UA-39839136-1

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

BIOFARBENIN EKOLOGISIA MAALEJA TARJOUSHINTAAN!

Moikka!
Sitä kovin tuolla pihalla touhuaa kun kunto ja ilma antaa myöden! Tänään olen pikkaisen möyrinyt ja ottanut lukua milloin minkäkin puskan seassa. Torstaina oli sytot jotenka pientä heikkoutta särkyineen on havaittavissa.
Mutta hei! BIOFARBEN verkkokaupassa on huisit alennukset!! Tuotteita jopa puoleen hintaan! Voimassa vielä tänään!
ÖLJYVAHA , SAVIMAALI  ja VÄRITIIVISTEITÄ ainakin löytyy. Tällä hetkellä meilläkin suunnitellaan terassin maalausta. Mutta värisävy on vielä hakusessa ja edellinen aineskerroskin luo vaatimuksia seuraavalle käsittelykerralle.
Biofarbenilta löytyy terassiöljyä millä hoidella terassinsa kesäkuntoon.

BIOFARBENIN FACESIVULLA on meillään huisi arvonta! Voit voittaa läjän maaleja!! Nyt nopsaan osallistumaan :)


Valitse sinulle sopivin Biofarben hengittävä sisämaali: savimaali, kalkkimaali, valkolakka tai sisustusmaali.

 
Biofarben sisämaalit ovat Saksalaista osaamista ja ne erottuvat muista vaihtoehdoista huomattavasti paremman hengittävyyden ja anti-bakteerisen koostumuksen ansiosta. Biofarben.fi on näiden laadukkaiden maalien maahantuoja Suomessa. Kauttamme tilaat sopivat vaihtoehdot sisä- ja ulkokäyttöön Über nopealla toimituksella, minkä lisäksi tehdessäsi yli 100€ ostoksen, saat myös kuljetuksen postikuluitta! Valitse ekologinen ja hengittää sisämaali ja lähetä tilaus meille jo tänään.
 

Savimaali

Biofarben savimaali on huippulaadukas vaihtoehto sisälle. Se on liuotinvapaa, hyvin peittävä, muoviton ja ekologinen, mikä jättää kauniin ja himmeän viimeistelyn. Savimaali sopii hyvin käytettäväksi sisämaalaukseen muun muassa betoni-, tiili-, lastulevy-, tasoite-, rappaus-, puukuitu- ja kipsilevypinnoille. Koska maali ei myöskään sisällä akryyliä, niin paikkamaalaus on helppoa, joten on hyvä jättää sitä pieni määrä varastoon. Kuten monet muutkin sisämaalit, myös Biofarben maalit on mahdollista sävyttää juuri haluamallasi tavalla!
 

Kalkkimaali

Biofarben kalkkimaali on erinomaisesti kosteisiin tiloihin soveltuva hengittävät, muoviton ja ekologinen maali ja toisin kuin monet muut sisämaalit, tämä myös peittää loistavasti jo ensimmäisellä kerroksella. Kalkkimaali sopii käytettäväksi erityisesti betoni-, tiili ja rappauspinnoille, kunhan se on ensin vain hiottu paremman tartunnan varmistamiseksi. Kuten muutkin Biofarben maalit, niin myös kalkkimaali on allergikkojen valinta sen anti-bakteerisen koostumuksen ansiosta.
 

Valkolakka

Biofarben valkolakka -maalit soveltuvat loistavasti esimerkiksi ikkunoiden, ovien, karmien ja lämpöpattereiden maalaamiseen. Hyvän peittävyyden ja helpon levityksen lisäksi tämä luonnonvalkoinen valkolakka on luonnonöljypohjainen ja anti-bakteerinen, minkä ansiosta se on lemmikkieläinten omistajien, lapsiperheiden ja astma- sekä allergikkojen valinta.
 

Sisustusmaali

Biofarben sisustusmaali on todella hengittävät ja laadukas vaihtoehto esimerkiksi rappaus-, betoni-, lastulevy-, tasoite- ja puukuitulevypinnoille, minkä lisäksi se sopii hyvin myös sisäkatoille. Tämä täyshimmeä sisustusmaali on muoviton ja ekologinen ratkaisu, jolla voit hyvin rauhoittaa asuntosi ilmettä. Myöskään nämä sisämaalit eivät sisällä akryylia, minkä takia paikkamaalaus onnistuu näppärästi. Paikkamaalausta varten on hyvä jättää pieni määrä sitä varastoon. Huomaa myös, että maalin VOC-päästö on maksimissaan 1g/litra!
 

Kesä on niin ihanaa pihalla touhuamis aikaa että! Projekteja pukkaa enemmänkuin ehtii toteuttaa!!!

1 kommentti:

  1. Kääk. Oliko nyt ihan pakko sekoittaa pakkaa, kun olin jo ehtinyt mielessäni valita Osmo Colorin puuvahan meidän lasikuistille ja nyt alkoi mietityttää, että olisko ollut parempiakin vaihteohtoja...???? Hmmmmm.....

    Mutta niin totta toi, että projektia pukkaa ovista ja ikkunoista. Kiirettä pittää :). Mutta kivaa sellasta.

    Hyvää ja toivottavasti vihdoin ja viimein l ä m m i n t ä viikkoa Bikke <3

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)