UA-39839136-1

maanantai 19. lokakuuta 2015

OLEN HÄMMENTYNYT

Moikkis

Tovi sitten sain yhteydenoton itse ILONA PIETILÄISELTÄ.. Hän oli bongannut minun Roosa nauha keräykseni ja saanut kuningatar idean! Ilonan kustantamo DOCENDO lähti innolla Ilonan kera  mukaan keräykseeni lahjoittamalla Ilonan uutuus kirjoja TALVEN HOPEISET HIUTALEET , jotka sain myydä eteenpäin omantunnon mukaan ja saadut varat lahjoittaisin edelleen heidän nimissään tuonne Roosa nauha keräykseeni. Kaikki kirjat menivätkin suitsait sukkelaan jotenka.. Miten nyt saisin kuvattua tähän sen tunnelman , sen olotilan jonka tämä prosessi minussa sai aikaan. Sitä kun kuvittelee olevansa ihan pikkuriikkinen hitunen maailmankaikkeudessa ja varsinkin täällä piskuisessa Kauvatsassa... Ja sitten sinut "huomataan" tuolla maailmalla... Olen juuri tulouttanut kirjarahat 260€ tuonne keräys-sivulleni
Silloin kun laitoin tuon oman keräykseni 3000e tavoitteella en oikeastaan uskonut sen tulevan ajanpuitteissa täyteen.. Kuvittelin sellaista 1000-1200€ olevan kohtuullista saavuttaa.. Kävin ja käyn edelleenkin stalkkaamassa päivittäin että mitenkä tuo keräys sujuu... JA SUJUUHAN SE!! Nyt on kasassa 3810€ HUISIA!!! Itkisin jos no ok..itkenhän mä :) KIITOS IHAN JOKA IIKALLE! Olette KULTAAKIN KALLIIMPIA!

Mutta palatakseni tuohon Ilonan kirjaan

Kirjan kannen herkkä kuva on JOEL JYRINKIn kädenjälkeä. Joelilla on upeita kortteja ja kalentereita. Niitä pääset katsomaan täältä!

 Kuvia ideoineen..sisälle ja pihalle.. 


 Olen ihan mahdoton jouluhörhö. Sanan varsinaisessa merkityksessä. Vaihdan verhot ja matot.. Kukkaruukkujakin :) Kaikkea sisustuskamaa tursoaa jokapuolelta. JA he jotka ovat meillä jo käyneet.. EIVÄT halua osallistua mahdollisiin muuttoihin :) Miksiköhän?

Muutaman idean nappailen tästäkin kirjasta! 


 Joulu on ihmisen parasta aikaa! Paketoinkin itselleni kymmenen pakettia :)


Kirjan pääset tilaaman DOCENDOLTA
Samalla muutamalla klikkailulla löydät muitakin ihania kirjoja...

Ihanaa joulun odotusaikaa sinulle ystäväni 
ja 
SANATON SUURI KIITOS ILONALLE JA DOCENDOLLE 

12 kommenttia:

 1. Aivan mahdottoman upea juttu ja Ilonan kirjat ovat jotain superia! <3

  VastaaPoista
 2. Onpa tosiaan hieno asia! Hienolla asialla olet itsekin!

  VastaaPoista
 3. Huikee keräys :D
  Hyvä Birki ❤️

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Ei se pieneys vaan se kova ääni, eiku.... :D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Ei se pieneys vaan se kova ääni, eiku.... :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos sinulle ihana - annat niin monta valon pisaraa ympärillesi. Monta kertaa olen vain istunut lukemassa sanojasi, jotka muodostuvat lauseiksi ja ihaniksi ajatuksiksi. On kunnia olla tässä mukana <3
  Ilona

  VastaaPoista
 7. HIeno ele Ilonalta, ja olet kyllä onnistuneen keräyksen Bikke ansainnut <3

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)