UA-39839136-1

torstai 30. elokuuta 2012

VERHO PROPLEEMA JA TUNNUSTUS!



Nyt on pieni onkkelma verhoin suhteen. Tykkään tuosta valkoisesta laskosverhosta. Se tuo raikkautta tähän olkkariin. Hieman pimeä kuva..kuvaaminen ihan selkeesti vaatii harjoittelua. Tosin johan nuo on tuos kuukauden roikkunukki nii nyt pitäis jo vaihtaa :) Huomatkaa taustalla näkyvä legendaarinen GULF bensa-asema ..


Tykkään myöskin tästä toisesta vaihtoehdosta! Tilasin tämän ihanaisen Jean d'Arc Livingkin BRETEL solmuverhon  Villa Blancon  nettikaupasta. Jotenkinhan immeisen täytyy itteensä piristää!! Eiks vaa! Ja mitä useemmin sen parempi! Jokin tässä ikkunassa nyt pistää silmään , ei ole ihan täydellinen..jos laittais valkoiset kovin köykäiset sivuverhot..olisko sitte parempi? Niinku kuvasta näkyy on mulla hyvät tsäänsit kyttäillä kyläläisiä! Pussikaljaa..maitoo..juoruilua.. Ja toivoa ettei ne kyttäile mua :))

 



Poijaan ja sen kummisetän (joka on kuulemma maailman paras) kans käytiin noukkiis peuroille omenoita ja kotimatkalla bongasin pinkviinin!! No hö en tiätenkä , ku jonkun pitkä ruhosen pistiäis ötökän! Mittaa tällä oli sellanen 3,3 senttiä! Mikä mahtaa olla? Geenimanipuloitu amppari?





Minnuu odotti blogissani tälläinen yllätys. Olen näitä tunnustuksia kattellu itte kunkin blogeissa ja ollukkin hieman kateellinen. Mutta nyt ei tartte koska ANNE-MARI Villa Wallin blogista antoi minulle tämän!! Eli kiitos ja oikein syvä kumarrus! 
Säännöt:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa joka antoi sinulle hienon tunnustuksen
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempi blogille ja kerro heille siitä kommenteilla
3. Kopioi post in-lapun kuva ja liitä se blogiisi
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post in-lapulla ja toivo et lempiblogisi jakaa sen eteenpäin.


Selvä
 Ja mun 5  lempiblogia onpi:: ÖÖ..No nitä on niiiin paljon ja tunnustuksia onkin jo jaettu niiin monelle et PIDÄN KAIKKI ITELLÄNI ;)))
Yritän epätoivoisesti olla vitsikäs..Siis viidelle viihdyttävälle blogille::

       Nii että tälläi tänään. Kaikki kohtalaisen hyvin. En ole pillittänytkään kuin pari kertaa ja sekin oli radion vika! Soittaa liian  hempeitä rakkaus biisejä ;((( 

                                     KIRJUUTELLAAN 
                                                  T:B
                    

10 kommenttia:

  1. Kaunis kiitos tunnustuksesta,laitan etiäpäin heti kun ehdin istua enempi täs koneen äärellä :)..
    Verhoista tykkään juurikin tuosta jean d'arc living versiosta jostain syystä enempi! Mutta kummatkin kivoja vaihtoehtoja. Hei samaisen pörriäisen olen minäkin törmännyt meidän pisuaaris ja arvaa säikähinkö ja juoksin ja kauas :)..Inhoan noita kaikkia herhiläisiä kun tuppaavat päälle tulemaan.
    Voimia sinne ja oikein ihanaa ja mukavata viikonloppua sinulle Bikke <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos voimista! Kyllä mäkin taidan JDL verhot jättää..Häijyn näköinen oli kyllä toi ötökkä!

      Poista
  2. Kiitus <3
    Miekii oon vähän kateellinen ollut muille, nyt ei enää tarvihe :D
    Antaisin siulle tän uudestaan, mutta pistetään hyvä kiertämään eikä pallotella edestakas? :)

    Nuo verhot on aika söpöjä... ja makkarista puuttus seuraavat verhot. (oon ekaa kertaa elämässäni innostunu vaihtaa verhoja "joka" vuodenaika) Pitäsköhä... Tollaset sopis kyllä sinne ku vaan yks akkuna. Sie saatat miut kiusaukseen! :D Ontelokude vai verhot. Siinä sitten pyörin sängyssäni tänään ja mietin. :D

    Mut vielä kerran. Kiitos <3
    Ja oikeessa oot, pitää hemmotella itteään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä me kateelliset ;)) ei pallotella..rupeisivat vielä ihmettelemään..Verhoja vaihtamalla saa nopeen yleis-ilme kohennuksen :)

      Poista
  3. Sinulla on kivat näkymät ikkunasta :)
    Tuo ötökkä näyttäisi mäntypistiäiseltä, mutta toi piikki takamuksessa on just tollanen..
    Teillä on kotona kaunista...niin kodikasta ja nättiä..mutta verhojuttuun ei ole ideoita nyt lieneekö sitten kun mun aamu ei ole lähteny kunnolla vielä käyntiin, niin idea loota on ihan hukassa..
    Mukavaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sullekin mukavat weekendit. Aamulla ei mulla ainakaan päässä liiku mitään!

      Poista
  4. Kiitosta vaan lippusesta lappusesta. =) Kyllä ne aina tuntuu kivalle saada, eli hiukan olen minäkin ollut kateellinen, ihan pikkiriikkisen vain. =)

    Jotain se verho kyllä kaipaa...hmm... oisko ihan hullu idea... jos siihen yläreunaan laittais semmosen kymmenen cm korkean pitsin? Siis verhon päälle ellanen irtonainen. Mielikuva päässä, mut ku ei onnistu selittään tän kummemmin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain mä siihen keksin kun taas viittin paneutua..nyt on vieläkin eri verhot olkkarin ikkunois..mut eiks se oo muotia?

      Poista
  5. Nuo kakkos verhot sopii kyllä tuohon tapettiin, ehkä oliskin hyvä ihan ohuiden vaaleiden verhojen kanssa :) Hyvää alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep.Samaa mieltä.. Hyvää viikonloppua sullekin..

      Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)