UA-39839136-1

maanantai 6. toukokuuta 2013

KAUNEUSHOITOLA PIKKUISEN IHANA ja ÄITIENPÄIVÄ LAHJA VINKKI

No moikkista taas.
Koska naisen TÄYTYY aika ajoin pitää itsestään huolta muutenkin kuin kurkkimalla jääkaappiin päätin poiketa EURASSA KAUNEUSHOITOLA PIKKUISEN IHANASSA.Ihan ajattelin tuolla perinteisellä kasvohoidolla alkaa. Ja kosteutusta mun hyperhieno naamani tarttikin! Minuun käytettiin uusia Biodroga MD -sarjan tuotteita, jotka
on tosi hellävaraisia iholle. Niissä ei ole käytetty synteettishajusteita, eikä esimerkiksi parabeeneja. Sitäkin enemmän tuotteista löytyy mm. hyvää tekeviä peptidejä, vitamiineja ja kasviöljyjä, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti,
mutta hellästi.


Aluksi iho puhdistettiin puhdistusmaidolla ja kosteuttavalla kasvovedellä.
Kuorinta tehtiin ilman perinteisiä rakeita, eli AHA-happokuorinnalla, joka
sopii myös herkälle iholle kuorinnaksi jokapäiväiseen käyttöön. Kuorinnassa on
AHA-happopitoisuus noin 3 %. Vaikka käytettiin HAPPOA en huomannut ihossani mitään ihmeellistä pistelyä taihi että olisi tuleen tuikattu mun naamani :)
Paitsi sitten kun kotiin pääsin ;) Kävin kirppareilla jaa jaa ruokakaupassa vaiks missä ihanan kukertavan naamani kans ;)) MUTTA AH NIIN FRESSI OLO MULLA HEELA DAAGEN!


KULMAT! Ne on mun mielestä yks juttu naisen kasvoissa jotka rehottaessaan pilaavat koko katseen! Tietenkin niitä piti nyppiä muotoonsa! Jälleen kerran. Ja nyt sen teki alan ammattilainen :)) Ei lähteny lihaa mukaan :))


Mulla mitää mustapäitä oo! Mutta kivasti kääröt silmille ihoa pehmittämään ja nenukka pihalle jotta saan HENKEE! Ne höyrykoneet naamalla rupee ahdistamaan kos mun ainakin täytyy saada raitista ilmaa. Tosin ilmassahan leijaili miellyttävät kukkaistuoksut..




Naamioksi mulle laitettiin kiinteyttävä naamio. ( lähinnä iän, ei ihoni vuoksi.) Mulla on kuulemma AIVAN SAIRAAN IHANA IHO(toimittajan oma kommentti ;))


Lopuksi ihoni sai aimo annoksen kosteuttavaa
hyaluronihapposeerumia, jota löytyy ihossa myös luonnostaan. Hyaluronihappo
auttaa ihoa sitomaan kosteutta itseensä, jolloin iho pysyy kimmoisana eikä kiristele. Hyaluronihapposeerumin päälle laitettiin vielä herkän ihon 24 voiteen, jota voi nimensä mukaan käyttää aamuin ja illoin. Silmänympäryksille samoin
herkän ihon silmänympärysvoide.


Ja tietty mun piti kokeilla MARIN uutuutta! Simpukka hierontaa! Ihanan lämpöiset simpukat lähes upposivat selkämakkaroihin :)) VAU!! Huippu hyvä fiilis tuon hieronnan jälkeen! Suosittelen! JA jos tänä vuonna antaisit ÄIDILLE , VAIMOLLE tahi TYTTÖYSTÄVÄLLE pikkasen erilaisen "jalkahoito" lahjakortin! Olis tää se "juttu"



Eli simpukat ovat aitoja filippiiniläisiä helmiäissimpukoita. Simpukan sisään laitettava yrtti+levä seos ja aktivaattori reagoivat keskenään. Näin simpukka lämpenee ja lämpövaikutus kestää koko hieronnan ajan eli noin tunnin. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tuo miellyttävän olon iholle ja mielelle! Ja sitten se vaimokin on PAAALJOOON PAREMMALLA TUULELLA! 


 
Täältä sitten vaan tilailemaan aikoja!!
Kauneushoitola PIKKUISEN IHANAN FACEBOOK sivut. 
Ja muut yhteystiedot 

Kauneushoitola Pikkuisen Ihana









  Satakunnankatu 18
    27510 EURA
     Puh: 040 – 591 44 18

7 kommenttia:

  1. Kuulostaa täydellisen (eikä vain pikkuisen) ihanalta! Tuollaista kaipaa raskaan talven jälkeen.

    VastaaPoista
  2. oih..mie olen viimeksi ollu ihan oikeessa kauneus hoitolassa 9 vuotta sitten esikoista odottaessa..oli varmasti ihanan rentouttavaa.

    VastaaPoista
  3. Mä kävin tänä keväänä ekaa kertaa elämässäni kasvojen ihon puhdistuksessa kauneushoitolassa ja käsittely oli ihana! :) Jalkahoidossa olen käynyt kerran ja sekin oli mukavan rentouttavaa. :)

    VastaaPoista
  4. Voi että... Ihanaa hemmottelua :)
    Varmasti tulit nauttineeksi täysin siemauksin.
    Mä en ole käynyt minkäänlaisissa hoidoissa sitten teinivuosieni, jolloin hoidettiin aknea...
    Ehkä mä meen sitten suoraan botoxille, kun ei enää muuta voi ;D

    VastaaPoista
  5. Olet oikeassa.. Jokainen äiti tarvitsee lahjaksi ihanan kasvohoidon. Olen käynyt kasvohoidossa viimeisen puolen vuoden aikana kaksi kertaa. Se on ollut aivan ihanaa joka kerta :)

    VastaaPoista
  6. Kauneushoitolassa käynti on ihanaa, arjenluksusta!

    VastaaPoista
  7. Oih, on se ihanaa luksusta!<3 Täytyis kans pikapikaa varata aika kasvohoitoon!:P
    Simpukkahieronnasta en ookkaan koskaan kuullut!:) Kaikkea ne keksii!

    Aurinkoista viikkoa <3

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)