UA-39839136-1

keskiviikko 8. elokuuta 2012

NORDALIN PEILI

Saunalle mentäessä on pikkuinen koppi ja siinä kopissa umpeen lyöty ovi. Joskus aikoinaan oli sininen kausi eikä ovea ole sen jälkeen päivitetty. Seinällä on ollut ihan kiva pikku hyllykkö täynnä tuiki tarpeellista pikkusälää ja ainakin sentti pölyä :)


Loimaan rompetori päivänä myöskin sisustusliike Ribbon pitää "pihakirppiksen". Sinne on useampana vuonna pitänyt tunkea oven taakse jo hyvin ennen 9 koska meininki on pahempi kuin Stokkan hulluilla päivillä. Tosin en ole koskaan käynyt, kuullut juttuja vaan.. Naiset hyökkäävät ostoksille tukka putkella ja kyynärpäät teroitettuina. Tosin Ribbonin hintataso on noussut pihan puolella aikalailla ettei enää pääse rehvastelemaan puoli-ilmaisilla löydöillä. No kuitenkin. Jossain nurkassa oli tämä peilihylly ja se sieltä sitten matkaan lähti. Sitä sitten riemulla asettelemaan vanhan tilalle. Kivasti se siihen saatiinkin mutta..kun piti saunaan mennä todettiin ettei meiän saunan ovi mahu enää aukeamaan!! Ei muutakuin ruuvvari esiin ja uus yritys..Tää hökötys taitaa olla kyllä ihan susi ostos koska::Peili on niin suttuinen ettei sitä peiliksi voi edes kutsua..Rautatanko hylly on niiin harva ettei siellä pysy tavarat. Nuo pussukatkin on niin aseteltu kuvausta varten ettei edes hengittää uskaltanut :) Mutta on sitä vaan niin kiva kattella..

Näihin turhamaisuuksiin lopetan tänä yllättäin sateisena keskiviikkona ja lähen mankneettikuvaan :))

10 kommenttia:

 1. Onpas hieno! Sulla on kans aina kaikkee kivaa tavaraa, me voidaa tulla käymään ja viedä sun nurkistas pölyttymäst kaikkee mitä et enää käytä/tarvi ni saadaan uuteen kotiin jotain kivaa ja sää saat uusille tavaroille lisää tilaa;)

  VastaaPoista
 2. Todella kivan näköistä :-) Ihanuutta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin :)) Kauneus on katsojan silmissä ja mä näen sitä joka puolella :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo ja oma kuva tuosta peilistä näyttääkin vähän sairaalta! ja pulleelta

   Poista
 4. Voi kun ihana naulakko + peili systeemi, ja mitä välii vaikka olisin vain kuvausrekvisiittaa, sitähän minäkin harrastan;)
  Magneettikuvaus, eikös siinä joudu onkaloon makaamaan?? Kääk, iskee paniikki jo ajatuksestakin!!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meinas iskeäkin! En kärsi ahtaanpaikan kammosta mutta nyt piti oikein aluksi keskittyä silmät kiinni radio rockkiin! Tunnin kesti

   Poista
 5. Tuo pelihyllykkö on aika hauska ja varsin vanhan näköinen :D Mitä siitä käyttökelpoisuudesta, jos silmä lepää :D Ja vaikka saunan ovi ei aukeaisikaan, voi sitä hetken likaisenakin olla :D Sitten vain suihkukannusta tekaistu Tee-se-itse suihku sinne pihamaalle ja saippuaa kainaloon. Olisi naapureilla ainakin ihmettelemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meen naapurit on aina välillä saanukkin ihmetellä meen menoa :)

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)