UA-39839136-1

maanantai 6. elokuuta 2012

POTTA OSTOS

Ajeltiin eilen aamusella käymään Kiikosis! Se on vähän niinku meen hää/etelänmatka kohde. Ei uskalleta lentää ja mieluummin hassataan rahat kotiasioihin. Niinku vaikka pottiin :) Siellä oli pihakirppis. Meillähän tätä emali sarjaa löytyy jo aikas paljon. Ukko-kullan kans yhteinen keräily kohde. Ja hyvin kyläläisillä tiedossa. Aamulla kun on lehteä laatikosta hakenut on pariin otteeseen ollut lehen seuraisena jokin kippa/kuppi tuota väriä! Ostin sitten pari peltipurkkiakin jotka "hovihankkijani" oli sivuun laittanut..Tietty siinä samalla kun mentiin anoppilasta hakee pottuja niin esiteltiin loistavat kirppislöydöt.


JA sitten selvis että kellarissa!!! on ihan porsliininen potta! Jaa hä? Heti siis kellariin ja sitten löytyi vielä porsliininen alusastia!! Vitsit mitä löytöjä! Ei paranis lähtee 20 kilometrin päähänkään :) Ei vaan superhyper hyvä päivä... Lauantaina katteltiin Loimaan rompetorilta teräksistä alusastiaa..Funtsittiin et pitäiskö jo varautua vanhuuden päiviin. Muttei ostettu ku olishan se ollu kylmäkin :)) Porsliini on iho ystävällisempi :)

OIKKE POIKKE HYVVÄÄ ALKANUTTA VIIKKOA :)

8 kommenttia:

 1. Kiitos, kun kävit blogissani ja liityit lukijaksi! Hauskoja ostoksia :) Testaan nyt, onko sulla sanavahvistus käytössä, sen saa asetuksista poistettua tarvittaessa :)

  ... On näköjään sanavahvistus käytössä!

  VastaaPoista
 2. Mä niin en tykkää siitä vahvistuksesta..monta kertaa jää kömmentit jättämättä..yritin nyt sen poistaa :)Kiitti!!

  VastaaPoista
 3. Alusastiat on niin tuttua kamaa työn takia, mutta posliinia;) Tuo valkoinen potta on nätti kuin mikä, oikea aarre:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin :) Vieläkö löytäisin sille oikian paikan!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niitä löytyy meiltä pari isompaakin..Tytär tarjosi niistä juomia ylioppilasaikaan :)

   Poista
 5. Kerro sitten onko ne käteviä käytössä :D

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)