UA-39839136-1

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

HÄLSANS KÖK KASVISPULLAT

Moikka
Sain Buzzador kampanjasta testattavakseni HÄLSANS KÖK 
KASVISPULLIA!.
Kasvispullat ovat OVO-vegetaarisia mikä tarkoittaa niiden sisältävän kananmunaa. Ostin näitä Prisman pakastealtaasta. Eli voit vaikka täyttää pakastimesi näillä :))

 

Annoin pullille vajaan puoli tuntia aikaa sulaa! JA SITTEN:
 Mäpäs paistelin näitä oliiviöljyssä keraamisessa paistokasarissani.
6-8 mintsaa riittää. Tuli pannun alla oli 6 (asteikolla 1-9)


Pikaisesti laskin ett paketissa 300g oli 21 pullaa?


Välillä vähän pyöräyttelin. On mulla paistolastakin mut kävi näppärästi. Kahvoista vaan kiinni ja huljautus :) Jonkun 5 mintsaa taisin paistella ja sitten lisäsin pakastealtaasta noukkimani vihannes sekoituksen siihen kylkeen hautumaan.


Nampsis ja satsi valmis. Tällä kertaa meitä oli syömässä 5 henkeä. 17 vuotias tyttö sanoi etten TOSIAANKAAN edes maista! Samoin sanoi 8 v poika! Ei auttanut kiristys/uhkailu/maanittelu. Miehen mukaan kasvispullat olivatkin yllättävän hyviä! EI MAISTU OLLENKAAN KASVIKSELLE! Mikä oli pelkästään hyvä asia. 6 v poika totesi pullien olevan NAM! JA haki sitten muidenkin edestä lisää :)
Ja oma tuomioni.. Yllättävän kiinteitä palluroisia. Ei sellaisia vesiplissukoita. Maku..oli yllättävän hyvä ja tarpeeksi suolainen. Monta kertaa saa maustaa vielä maustamisesta päästyäänkin. Pannulle jäi kaksi yksinäistä jotka illan mittaan hävisivät jonkun suuhun. Ostammeko toistekkin? No voitais ostaa.. Sillon en taatusti sano meidän syövän kasvispullia:)
MÄ SÖIN KAIKKI! Ja myöskin sen jonkun toisen lautaselta tupsahtaneen extra pullan :)

 
Hälsans Kökin kasvispyörykät on valmistettu vehnä- ja soijaproteiinista ja ne ovat helppo ja mukava tapa tuoda vaihtelua päivällispöytään. Sopii myös loistavasti välipalaksi herkullisen dippikastikkeen kera. Yhdyn tuohon.
Toisinaan käy vieraita joille ei syystä tai toisesta sovi liha tms. HÄLSANS KÖK in sivuilta löytyy herkullisia ohjeita jos tulee sellainen olo etteikö KASVISRUOKAA osaisi valmistaa.
Ja nyt HÄLSANS KÖKIILLÄ on meneillään KAMPANJA! Ostat 3 pakettia kasvistuotetta ja kolmella viivakoodilla saat 3 kk lehdet kotiis :)) Lisää heitin sivuilta!

  Buzzador saa kutsuja kampanjoihin. Jos haluat osallistua kampanjaan ja pääset siihen mukaan, toimi näin: Ensin testaat tuotetta/palvelua itse - levität tietoa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi keskustelemalla heidän kanssaan eli buzzaamalla. Kampanjan aikana lähetät salamarapporteja ja kampanjan päättyessä täytät loppuraportin.
Toisinaan tulee ystäville jaettavia tuote naytteitä ;))  Niitä on ilo jakaa!! Ite tykkään niistä erityisesti!
Jos innostuit  ja haluaisit liittyä innostavaan ja testailevaan joukkoomme...Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Bikke):

BUZZADOR

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Bikke  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Bikke  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi.

5 kommenttia:

 1. Kiva että pääsit myös testaileen

  VastaaPoista
 2. Minä,kans testailen näitä, enää yksi maku testaamatta. Kyllä ovat hyviä, niin minun maun mukaisia, nam!
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. Mä testasin kans ja niitä seesaminugetteja kans ja hyviä oli, ei lillunnu rasvassa :)

  VastaaPoista
 4. Mulle iski joku hetkellinen reippaus puuska, ja ajattelin käydä rekisteröitymässä, mutta tuo linkki ei toiminut. Sivua ei voi näyttää. Hmmm... ?

  VastaaPoista
 5. Meidän perhe on aina tykännyt yhden kotimaisen valmistajan kasvispyöryköistä jo monta vuotta. Kaikki menee eikä riitäkään,joutuu ostamaan 2 pakettia jos oli 4 syömässä. Nyt kun poika ei voi syödä, yksi paketti riittää niukin naukin, eli itse joudun tyytymään vähempään. Usein lämmitän ne uunissa ja joskus vaan mikrossa. Ovat melkein parempia kuin lihapullat.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)