UA-39839136-1

lauantai 2. toukokuuta 2015

PIENTÄ VAPUNALUS PUUHAA

Kesästä , ehkä jo loppukeväästä alan suunitella kuinka sisustan terassia täksi kesäksi. Sitä , miksei se voi vuodesta toiseen olla samallalailla kuin edellisenäkin suvena , en osaa sanoa. Tai oikeastaan osaan. Mutta se ei oikein anna minusta hyvää kuvaa :)
Me raijataan talven ajaksi lumelta suojaan kaikki kamat katokseen ja pressun alle.  Eli tässä tämä kaatopaikka kuva:


 Ensin toi kaattis piti tyhjentää ja plokata. Sen jälkeen harjailin


 Suurena apuna tässä oli Fiskarsin Solid sarjan Monitoimiharja


 Niin ja sitten kuulkaas kun toi mun jalkateräni on jo pari kertaa murtunut tuosta ulkosyrjästään niin mun mikkään kengätkään enää mahdu jalkoihin ;(
 Siks olen ollut erityisen onnellinen näistä NOKIAN FINNTRIM suunnistajan saappaista :).. Mähän en suunnista. Kuljen tuttuja reittejä jotenka en eksy enkä löydä mantereita. Parhaat Nokialaiset ikininä mitä jalassani olen pitänyt. Toinen iho. Ei liian leveä lesti , hyvä astella eikä neuropaattinen jalkapohjani kipeydy ihan heti.Extra maininnan annan tolle tiukahkolle varrelle. Ei siis tarvitse keräillä kiviä saappaista. Näillä olen tarjentunut klampsia koko syksyn ja lähes koko talvenkin.
 Huomatkaa pinkit raidat. Tunnusta väriä toteutuu siis näissäkin saappaissa .)


 Kuvaaja lapsoseni lie mitä harrastanut....
Pientä järjestyksen pitoa...


No niin.. Kun roskat oli saatu (melkein) harjattua yhteen nurkkaan piti tutustua  FISKARS SOLID POPUP PUUTARHA SÄKKIIN.
Jos kysyt mun mieheltäni kuinka hyvin siivoan jälkeni on vastaus: AI NIIN MITÄ? Mahtaako vaimo rakkaani edes tietää mitä tarkoittaa jälkien siivoamonen?
Harmikseni minun täytyy todeta hänen puhuvan asiaa..
Kyllähän mä haravoin , harjailen , nypin rikkaruohoja ja vaikka mitä.. mutta ikävä kyllä siihen ne jätökset jää. Ilmeisesti mikään ei ole 40 vuoden aikana muuttunut koska lapsuudestani muistan äitini mulle huutaneen:: Siihen ne kaikki jää niinku p...a pe.....tä!
Mautonta lapsen kasvatusta ollu -70 luvulla!

Mutta ei hätää äitiseni tahi ukkokultaseni.. nyt mulla on pussukka pelastus!!
Litteeksi menevä , helposti terden soffan alle naamioitava Popup pussukka :)
Näitä on kahta kokoa 56L ja 172Litraa.
Kuten kuvasta näkee niin kovin lituskaiseksi menee. 




 Niinhän se on. Leikki on lasten työtä.


 Nuo terassin tuunaushommat aina vähän repsahtaa... Hajota ja hallitse puutarhuri iski ja antoi villiviinille hieman kyytiä. Oli päässyt viime kesänä levittäytymään hieman liikaa... Silppusin sen säkkiini.


 Sitten kun siihen kyllästyin aloin nyppiä kukkapenkkiä. Joku saattaa ihmetellä etteikö tässä nyt olisi ollut jo nättejä ilmoja tarjolla. Olisi ollut kyllä. Kauniit säät kun tuppasivat olla juuri sytohoitoviikolla eikä silloin oikeesti jaksa edes ajatella keväthommia.

Vähän mulla rupes huikopalaa mieli tehä siinä aherruksen lomassa... Onni on omistaa aviomies...


 Ihana hommailla pihalla koko perheen kera. Joku nyppii penkkejä , joku rakentaa villiviini johdinta ja joku purkaa ylimääräistä energiaa...


 Ei ilmeiseti kaatunut tuo omppupuu...


Nuo Popup puutarhasäkit ei sisälmyksineenkään painaneet paljon  mitään. Innokas apurini tahtoi väkisinkin viedä molemmat tyhjennykseen samalla kertaa...

Kyllä tuosta joku vielä hyvän ja ahkeran miehen saapi <3


Vähän ehdin vakoilla lasteni touhuja


 Sitten se säkki juoksi pakoon


 Sitten se säkki sai ruokaa
(on vielä ehjä!)


 Taisi tulla pidettyä pitempi kaffepaussi. Aurinko oli jo mennyt hukkaan kun rupesin Sinituotteen Tuplajynssärillä pesemään terassin lautoja. Tuo jynssäri taipuu moneksi ja moneen rakoon. Mulla kesti hetken saada taktiikka haltuun. Tarkoitukseni oli jynssätä laudat enkä niihin rakoihin niin panostanut. Tuplajynssäri olisi väkisinkin halunnut taipua ja tunkeutua sinne tänne.



 Sama varsi eri toiminto. Oli pakko lastoa jotta sain ruveta sisustamaan. Nopeutin kuivumista ehkä noin varttin verran? Malttamaton kun on..
Huomatkaa tunnusta väriä: saappaan raidat ja Roosanauha lasta :)


 Tämän verran paljastan teille terdeä tällä erää.
Palaamme vielä...

