UA-39839136-1

tiistai 14. elokuuta 2012

TEIN PIKAISESTI

Meillä on kerätty jätepapeperi puulootaan joka on majaillut saunan oven vieres. Eli aivan liian kaukana! Päivän posti luetaan keittiös ja sinne ne lehdet ja mainokset aina jää pyörimään! Ärsyttävää! Ja tuntuu siltä ettei niitä saa kukkaan vietyä siihen hemmetin lootaan!!! No ehtymättömässä vintissämme oli  "rikkinäisillä" leluilla tommonen peijuunin ruman värinen laatikko..ja siitä se idea sitten lähti::


Taas tarvittiin Uula-Tuotteen huisin näppärää,,nopeasti kuivuvaa INTO kalustemaalia ja eiku sutimaan..Mun suti veteli viimosiansa koska poijaat oli maalaillu leikkimökin seiniä eikä ne ollet tunteneet sutia kohtaan minkään näköistä armoa saati hellyyttä :)) Se harotti joka suuntaan..muttei se mua haitannut koska oli vauhti päällänsä eikä sillon ehdi ajatella.


Löysin jonkun KUVAPOSTI lehden vuodelta -58 ja leikkelin siitä yhden sivun..Raaskin ottaa just ton sivun käyttöön kun toisella puolella oli ristikko. Ja niiden täytössä olen ihan onneton..siis en niitä sitten tee! Ihmisen on ihan turha rääkätä itteensä asioilla jokka ei vaan onnistu..Siinähän saattaa tuntea ittensä vaikka ihan tyhmäksikin.


Erikeepperiä hieman vedellä laimensin ja lättäilin juttuja sinne tänne..  Huomaa sakset ;)) ei taaskaan löytynyt tästä huushollista kunnon saksia! Jollain pirun pienillä kynsisaksilla koitin saada suoraa laitaa muttei se onnannut ja täähän on rustiikki , aito vintage tuote nii mitäs niitten reunoin sitte väliä
   

Ja tämmönen siittä paperilaatikosta sitten tuli..Hiano! Ja oikein laitoin istuintyynytkin siihen päälle..istua siinä vaan ei voi kos hylly on ihan just tuos kuvan yläreunassa..Muttakun nuita ny oli pari ylimäärästä..vintis :)


Stockage no:574 oli muistaakseni jossain Svaneforssin juutti verhoissa ja se näytti niin kivalta että sellainen tarra piti systeriltä vinkua. Ja tuo onkin joku EU Direktiivi?? Liittyyköhän jätteisiin?
 

JA kun minä askartelinpaskartelin pihalla askarteli Kimmo-poika sisällä..Kisulle pedin..Siinä on Mintun kuva  ja toisella laidalla on piirrettynä Mintun ruokakuppi jossa on Fiskassin papanoita :) Ja ihan hyvä että onkin se kuva koska katin ruoka on tästä huushollista taas loppu.


Oikke Poikke mukavaa tiistaita ihanaiset :)!!

18 kommenttia:

 1. Ihanaa, hieno tuli! :-) Upea! :-)

  Mukavaa tiistai iltaa! :-)

  Tervetuloa blogeileen :-)

  VastaaPoista
 2. Hieno kyllä on, ei voi muuta sanoa. Pystyykös tuolla maalilla muuta pintaa ku puuta sutia? Ois ys vanha lipasto ajalta opiskelut ja sotkan lastulevykalut, pitäs se saata nyt valkkoseks. Ku piti set tuonne miun väkerrys nurkkaan asettaa helmiä varten. ;D Aikanaan sit ku oikeen löydän niin tulleep kunnollinen, mut vielä ei oo sitä löytyny.
  Ja eipä tuo pojan taidonnäytekkää ilman kehuja jää, kelpaa kisun kölliä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sillä saattaiskin vedellä muutakin kun puuta..ja kohta saatat koittaa kun käsittääkseni olisin saamassa Uulasta arvontalahjaksi maalia :) savikukkapurkeissa ei oikein hyvin pysynyt kalustemaali sateessa.

   Poista
 3. meillä on vähän sama ilmiö. Kaiken maailman mainoksia, lehtisiä, flaiereita ja postin turhuuksia on ympäri kämppää kaapeissa, laatikoissa; kerätty millon mihinkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on huono tapa..tyrkkäilen niitä itekki kaikkiin lootiin..nyt on kylläkin pysynyt vähän paremmin aisoissa ku ei ole köökistä lähdettävä :)

   Poista
 4. Laatikostahan tulikin hieno, mutta hienompi on Mintun paikka...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mintun paikka olikin suurella syrämmellä tehty :)

   Poista
 5. Ihana puulaatikko. Sä sit osaat aina tehdä niin upeita juttuja.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Joskus onnistuu sillai että kehtaa näyttää :)

   Poista
 7. Hieno tuunaus ai että ku tykkään;))

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)