UA-39839136-1

sunnuntai 26. elokuuta 2012

UUSI LATTIA



Meillä on kyrvistelty aikas monta vuotta ruskean ian kaikkisen vanhan lattian kanssa. Ei vaan olla saatu ittestämme irti. Nyt sitten kun huonot uutiset saavuttivat meidät sitä lattiaa alettiin tekkeen. Ite kyllä meinasin ettei maksa vaivaa , etten tasan tarkkaan seuraavalle hutsulle mitään nättiä lattiaa jätä! Tai ainakin viimosilla voimillani naarmutan sen niiin kamalaksi... No hö. Ukko-kulta meinas että älä nyt kultu tuollaisia ja siittä sitten vaan alettiin.. Hyvästit ruskia lattia!! Vaikka etunsa tuossakin värissä. Ihan hyvin saattoi olla kaksikin viikkoa luuttuamati kun ei se kerran likaiselta näyttänyt :) Eikä pölypalloja nurkissa ennen kuin ne saatto puolisokeekin huomata :)) 


Kovasti oli purkamista. Onneksi reippaita apulaisia riitti. Hajota ja hallitse taitaa olla useammankin kaverin motto! Ja useampi kerros saatiinkin kaattikselle raahata..muovimattoa , lastulevyä , huokolevyä (ne säästettiin kun ei koskaan tiedä) ...


Mitäs sieltä sitten viimoseksi paljastu ? Aivan ihana leveä lankkulattia! Vaan ei suostunut Ukko-kulta sitä purkamaan ja takas laittaan.. No olishan tuossa hommaa ollu eikä se nyt joka nurkasta yhtenäistä lankkua edes ollutkaan. JOtain kalkkivelliä oli lankkujen päälle levitelty.. Entis aikojen tilkettä.


Nais immeisellä on ollu kaiken maailman värikausia..ja en tiä mitä päässä on sillon liikkunut kun tähän värin valitsin?? Onkohan oikeesti mitään? Sitä saa epäillä itsekukin. Vaan nytpä päästiin tuostakin.


Lattiaan ei valittu ihan puhdasta valkoista vaan hieman harmaaseen taittuvaa.. Uulatuotteen puulattia maalia. Päivä jouduttiin evakossa viettämään mutta heti maalausta seuraavana päivänä raahattiin huonekaluista osa paikoilleen. Osa on vieläkin hukkateillä kun välillä avaruus onkin ihan mukavaa..Kyllä ne takaisin tulevat :)


Kovasti tykkään uudesta lattiastamme vaikka mua pitikin siihen hieman suostutella! Olkkariin piti raahata makkarin matto joka sopiikin lattian sävyyn niinku voisilmä pullaan :) Matto on Elloksen valikoimista.


Mitäs Ilmarille kuuluu? Perjantaina kävin kuvauksissa ja nyt taas ootellaan tuloksia. Kestämätöntä! Kesken kuvauksen sain kanyylin kautta varjoainetta ja kuvausplikat oli mua jo alussa varoitelleet että saattaa tulla paha maku suuhun ja saatat tuntea virtsaamisen tarvetta. No vitsit sentään..puoli sekunttia varjoaineen jälkeen tuli hassu ei niinkään paha maku suuhun ja sitten salamana APUA MÄ KUSIN MUN HOUSUT!!! Hitto mutta sain pikkasen miettiä millai tästä selviän..miten mä peittelen mun märät housut.. mikä kauppa on 8 aamusti auki.. Kun sain luvan nousta oli pakko hiplata haaroväliä ja HÄ ei se ollukka märkä? Niin oli todentuntuinen olo..Olin helpottunut. JA olen siittäkin kuinka paljon voimahalauksia , myötäelämistä ja jaksamista olenkaan teiltä kaikilta saanut. Se pistää hiljaiseksi ja onnelliseksi ja auttaa jaksamaan. KIITOS! 
Sain oikein mukavaa postia Katilta Hipsulaisen Helmeilyt blogista. Hän oli rakkauden ajatuksella tehnyt minulle nipun VOIMA-ENKELEITÄ! Mukana on jos vaikka minkälaista parantavaa kiveä. Kannan enkeleitä kaulallani ja uskon. Ja olen kiitollinen tästäkin huomion osoituksesta. Tai oikeestaan enemmänki..Koska aurinko ei ole oikein paistellut täällä päin ajattelin tehdä listan asioista jotka ovat oikeesti aurinkoisia..lueskelen sitä sitten kun pilvet taas kertyvät...

26 kommenttia:

  1. Tosi hieno lattia! Ja kiva kuvaussessio sulla... ;) Aidon tuntuiset efektit! Täytyy tulla tsekkaan livenä lattia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni varoitus vähän ennen niin ehdin keksiä paakkelssia :)

      Poista
  2. Komia on lattia, niin paljon tuo valoa lisää tuo väri, vau!
    On varmasti ollu hurja tunne "pissiä housuun", nyt siinäkin sulle ajatus piristylistaan.

    Enkeleitä olis ollut isompikin nippu, jos siivet ei olis loppunu kesken. =) Sitten ei olis kyllä tuo ketju ollut tarpeeksi vahva sitä nippua kantamaan. ;D Olen onnellinen siitä, että pystyin edes näin helpottamaan sun oloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pystyit ja aikalaillakin! Lattiaan olen erittäin tyytyväinen...kaikki pikku ihme roskat vaan näkyy HETI!

