UA-39839136-1

maanantai 13. toukokuuta 2013

JOULUILOA

Niin innokas joulu ihminen kun olen niin nyt tuli stoppi!!
Ei vaiskaan. Joskus satavuotta sitten olen ostanut nää paperi/pahvi laatikot anttilan 70% ale myynnistä. Ne ei ole silmää ilostuttaneet ostohetkellä eikä sen jälkeen. Mutta kun halvalla sain. 
Nyt kun siisteiltiin vinttiä..Nää osu taas silmään.Potkin niitä pois eestä ja lopuks pyysin plikkaa viemään ne alakertaan. Ite en vaivautunu :))
  Illalla sitten siinä samalla kun töllötin telkkaria tuunasin nää uuteen parempaan kuosiin! Koska puoliksi suunniteltu on jo puoliksi valmis..maalasin molemmat valkoisella maalilla. Ja vielä kahteen kertaan kun toi jouluiloa pilkisteli läpi.


Toisen lootan kohdalla tein turhaa työtä! Olisin vaan suorilta tein liimannu tapettia kylkeen ja maalannu vaan toisen.Toinen on siis tapetoitu kokonaan ja toisen kylkeen repelin tapetin palasia! Itkut mutta mä olen ylpeä itsestäni! Näistä tuli hienot! ja aikaa mulla lorvimisien kanssa meni tunti! DAA!! Siis mikä siinä aloittamisessa on aina niin peijuunin vaikeeta?


Mitäs Ilmarille kuuluu? Kävin TYKSissä perjantaina ja otettiin uudet verikokeet kun valkosolut oli alarajoilla... Hoitsu juur soitteli että arvot on kunnossa ja merkkiaineetkin laskussa!!!!!!! SIIS NIIN HYVÄ UUTINEN!!!!! Ja sain luvan aloittaa uuden 2 viikon kuurin. Tosin nyt aamulla 3 (4) ja illalla se 4 pilsua. Ne on muuten vaaleenpunasia pilsuja :)) JES!! Tästä ei voi tulla muutaku hyvä viikko!! Ja ne arvonnat!! Laiskuus.. Korjaan asian tuotapikaa,,,,

IHANAA AURINKOA SINULLE YSTÄVÄISENI!!!

27 kommenttia:

 1. Hienoja on laatikot ja uutiset! Onnea!

  VastaaPoista
 2. Laatikoista tuli todella ihania :) Ja onnea hyvistä uutisista!

  VastaaPoista
 3. Suloiset laatikot! <3 Ja vihdoin hyviä uutisia, jes!! :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja uutisia! Ja kauniit laatikot, upea taito tuo tuunaamisesi.

  VastaaPoista
 5. Hienot on lootat - ja vielä hienommat uutiset:)

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon sekä laatikoista, että hyvistä arvoista.
  Onneksi pillereistä tehdään niin namin näköisiä :) Minäkin napsin joka päivä valkoisia, vaaleanvihreitä ja vaaleanpunaisia ja nehän on oikein nättejä ja mieltä piristäviä jo näöltään =D

  VastaaPoista
 7. Voi että tuli laatikoista ihanat! Kyllä tuli niin hyvä mieli , hienoa että sait hyviä uutisia! Voimahaleja ja hyvää energiaa lähetän sulle täältä :)

  VastaaPoista
 8. Voi Bikke, tosi ihana kun sait hyviä uutisia, olen niin onnellinen puolestasi. Ja vähäks makeet laatikot ! Se on muuten kumma juttu kun aloittaminen on niiiin vaikeeta. Sit kun lopulta on homman tehnyt, huomaa että helppo homma... No. laiskuutta se on täällä ainakin :)
  Aurinkoisin ajatuksin, Merkkari

  VastaaPoista
 9. Laatikot ON hienot, mutta uutiset vielä paremmat :D
  Hyvä!!! Nitistä se kurja Ilmarinturjake!!

  VastaaPoista
 10. Hienot on laatikot! Mutta kiva, kun sait hyviä uutisia. Niin se Ilmari sitten pikkuhiljaa nitistetään:) Ilmari muuten tykkää vissiin aika paljon auringosta, joten pysyttelehän varjossa ja nauti vaan lämmöstä.

  VastaaPoista
 11. Hiukanko UPEET laatikot, siis ihan mielettömän hienot
  ja vielä hienompaa on kuulla, että sait hoitsulta hyviä uutisia:)!

  VastaaPoista
 12. ihanat lootat out tehnynnä. mistähän tollasta tapetti muuten mahtaa saada??onkos siinä tapetissa siis valmiiksi nuo tekstit sieltä täältä sikinsokin vai?? ja ilmari uutinen oli HYVÄ! jessss

  VastaaPoista
 13. Ihania uutisia, tuli niin hyvä mieli!

  Kauniita ovat rasiat.

  VastaaPoista
 14. Mahtavan hienot tuli laatikoista ja hyviä ovat uutisetkin :)

  VastaaPoista
 15. Hienosti tuunattu tasiat. Parasta on uutinen Ilmarista!!

  VastaaPoista
 16. Hienot on boxit, miten se alottaminen onkin niin vaikeaa aina..? Mutta sitten kun saa valmista niin on niin hyvä mieli. Hyvä mieli myös sun hyvistä uutisista!

  VastaaPoista
 17. Tästä postauksesta tuli tosi hyvälle tuulelle! :)

  VastaaPoista
 18. Hetken jo mietin, että ei kai vielä aleta hehkuttaa joulusta :-)
  Tyylikkäät tuli laatikoosta! Mitäs meinasit sinne jemmata?
  Kiva kuulla hyviä uutisia, ihanaa näin kevään kynnyksellä!!

  VastaaPoista

 19. Birgi tulin hyvälle mielelle ,kun välillä tulee hyviäkin uutisia,elämä jatkuu ja kesä tulee, kohta on kaunis kukkaloisto,eikä laatikoissakaan ole mitään vikaa.

  VastaaPoista
 20. Hienoa, että arvot on kunnossa ja pilleritkin sopii sisustukseen ;) Ja miks mä en koskaan keksi mitään noin hienoja ideoita, upeet boxit sait aikaiseks.

  VastaaPoista
 21. Voi, miten iloisia uutisia! Kaikille muille paitsi Ilmarille :)
  Hienot laatikota, kannatti tuoda pois varastosta.

  VastaaPoista
 22. Onpas mahtavia uutisia, onnea niistä :) Miten noita ideoita syntyy kun ei mulle vaan koskaan?? Hienot tuli laatikoista :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)