UA-39839136-1

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

ARVONNAN VOITTAJAT

ISOÄIDIN KASVIT  siemen pussit on arvottu! Virallinen arvonta lipukkeen nostaja ei ihan ollut tässä maailmassa mukana kaikella aivokapasiitillaan. Lähes 39 asteen kuume ja kolmen tunnin päikkärit verottivat käden toimintaa. Hitaasti mutta varmasti kulhosta nousi ekaks PEPI ja tokaks KIPA!!


Ei ihan ekaks aamulla nosteltu lippuja.. Mutta nyt on arvottu ja siitä sitten Pepi valkkaa 4 pussia ja Kipa saa mitä saa :))  Siämeniä siis! Vaihtoehdot oli:: Ruiskaunokki , tuoksuherne (2) , köynnöskrassi , pensaskrassi , kehäkukka ja punakosmos.
 

 Toiset voivat käydä tilailemassa itelleen pusseja :)) ISOÄIDIN KASVEISTA

Nyt mä laitan uutta arvontaa sualeen ja se poksahtaa aamulla!! Paas ollen paikalla!!
Terkuin BIKKELIINI

5 kommenttia:

 1. Oi, mä just äsken Lillasta lähtiessä sanoin muzille, että nyt pitäis sit istuttaa kukkei, sain Bikkeltä - ja nyt saan sit lisää :D wau!!

  Mie kuukkeloin parit kuvat, ja jos mulla säkä käy, niin mulla on sit jossain kohden kesää toivottavasti köynnöskrassia, tuoksuhernettä, punakosmosta ja pensaskrassia :)

  Kiitos, kiitos, kiitos!!!
  Onks sul osoite tallessa?

  VastaaPoista
 2. APUAAAAA, voitinko mä?!?!?!?! KIITOS! =) Katsotaan mitä saan kukkimaan, kun hädin tuskin erotan siemenet ja pussit toisistaan! :D Laittelen sulle osoitetta tulemaan. ;)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)