      Poista
  3. Tulipa kyllä hieno lattia teille :)!

    VastaaPoista
  4. OOO.. hienoo!! Siis lattia! Ja se ettet kussutkaan housuun :D
    Ja se kaulakoru!! <3<3

    VastaaPoista
  5. vau miten upea lattia..ja muutos on valtavan hieno..Meillä... kun asutaan vuokralla meillä on parketti lattia ja siitä on tullut ajan saatossa keltainen..kauhean ruma lattia siis meillä..mutta en kyllä satsaa lattiaan kun ajatuksena olisi päästä pois tästä ja mielummin pian..
    Hieno ajatus tuo kaunis koru :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuokra kämpät on just tollasia ettei välttämättä viitti panostaa ellei vuokraisäntä tuu maksaa remonttilaskuja :)) Opiskelija kämpät on vielä ikävämpiä kun ei edes pikku naulaa saa laittaa seinälle..

      Poista
  6. Moi,
    tosi hieno lattia teillä! Tulen sitä ihan paikanpäällekin kattomaan:) Melkonen kuvausreissu sulla oli. Kun peruukkini pari syksyä sitten lensi tuulen mukana keskellä kaupunkia pitkin jalkakäytävää, seurailin sen perässä juostessani ihmisten ilmeitä ja totesin, että syöpäsen elämästä ei puutu vauhtia eikä jännitystä. Jälkeenpäin naurattaa, mutta sillon juostessani oli kyllä totiset paikat. Hyvä, että sinäkin selvisit kuivin housuin! Toivon ja rukoilen, että vastaus tulisi pian, ettei tarttis odotella kauaa ja Ilmarin suhteen päästäs tositoimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavalla valkoisten keikalla on eka poikkeeminen meitin lattialla :) Kyllä niitä kaikkia sattuu ja paras nauru on kun itelleen pystyy nauramaan!! Ja ihan vaan kenelle tahansa :)

      Poista
  7. Kyl o makee lattia! Puulattiamaali on kyl yliveto maali, ku siit tullee nii nätti pinta. Ja aiva ihanat nuo peltiset kukkapurkit lattial. Mää en voi pittää viherkasvei, ku mun hullut kissat syä ne. Oonpa katteelline :-) Ihana huusholli, sulla on semmone taiteelline silmä.

    Paljo jaksamist, voimaa ja paljon haleja ja lämpimii ajatuksii memulta! (tähä sydäme kuva)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sydän! Noin suurikin :) Kyllä sullakin on upea koti kissoineen päivineen!!!

      Poista
  8. Tulipa valoisa huone ja se matto on oikein nätti...mahtaako olla näkyvissä vielä elloksen sivuilla?
    Mä luulen että saat täältä blogin kautta niin paljon parantavia ajatuksia ja rukouksia, että kyllä niillä yks Ilmari perk**** nitistetään!!! Kuten huomaat korun kantajana, et ole yksin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elloksen linkistä pääset suoran mattoon. Tunnen eten ole yksin ja se on yllättänyt!

      Poista
  9. Valoisa ja kaunis lattia, kannatti ryhtyä hommiin.
    Olin itse torstaina varjoaine kuvauksessa ja tiedän tarkalleen mistä puhut:) hoitajat varoittivat ennen kuvausta, että tällainen tuntemus saattaa olla tulossa ja niinhän se sitten teki. Kuivana kuitenkin pysyin.
    Voimia, -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oops. Mitäs sulta etsittiin? Toivottavasti ei mitään vakavaa..Kiitos voimista!!

      Poista
  10. aivan ihana muutos, uusi lattiako naputeltiin tuon vanhan lankun päälle?
    Toivon sinulle ja perheellesi jaksamista, ei luovuteta vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen vaan vanhan päälle. Ei käytetty vatupassia :) Uusi on yhtä kiero kuin edellinenkin

      Poista
  11. Wau, ihana lattia. Mä odottelen edelleen mieheltä sitä inspiraatiota, että saisin meillekin eteiseen vaalean laittian.

    Ja anteeksi jo etukäteen. Vakavilla asioilla ei saa nauraa, mutta jessus miten repesen nauramaan tuota virtsa juttua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se että osaa nauraa myöskin vakaville aioille on auttanut mua monessa hetkessä ja nyt naurua pitäis repiä airanpätkästäkin :) Kyllä se lattian väri muuttunee..kutittelet vaan oikeista paikoista

      Poista
  12. Lattia näyttää tosiaan hienolta :)

    Toivottelen oikein paljon voimia tuleviin koitoksiin ! <3

    VastaaPoista
  13. Sinun blogisi on kerrassaan ilmiömäisen hieno. Saisiko sinuun sähköpostilla yhteyden? Voit kirjoittaa vaikka minulle ensin: tanja@siriontime.com

    VastaaPoista
  14. Hieno lattia! Meidän naapuri kertoi, että heillekin on uusi lattia tulossa. Heidän yhdessä huoneessa lattia on painunut, joten se tulee korjata. Ilmeisesti aikovat samalla vaihtaa lattia muuallekin. Mielenkiintoisia projekteja. https://www.kuretek.com/lattian-nosto

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)