UA-39839136-1

tiistai 13. lokakuuta 2015

KÄSINTEHTYÄ DAMMENBERG SUKLAATA

Moikkis!
Meillähän on se oma bloggariporukka jonka kanssa on kierrelty ympäriämpäri Tamperetta. Tällä kertaa saimme kunnian tutustua herkullisiin suklaisiin. Me Valkoisen Lumoissa Mervin kanssa kun olemme pitkänmatkalaisia , olimmekin ajoissa perillä Lempäälän suunnalla. Se olikin oikein hyvä koska niinkin suuri kuin Dammenbergin kyltti olikin.. Ei me löydetty! Niin peijuunin simmut ummessa ajoin ohi.. tai siis ei silmät kiinni olleet vaan Palomiehiä piha täynnä :) Ihmekkös siinä ajaa ohi... Eli Dammenbergin suklaatehtaan myymälöineen löydät Lempäälän paloaseman kanssa samasta rakennuksesta. Kaikkien muidenkin saavuttua paikalle , tehtaanjohtaja Marko Iso-Kungas johdatti meidät suklaiden syntysijoille ja sieltä sitten tastingiin Lempäälään. Markohan olikin vallan supliikkimiehiä. Mielenkiintoista tekstiä tulikin niin paljon että toivoin sisäistäväni kaikki tärkeät. Kaikenkaikkiaan tulin siihen tulokseen että suklaan on oltava suklaata eikä se toteudu kaupan -50 sentin levyssä.Salaisiin resepteihin emme päässeet tutustumaan mutta sitäkin herkullisimpiin suklaisiin kyllä! Dammenbergin tehtaalla on oma verkkokauppa josta voit tilata omat suklaasi esim:leivontaan..ja heillä kun tuota suklaata löytyy maidottomana , munattomana ,sokerittomana , gluteenittomana , soijattomana , tummana ja vaaleana , Suomen luonnon marjoilla höystettynä , pallona ja levynä , räätälöitynä ja suklaakalenterina niin luulisin että kaikille jotakin!
 Keliakialiiton jäsenkortilla saa yrityksen gluteenittomista tuotteista -10% 


Dammenbergin etusivulta löytyy ohjeet mikäli haluaisit järjestää esim: polttarirastin tuolla suklaan valtakunnassa :)Facebookissa on menossa suklaamakujen etsintä! Kommentoimalla oman maku-unelmasi voit voittaa 2 kiloa suklaata!! 

Suklaita kulkeutuu ympäri maailman. Kirsikankukkien maahan Japaniin ja Saksaan. 


Sitä siinä maistellessani vaan pohdein että mitenkä sitä pystyy syömään levyllisen suklaata muttei nämä täyteläiset konvehdit uppoa samalla lailla? Niin suklaista että.. Sitten mietin sitä tumman suklaan opettelua (en siis tykkää) Mikäli 17 kertaa vaaditaan uuteen makuun tottumiseen niin...Äiti kidutti meitä lapsena ja varsinkin minua koska se suurin namipölli olin minä , tummalla leivontasuklaalla. HYI!
 Uskon kuitenkin että totun makuun.. Onhan se tumma suklaa terveellistäkin.. JOskos kaikilla suklailla on mielenterveydellisiä postitiivisia vaikutuksia. Eikä pelkästään nauttimilla vaan myös muistamisella <3


 Syötävän kauniita , herkullisia , täynnä rakkauden sanomaa...


 Näitä toin kotiintuomisiksi..nautein illalla..yksinäni...kaikki...

 Herkutteluhetkiin löytyy tehtaanmyymälästä vaikka chilisuklaata...

Kiitos Markolle kun saimme poiketa ihastelemaan!Dammenbergin tuotteita myyvät paikat löydät TÄÄLTÄ.  Äläkä unohda verkkokauppaa :)

DAMMENBERG
Varastotie 1.
33880 Lempäälä
Ma - Pe 8.00 - 16.00
La - Su suljettu.


9 kommenttia:

 1. Ei tälläsiä postauksia voi tehdä... oijoi... Suklaa on SE ainoa oikea herkku!!! ♡ Ja tumma suklaa... se on todellista herkkua :D
  - Onneksi alan pikkuhiljaa valmistamaan mein kuopuksen 16v. synttäreitä, joten kyllä täälläkin jotain herkkua tänään löytyy - onneksi!

  Ihania herkkuhetkiä sulle ♡

  VastaaPoista
 2. Okei,ei ole reilua,mamma tahtoo myös tuonne;)
  Taidolla tehdyt suklaat on kyllä pieniä taideteoksia ja joskus olen lumoutuneena tuijottanut suklaan tekemistä telkusta.Kiehtovaa!

  VastaaPoista
 3. Voi voi, nyt kyllä harmittaa. Olisin NIIN paljon halunnut tulla mukaan.
  Itsekin konvehteja tehneenä olisi ollut kiinnostava nähdä <3

  VastaaPoista
 4. Meilläkin tuota Dammenbergin suklaata on syöty ja hyväksi havaittu. Nam nam. Vielä tuolla jääkaapissa taitaa yksi rasiallinen olla

  VastaaPoista
 5. :D :D :D . Kakkoskuva on niin paras :D. "Aaan ny Marko mullekin vähän sitä suklaata... Aan ny" :D

  VastaaPoista
 6. Dammenbergin suklaa on ihanaa. Upea reissu teillä :)

  VastaaPoista
 7. Herkullinen postaus <3 Mä tahdon suklaata :)

  VastaaPoista
 8. Oon super kade! Mäkin olisin halunnut nuita maistelemaan. :P

  VastaaPoista
 9. Oi joi, ihan vesi herahtaa kielelle. Pääsisipä joskus tuollaiseen suklaaparatiisiin ....

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)