UA-39839136-1

maanantai 18. toukokuuta 2015

SILJA LINE KEINUU AAVALLA MUSIKAALIN TAHTIIN

Vielä ehtii tämän kuun aikana tuudittamaan itsensä -70 luvun tunnelmiin. Antamaan mielikuvituksen lentää ja keikkua John Travoltan käsivarsilla. Olenhan juuri tuon vuosikymmenen lapsia ja siten matkasin omiin muistoihini :) Salaisiin ihastuksiin :))


Silja Line on tuonnut Itämerelle kaksi West End huippumusikaalia sovitettuna tanssilattian parketille. Saturday Night Fever sekä Fame! Mahtava yhteistyöprojekti TSE PRODUCTIONS & SILJA LINE välillä on tuottanut musikaalihelmiä joita pääset seuraamaan Helsinki-Tukholma reitillä vielä toukokuun ajan. Musikaali on matkustajille ilmainen mutta musikaalilippu on varattava matkaa varatessa.Paikkoja Atlantis Palaceen on rajoitetusti vaikkakin esityksiä on parikin illassa. Klo 17.30 ja klo 20.00.  Musikaali on englannin kielinen eikä sitä suositella alle 12 vuotiaille.

 
Muistan kuinka television ääressä piti istua hyvissä ajoin Fame sarjan alkaessa. Taisimpa vielä tallettaakkin sen VHS-kasetille.
Olin Silja Linen kutsumana tutustumassa tuohon Saturday Night Fever musikaaliin. En varsinaisesti ole musikaalien ystävä jotenka ennakkoluuloni ja pieni "inhokki" oli jo valmiina asenteissani. Saimme Siljalle tunnusomaista Italialaista ylellistä ruokaa ja tautisen hyviä suklaita.
Itse esitys nappasi minut alkumetreiltä mukaansa. En edes tajunnut mitä tapahtui. Seurasin kuin hai laivaa esitystä ja jumalaisen kauniita lauluääniä. Hieman päänvaivaa minulle (huono englanti) tuotti näyttelijöiden puheen seuraaminen. Karskia kieltä (sen ymmärsin) ja kovaa peliä paikasta auringossa. Huisia tanssinumeroita ja henkilökohtaisia pettymyksiä sekä ihmis suhdedraamaa. Olen yllättynyt mitenkä ohjaaja John Thompson olikin saanut ne "parhaimmat" tanssin ja laulun sekä näyttelemisen taitajat samaan musikaaliin. Onhan hänellä vankka kokemus jo muutamalta vuosikymmeneltä!
Ai niin... Unohdin kokonaan etten pidä musikaaleista!

Ihan huippua! Risteilyille lähdetään viihtymään. Otetaan irtiotto arjesta. Nautitaan laivan tarjoamista herkuista sekä viihdykkeestä. Varsinkin siitä ruasta! Minä siis :)) 
Herkuttelijan mekka :)

Yhteistyössä Silja Linen kanssa. Mielipiteeni ovat omia eikä niihin vaikuttanut ulkopuoliset :)

3 kommenttia:

 1. En ole aiemmin kovin kummoisina pitänyt laivojen esityksiä, mutta tämä kuulostaa todella hyvältä show-pläjäykseltä. Ja on tätä toki rummutettukin kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Jos tässä nyt on nostettu rima korkealle :) Tosiaankin musikaalit eivät kuulu lemppareihini.. Tässä tuo tarinan seuraaminen ja hytkyminen vei mukanaan....
   Keskitynkin laivalla ensimmäiseksi siihen "syömiseen" ja sen jälkeen muuhun!

   Poista
 2. Jetsulleen meikäläisen makuun! <3

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)