UA-39839136-1

perjantai 30. lokakuuta 2015

PELLAVA ON PÄIVÄN HITTI....HYVÄNTEKEVÄISYYDESSÄKIN
Moikkis!

Mä tuossa mietein mitenkä saisin oltua etten "ylistäisi" liikaa... Jos olisin pidättyväinen? Minä? Sammakkokuningatar :)... Tai jos vaan puhuisin palturia? Loputon suo... Jos vaan sanon niinkuin tunnen ja olen hyväksi havainnut..
Nyt teitä ihan kaameesti , näin halloweeninkin , jännittää mitä ihmettä täältä tulee...
keräykseeni!! Eikö olekkin ihan huippua?
Päädyin tilaamaan tuon kyseisen mekon ja mukaan eksyi paita ja leggarit (bambua 95%/5%spandex)


Olen ollut haltioissani ja tietty vähän pettynytkin... 
Pettynyt siihen että koko L oli ihan nappi valinta :)
Jouduin hieman pohtimaan sitä perusaasiaa jotta kuinka monta päivää voi kulkea samalla asukokonaisuudella? Olisko 2 päivää? Onko 4 jo liikaa? Mitäs sitten kun on jo kuudes päivä meneillään?


  Koska olen ovela nainen keksin kyllä silmänlume pelastuksen! Vaihdoin hihattoman 100% pellavaisen mekkoni alle VALKOISEN paidan! Ja taas sain mennä viuhtomaan... 

Friends Forever- pellavamekko " Mira" , design by virpi . Valmistettu Suomessa , Korppoossa 
Materiaali 100% pehmennetty pellava. 
esipesty, joten kutistumista ei tarvitse pelätä. 
olka-helma mitta koossa M 115 cm 
rintatasku, jossa niitit
sivuissa taskutPaketissa oli muiden lisäksi niinmun VALKOINEN PELLAVAHUIVI
Muhkea , pehmeä ja lämmin...Omasta mielestäni tämänkin asukokonaisuuden imagoon sopii nuin nakutettu nuo VERNADA-korut joita niitäkin saa My Country Home putiikista..
Omia suosikkejani on tuo Kiitollinen sarja 

 Puhuttelevat sanat


Kuvat paljastavat! Tuossa rannekorun alla näkyypi 2 niistä yhdeksästä reiästä joista yritettiin varjoainekanyyli saada suoneen.. Eipä onnistunut...

Olen siis tykästynyt pellavaiseen mekkooni ja siihen idealogiaan jota se minulle edustaa... Ja kuulkaas  loppuun kiitokset VIRPILLE. Syvä kumarrus ja shampanjalasien kilistys! Satku nyt ainakin tuli kerättyä! Kiitos siitä kuuluu teille jotka tuon  mekko/10€/kampanjan esim: facesta bongasitte.
Pikkuinen loppukevennys....


Vielä ehdit siis tilata ja tietty AINAHN voit tilata My Country Homen verkkokaupasta.. Miramekkoa ja Rains sadetakkeja ja Vernadan koruja ja mitäs kaikkea siellä olikaan!
LOOV JUU OOL!!!

4 kommenttia:

 1. Kyllähän sellaista pitää hehkuttaa mistä tykkää ja mikä tuntuu hyvältä. Niin vähän käynyt viime aikoina täällä sun blogissasi ja jäänyt monta postausta näkemäti, että missannut tuon mekko jutun kokonaan.
  Mutta... on onneksi joku joka näyttää luonnolliselta ja, kun heittäytyy keimailemaan niin näyttää vielä silloinkin hyvältä. Eli koko paketti näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla Edith-tunika valkoisena ja niinmun-huivi mustana :) Nää on niin ihanat, kuten sun Mira-mekko, tossa mekossa on kivana yksityiskohtana noi niitit. Sopii sulle tosi hyvin! Hyvää pyhäinpäivän viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. tosi kaunis mekko ja nuo korut kruunaa asun.Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Ehkäpä maailman ihanin malli! <3
  Ja mahtava juttu taas sun keräyksenkin kannalta tämä.
  Ja mahtavaa My Country Home! Oikein on kivan näköisiä tuotteita!

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)