisi turhan kauaan suihkussa ootella aineen vaikuttavuutta. 1-2 minuuttia onkin se maximi... eli hoitoaineen vaikutus puri nopeaan hätäisellekkin pesijälle...
 Eli naiset ostaisivat ihan itse jatkossa. Eihän tuo hintakaan hiuksia halo. 


Uuden ainutlaatuisen Oxygen & Moisture -sarjan valmistuksessa on hyödynnetty Oxyfusion-teknologiaa, joka sitoo kosteuttaviin ainesosiin happea. Se antaa ohuille ja hennoille hiuksille kosteuden lisäksi uutta eloa ja jopa 95 % lisää volyymiä.

Shampoo liukenee nopeasti, puhdistaa hellävaraisesti, pitää kosteustasapainoa yllä ja tuo hentoihin ja latteisiin hiuksiin uutta eloa.

Helposti levittyvä hoitoaine tekee hiuksista pehmeät latistamatta niitä.
 

 Tuotteethan löytyvät useasta päivittäistavarakaupasta.Yhtä luonnollista kuin maitolitran ostaminen on itsestään huolehtiminen :)
 


 DOVEn FACEBOOK sivuille pääset tästä ja kotisivuille tästä


Kutsun lähettäjä Birgit Mäkinen
Hei,

Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.  TÄÄLTÄ voit lukea enemmän ja mikäli kiinnostuit laita minut suosittelijaksesi :)(minun käyttäjänimi on Bikke):

6 kommenttia:

 1. Olen pitkään käyttänyt doven tuotteita ja todennut ne hyväksi. Antavat raikkaan ja puhtaan olon pesun jälkeen!! 😀

  VastaaPoista
 2. Piti vielä jatkaa, mutta puhelin teki stopit. Mua vois kiinnostaa tuo buzzadoor, kun olen muutenkin innokas testailemaan erilaisia tuotteita jne.. ;)

  VastaaPoista
 3. Kokeilemisen arvoisia tuotteita, pitääkin katsoa kaupan hyllyltä ensi kerralla :)

  VastaaPoista
 4. Voisinpa kokeilla tuotteet, ohut tukka pystyssä koko ajan:)

  VastaaPoista
 5. Dove- tuotteet ovat kyllä hyviä, kuivalle iholle ovat aika hienosti passanneet.
  Minäkin olen miettinyt alkavani buzzadoriksi, sillä rakastanhan testata kaikkea uutta!!! Kiitos linkistä, minä laitan sinut suosittelijaksi:)
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)