Sori kamut jos meni hieman mainostamisen puolelle.  Arjen askareet on niin monitahoiset. Toiset raskaita ja hankalia toteuttaa. Olen tyytyväinen saadessani hommailla KOTIMAISELLA osaamisella ja työllä toteutetuilla työapureilla. 
Tottahan toki arjesta pitää saada toimivampi. Se säästää minua itseäni ja samalla "hoitaa" parisuhdetta ja mitä ilmeisemmin ainakin tässä tapauksessa toteuttaa onnellista lapsuutta :)

Muistetaas taas jotta ostamalla kotimaista tuemme kotimaista työtä ja autamme kotimaatamme nousuun. 
LOOV JUU!!

Mielipiteet ovat omiani eikä "tilattuja"
Osa tuotteista saatu blogiyhteistyönä

16 kommenttia:

  1. Mä olen vallan tykästynyt noihin fiskarssin apureihin - kun on pieni varasto niin täytyy mennä pieneen tilaan! Tosin tuo jättisäkki on nyt seisonut tontin kulmalla kaks-kolme viikkoa puolillaan tavaraa, satoi tai paistoi - eli menee esikompoistointikäytössä syystä että kompostorit pitäis saada tyhjemmäks...kun vaan kivemmilta hommilta ehtis :D

    On tää kivaa aikaa. Hirveestä flunssasta huolimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millai se vesi muuten jää tuonne säkkiin? Onko se ihan vesitiivis vai valuuko pois? Koitas nyt Pepiseni parantua flunssasat!!!!! Eikös olla lämpimämpään päin menossakin :) <3

      Poista
  2. Ollaanpa siellä oltu ahkeria! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Eipä haittaa kuule mainostus pätkänkään vertaa, jos tuollaisia kapineita mainostat - ja tuolla tyylillä. Tarpeen ovat!
    Ja nuo saappaat on kivat - unohtamatta tietenkään värintunnustusta;)
    Ja kun vielä koko porukka mukana talkoissa, mikäs sen parempi <3
    Kelpaa siellä sitten kahvitella siivotulla terassilla <3

    VastaaPoista
  4. Hauskoja puuhakuvia :) Kyllä hyvillä työvälineillä vaan hommat sujuu niin paljon mukavammin. Henk.koht. Suosikkini on silti tuo järjestyksenpitokuva, minusta varmaan saisi aika usein näpsäistyä samanlaisen ;)

    VastaaPoista
  5. Sait siellä paljon aikaan. Hyvät vehkeet auttavat asiaa paljon ja kun ne vielä ovat kauniita :)
    Odotan innolla, millainen lopputulos on!
    Ihania nuo muksut, kun keksivät uusia käyttötarkoituksia esineille! Arjen luovuutta ja pieniä iloja :) Voi kun se vaan säilyisi elämän ajan <3

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia olette saaneet räpättyä keväisestä maastamme.Fiskarsit on kyllä parhaimpia apuvälineitä puutarhanhoidossa.

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia olette saaneet räpättyä keväisestä maastamme.Fiskarsit on kyllä parhaimpia apuvälineitä puutarhanhoidossa.

    VastaaPoista
  8. Voi mahoton kun olette olleet ahkerina! <3 Aivan mahtava meininkileisson ja vekkuli tuo säkki/keräilijä. Täällä ukkeli tekee kaikki pihahommat, on niin mahoton tuo allergia, että ruohonleikkuu laittaa jo nenän kuin hanasta vuotamaan. Ihoonkin tulee merkillisiä näppyjä suurinpiirtein heti jos menen jotain rehua koskemaan. :)

    Mutta ulkohommien jälkeen on taatusti mahdottoman hyvä mieli ja tulee hyvä unikin. <3

    Loov juu too <3

    VastaaPoista
  9. Mukavia terassin siivouskuvia olet ottanut <3 Yhdessä nuo puuhailut mukavempia ja menevätkin jotenkin nopeammin :) Kahvipaussi tuppaa täälläkin pihahommissa välillä venähtävän ;) Leppoisaa sunnuntai iltaa!

    VastaaPoista
  10. Piha- ja terassitalkoot ovat aina mukavaa kevätpuuhaa. Itsekin pitäisi aloittaa, joskin tilukset ovat pienemmät kuin teillä :)

    VastaaPoista
  11. Ihana pirteitä kuvia puutarha ja terdehommistanne!

    VastaaPoista
  12. ♥oi ahkeruus! Hyvät TE!.... hmmm... täälläkin tarviis alkaa siivoilla terassia.. mistähän löytyis..inspis... :)

    VastaaPoista
  13. Voi miten reipasta touhua! Minä yritin esitellä kuopukselle, että nostaisi parvekkeen puiset laatat pystyyn, jotta voisi lakaista alle kertyneen maa-aineksen pois, niin hän oli vaan että MIKSI, ehän ne sieltä näy. No, en tahtoisi eräänä päivänä, että parvekkeella kasvaa metsä. Vaikka toki itselleni olisi silloin helpompaa mennä metsään :) Näin noita säkkejä toisessakin blogissa ja olisi juuri passeli mun puutarhahommiin; ensin voisi käyttää sitä peffan alla ja sitten olisi helppo raahata yhdellä kädellä kompostikuorma. Kunhan ei vaan meille osuisi karkaileva säkki :)

    VastaaPoista
  14. Ihanat kuvat! Ihan melkein sain inspiraation itsekkin tehdä pihatöitä... ehkä huomenna.. ;)
    Aurinkoista viikonloppua! <3

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)