UA-39839136-1

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

ROOSANAUHA TUPLAJYNSSÄRI


 Moikkis!
Lokakuu on vahvasti syksymäinen. Lehdet ruskistuvat ja kellastuvat kunnes tippuvat puista. Lokakuu on myöskin Roosa nauha kampanjan nimikko kuukausi. Silloin koko Suomi osallistuu rintasyövän vastaiseen kampanjaan.. keräämme rahaa esim: syövän tutkimisen rahoittamiseen  sekä syöpään sairastuneiden tukemiseen... Itsekkin sitä sairastavana olen erittäin kiitollinen niille kotimaisille firmoille jotka ovat lähteneet tukemaan kampanjaa. Yksi sellaisista on Sinituote. Sinituote on mukana jo kuudetta vuotta erilaisilla kodin siivous tuotteilla joiden myyntihinnasta lahjoitetaan tietty summa Syöpäsäätiön Roosa nauha kampanjaan. 
Sain kunnian testailla Hopottajien kampanjassa : Jynssärisetiä johon kuuluu ihanan roosan sävyiset Sini tuplajynssäri sekä Sini jynssäri. Kylpyhuoneen tehokas putsaus setti.


 Settiä voi ostaa hyvinvarustelluista päivittäistavara kaupoista ja tuotteen myyntihinnasta (n:31€) lahjoitetaan 1€ keräykseen. Tuplajynssärillä peset kaikkia vesipesua kestäviä pintoja ja eritoten saunanlauteiden aluset. Pitkän nivelletyn teleskooppivarren (71-118cm) ansiosta työ käy joutuisasti ilman isompia kumarteluita eikä lika pääse karkuun.
Varren pituus on helposti säädettävissä.
 Setin mukana tulevaa vartta voit käyttää muihinkin Sinituotteen siivousvälineisiin. Esimerkiksi Roosa nauha teräväkuivaimeen 
Tuplajynssäri mahtuu lauteiden alle ja kylpyhuoneen ahtaisiin paikkoihin. Harjassa on ainutlaatuinen kaksoisrunko, jolla kuuraus onnistuu myös kalustejalkojen ympäriltä.

Käyttö- ja hoito-ohje
 • Liitä Tuplajynssäri SINI-välinevarteen
 • Kostuta pestävä alue, kuuraa ja huuhtele lopuksi puhdas pinta vedellä
 • Kuivaa SINI-lattiakuivaimella
 • Huuhtele harja käytön jälkeen puhtaalla vedellä ja jätä kuivumaan ilmavasti.
 Itse kävin harjailemassa terassin laudoitusta talvikuntoon. Uritettu terassilauta putsaantui näppärästi.


Sain myöskin talon seinästä kesän aikana kertyneet hämähäkin seitit jynssättyä pois :) Tuplajynssäri oli juuri oikein mitoitettu seinän rimotukseen. Sain yhdellä vedolla riman molemmat puolet putsattua. Todellinen monen paikan tehoharja siis.


 Jynssäri sen sijaan on oiva väline laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Pihalla kun olin , löysin monia kohteita jotka vaativat pesua ennen talviteloille laittamista. Esim puinen penkki oli kovinkin "sammaloitunut" sateisen kesän jäljiltä. 
Iskee sellainen "jynssäys" himo kun alkaa pesemään ja homma lunaa. Sitä etsii seuraavaa kohdetta harjalleen, vähän niinkuiin maalatessa etsii uutta pintaa joka vaatii valkoista maalia...
 Molemmat tuotteet ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Veikkaan että joidenkin lasteni pukinkontista saattaa tälläinen setti löytyäkkin :) Shhh.. Ei kerrota sitä heille :)

Sinituote on suomalainen perheyritys joka nykyisellä mallillaan on toiminut vuodesta 1988.. Sinituotteen historia alkaa jo 1940 luvulta.. Kohta -50 luvulla keksittiin Sinipiika moppi. Se sellainen sienimoppi jonka , anteeksi nyt vaan kamalasti , heitimme juuri mummon navetanvintiltä kaatopaikalle. Ei muuten mutta oli kovin ruostunut.. 
Yritykselle tärkeitä arvoja ovat kotimaisuus, laatu, ekologisuus ja hyvä ergonomia.
Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ja siihen en pane yhtään vastaan! Siivouksen pitää olla niin hauskaa kuin se vaan voikin ja itse kun suorastaan rakastan roosa väritystä niin... :)
Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Meidän perheessä Sinituotteen siivousvälineet nauttivat suurta arvostusta ja samaa olen yrittänyt siirtää lapsillenikin!
Arvostan suuresti kotimaisuutta ja olen myyty Sinituotteiden käyttömukavuuteen :)
Roosa väritys on lähellä sydäntäni ja meiltä löytyykin vessaharjaa , kuivaustelinettä ja tiskiharjaa. Tuplajynssäriä sekä teräkuivaajaa.. Lapseni niitä kovin himoitsevat mutta olen ilkeä äiti enkä niistä luovu :) Vielä kun saisi roosaa ikkunanpesuhärpäkettäkin niin johan olisi täydellinen arsenaali :)

 Kampanja tuotteista löytyy  esim: vaihtopää tiskiharja ja yllätys yllätys: muistikirjaksi taipunut tiskiliina!

 Muistuttaisin tässä vielä omasta keräyksestäni Roosa nauha kampanjassa jonne pääset tästä. Hurjasti kiitoksia jo osallistuneille! Lämmittää mieltäni suuresti <3

 Kiitos Sinituotteelle ja muille kamppiksessa munana oleville! Teette elämästäni valoisemman!6 kommenttia:

 1. Upeaa työtä olet tehnyt keräyksen kohdalla! Oli ilo käydä kurkkamassa, että tavoite on täynnä, onnittelut! <3

  VastaaPoista
 2. Siinä on muun perheen varmaan viisainta häippästä paikalta, kun Bikke&tuplajynssärit saa vauhdin päälle :D

  Meiltäkin noita löytyy ja Siniä aina ostetaan. Tai siis mies ostaa, kun on meillä se, joka meillä on se varsinainen tehopesuri..

  Ihanaa, että sun kampanja on mennyt niin hyvin! Oot niin kurko <3

  VastaaPoista
 3. Sinit on kyllä hyviä, kiva postaus!
  Ja onnitteluja hienosti menneestä kamppiksesta! <3
  Iloisia syyspäiviä touhu-pakkaukselle! <3

  VastaaPoista
 4. Sini on laatua, joka oikeasti toimii kotona ja vaikka mökilläkin, jos sellaisen omistaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja toivottavasti posti sinulle toi sen mascaran. Samoihin aikoihin hävisi matkalle korupostia. :(

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)