UA-39839136-1

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

HÄLSANS KÖK MARATON

Moikkis
Minähän siis olen innokkaana "tunkenut" mukaan BUZZADOR testaajien joukkoon! Nyt sain testattavakseni HÄLSANS KÖK kasvistuotteita! Esittelen teille nyt 3 eri tuotetta! Elikkäs ekaks tulee FALAFEL pyörykät. 
 Hälsans Kökin Falafel on herkullinen kikherneistä valmistettu tuote, joka on 100% luonnollinen ja kasvisperäinen. Falafel sopii loistavasti esimerkiksi pitaleivän väliin jäävuorisalaatin ja jogurttikastikkeen kera, tai vaikkapa osaksi herkullista couscous-salaattia.
 

Jep siis elikkäs näis on 47% kikhernettä ja mun on nyt pitemmittä puheitta sanottava ettei meillä näistä tykätty . Ei tykkänny kissakaan kun muksut yks toisensa perään kippas pyörykät katin ruokakipalle. Tuos on isännän lautanen ::(vähän nakkia ja jauhelihapiffiä) Ettei ihan menis koko ateria ketuiks.


Ja täs on mun. Ei siis peitetty pullasien makua millään ylimääräisellä.


No entäs KASVISPIHVIT. 60 % soijaproteiinia. Nää maistukin sitten jo aikas maukkaalle. Grillailtiin ekoja kertoja jotenka sekin saattoi nostattaa veden kielelle..Mutta näitä me voitais kokeilla toistekkin, jopa miehenkin mielestä. Grillaus seuralle nää olikin tuttuja. Kats mukana ollut kasvis ruokavaliota noudattava leidi on sinut HÄLSANS KÖK tuotteiden kansa.Siis ihan herkkua. Kaunis oli päiväkin :))


Ja sitten vimppa testaus. KASVISMUREKE.


 Kasvismureketta voi käyttää jauhelihan korvikkeena esimerkiksi tacoissa, spaghetti bolognesessa tai lasagnessa. Mureke antaa herkullisen ja täyteläisen maun myös keittoihin ja kastikkeisiin. Lisää kasvismureke valmiiksi keitettyyn kastikkeeseen ja anna lämmetä. Mureke sopii loistavasti myös pitsan tai piirakoiden täytteeksi.


Tuhatta ja sataa paistelin tänään illalla 9 aikaan perheelle pikaruokaa...Pihalla ollaan touhuttu eikä sitä huomaakkaan kun kello kulkee ja sitten mahan mouruamiseen vasta havahtuu... Siis sairaan nopea mureke/rakettispaketti pläjäys. Syötiin niitä näitä jutellessa ja perästä päin tein katugallubin:: Kuinka moni LUULI syövänsä jauhelihaa? Lähes joka iikka! Yks meinas että olin sotkenut mukaan MAKSAA..mut se hassu maku saatto olla se makaroonikin ;)) HAH!! Huijatuksi tuli! Pienin otti lisääkin :) Eli mitä voimme tästä tuotteesta todeta? KELPAA koko poppoolle ja sitähän me äidit halutaan! Että mukelot syö mukisemati. Soijaproteiini 85 %
Tosin mun pitää selvittää voinko MINÄ SYÖDÄ näitä sairauteni tähden?


TULE IHMEESSÄ MUKAAN BUZZAAJIEN ILOISEEN JOUKKOON!!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Voit lähettää sähköpostiviestin:  Finland Bikke  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Bikke  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.

4 kommenttia:

 1. Falafel ei uponnut meilläkään. Jo pelkkä lemu riitti karkottamaan kaikki nälkäiset :) Muut sitten kyllä kelpasivat.

  VastaaPoista
 2. Tosiaan :)) Haju oli kaamea! Tuolta pakkauksen sisällöltä odotin vähän enemmän :))

  VastaaPoista
 3. No onneksi en ostanut sitä tuotetta vaan nuo kolme muuta. Olen kanssa Buzzari, ollut noin vuoden verran vasta.

  VastaaPoista
 4. Falafelit on ihan hyviä kun tekee makoisan kastikkeen, vaikka tahinista ja valkosipulista tai tulisen tomaattisellaisen.
  Nuo pihvit ja makkarat ovat minusta liian suolaisia, muuten ihan herkkua pikaruokaa.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)