UA-39839136-1

lauantai 25. toukokuuta 2013

TUOKSUTON.fi ja ALEKOODI

Minkälaisen kasvojen ihon minä omistan? Herkän ja pintakuivan. Omasta mielestäni vaikean hallittavan.Nyt olen löytänyt aikas kivan sarjan.

TOKSUTON.fi 

 SOPHYTO!

Pikku tiivistelmä::


Soil Associationin sertifioitu. SOPHYTO-sarjan kaikkien tuotteiden sertifioitavissa olevien ainesosien luomupitoisuus on vähintään 90%. SOPHYTO on yksi harvoista ihonhoitosarjoista, jonka tuotteet ovat täysin luonnollisia ja lisäksi lähes 100-prosenttisesti luomutuotettuja. Sophyton tuotteissa ei käytetä eteerisiä öljyjä, sillä synteettisten hajusteiden ohelle myös ne saattavat sisältää herkkäihoisia ärsyttäviä ainesosia.
Tuotteet sopivat myös allergikoille ja erityisruokavalion omaaville, sillä tuotteet ovat pääosin vegaanisia (osa sisältää luomutuotettua mehiläisvahaa) ja gluteenittomia. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä. Kaikki SOPHYTOn tuotteet perustuvat fytoterapiaan. Tämä holistinen ihonhoidon suuntaus valjastaa kasviuutteiden ja muiden bioaktiivisten ainesosien parantavan vaikutuksen ihon ravitsemiseen ja nuorekkuuden ylläpitämiseen.
sopivat erinomaisesti yli 30-vuotiaille). Tuotesarja vastaa erityisesti niiden kuluttajien tarpeisiin, jotka hakevat entistä luonnollisempaa mutta silti tehokasta ja lempeää ratkaisua ihonhoitoon sekä ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisyyn.

SOIL ASSOCIATION on tiukimpia kansainvälisiä sertifiointielimiä ja edellyttää mm. sertifioimiltaan tuotteiltaan vähintään 70 % luomupitoisuutta sekä kieltää mm. synteettisten tuoksujen, synteettisten säilöntäaineiden, kuten parabeenien, mineraaliöljyjen, propyleeni glycolin ja muiden synteettisten sekä geenimanipuloitujen aineiden käytön.
Valitsemalla SOPHYTON valitset myös turvallisen, sertifioidun, laadukkaan ja tehokkaan luomukosmetiikkatuotteen, joka huolehtii sekä kauneudestasi että hyvinvoinnistasi.
Tuotteissa ei ole käytetty mitään haitallisia kemikaaleja, vaan ainoastaan puhtaimpia luonnon ainesosia. Nämä hoitavat ihoa ja ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista. SOPHYTOn tuotteiden tiivistetyt koostumukset sisältävät vain luonnollisia bioaktiivisia ainesosia, joten tiedät maksavasi ainoastaan tehokkaista ihon ikääntymistä ehkäisevistä ainesosista.
SOPHYTO ei käytä tuotteissaan mitään esteettisiä ainesosia kuten täyte- tai sidosaineita, raskaita silikoneja, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita tehdäkseen tuotteista ulkoisesti miellyttävämpiä. 
Olisin halunnut kertoa teille ihan KAIKKEA plussaa MIKSI sinunkin kannattaisi kokeilla SOPHYTOA
Mutta ite kokeilemalla huomaat!

        

 

 Mulla on käytössä päivittäiset MUST jutut. Päivittäinen kosteutus     joka hujahtaa niinku se joku juttu saharaan :)) Ihan oikeesti tuo voide uppoaa ja katoaa samoin tein.Niin tästähän pitäisi alkaa.. putsaamisesta! 
PUHDISTUS VAAHTO  Aikas ihanan ilmavaa eikä kasvoille jää saippua kerrosta!


 Koska tuote ei sisällä sulfaatteja tai muita runsaasti vaahtoavia ainesosia, tuote huuhtoutuu iholta helposti ja hellävaraisesti. Tuote soveltuu siksi myös jopa herkimmille ihotyypeille, myös rosacea- ja akneiholle.

 
Nyt mua hävettää ihan mainostaa käyttäväni TEHOTIIVISTETTÄ! 
Tässä sama efekti kuin päivävoiteessanikin. MIHIN SE KATOS!?
Voi kun olisi vielä 22 vuotias..selluliitista tietoakaan...

 

Tuote sisältää runsaasti 100 % puhdasta alfa-, beta-, gamma- ja delta E-vitamiinia, luomulaatuisia hedelmäöljyjä ja luonnollista CoQ10-entsyymiä, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoa sekä auttavat korjaamaan UV-säteilyn ja stressin aiheuttamia vaurioita ihossa. Luonnolliset fosfolipidit kosteuttavat ja pehmentävät ihoa tehden ihosta hehkuvamman ja terveemmän näköisen. Sopii kaikille ihotyypeille.
 Tuote ei sisällä lainkaan keinotekoisia hajusteita, väri- tai täyteaineita eikä parabeeneja eikä myöskään eteerisiä öljyjä

JA HEISSULIVEI!! ALEKOODILLA  Cxa7A8p59h   Saat 5€ alennuksen vähintään 30€  tilauksestasi TUOKSUTON.FI 
verkkokauppasta. Tarjous on voimassa 30.5 asti!! Eli nyt kannattaa kokeilla näitä SOPHYTO tuotteita tahi muita (vauvalle) huippukosmetiikka tuotteita! 
TUOKSUTTOMAN FACEBOOK sivut löytyvät TÄÄLTÄ


  Haluaisin myöskin mainostaa  POHJOISMAISTA HAJUSTEETONTA PÄIVÄÄPOHJOISMAINEN HAJUSTEETON PÄIVÄ
30.5.2013
Suomen Hajuste- ja kemikaaliyliherkät ry järjestää yhdessä Norjan, Ruotsin ja Tanskan MCS-yhdistysten kanssa Hajusteettoman Päivän 30.5.2013. Kokeile yhden päivän ajan hajusteettomia tuotteita ja jätä hajustetut käyttämättä. Näin otat huomioon myös toiset.
  Lehdistötiedote
  Esite A4
  Esite A5
  Esite A6
  Toxic Injury Awareness Month

4 kommenttia:

 1. Hajusteeton kemikaali on aina esittelemisen arvoinen!

  VastaaPoista
 2. Nonni, kiinnostavat minuakin nuo hajusteettomat aineet. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta hajusteellisista voiteista saa yleensä päänsäryn. Nuita voisi kokeilla. =)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti kannattaa kokeilla ja kyllähän noihin koukkuun jää... tykkään tosi paljon.

  Minullakin oli kokeilussa noita TÄÄLLÄ

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä :)
  ps. nuo aiemman postauksen sisustuskirppiskuvat oli kyllä herkkuja!!!

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)