UA-39839136-1

perjantai 10. elokuuta 2012

LAISKAN NAISEN KORJAUS

Meillä on ihan kiva lipasto välieteisessä. Laatikoihin kertyy takkia , lakkia , pipoa ja jos vaikka mitä. Joskus hyvin monta vuotta sitten siitä meni pari lasia rikki. En enää pysty muistamaan miten. Niiden uusiminen on ollut työlistalla usean vuoden ajan..Tuntunut ylipääsemättömältä hommalta viedä lasiliikkeeseen. Ja tarkemmin tutkittuna ..laatikko olisi pitänyt ruuvata irti..ihan kauhia homma :) ja sitten tuo maitolasi on jotenkin puristettu tuonne väliin..

 

Laatikon sisältö on tursonnut pihalle.Joskus enemmän ja joskus vähemmän.

 

Paniikki iski taas ennen suurehkoja perhejuhlia..Täytyy saada jotenkin rätit piiloon..Mutta eihän mikään ole niin viisas kuin nainen, varsinkaan jos on monen vuoden ajan saanut asiaa märehtiä! Makkarin tapettia jäi pikkaanen palanen ja jostain paffilaatikosta leikkelin kotitalouspuukolla sopivat palaset..Sakset kun meillä on aina hukassa. Taittelin ne kivasti ja koska laatikot on täynnä tavaraa ei tapettia tarvinnut liimailla..pysyy ihan itestään puristuksissa :))


Lopputulos oli kelpuutettu..Olisin kyllä voinut paneutua tähänkin propleemaan aikaisemmin.

Lukijoita on tullut ihan hirrveesti lissää viime aikoina! Se on aivan mahtavaa! Sadan lukijan raja jo häämöttää ja sehän tietää mahti-arpajaisia :) Hauskaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti :))

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tai sitten silmänlume- emäntä;) olisin vaan keksinyt tuonkin jo vuosia sitten ;)

   Poista
 2. Hyvä idea. Kuoseja voi vaihdella, kun alkuperäiset alkaa kyllästyttämään. Pahvinpala + kangas toimisi varmaan myös.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voinkin! Suunnitelmissa on lattian maalaus jotenka matto ja kangaskorjaus voisi olla samaa sävyä

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)