UA-39839136-1

torstai 24. toukokuuta 2012

MASTER CHEEF FIN!


Hahaa..kukkapenkit koituivat sapuskan kohtaloksi! Tälläi iltavuoron aikaan ukko-kulta käy kotona syömässä herkkuruokiani. Ja tänään sai oikein Master cheef sapuskaa..Tein herkullista broiler-kasvis-makaronimössöä. Hyvin oli kypsyys aste ajoitettu ruokkikseen.Hetken ajattelin sitä vielä valmistamani siis postin haun verran..jätin pannun liedelle porisemaan ja lähin hakee postia..(50m)..Matkalla huomasin kukkapenkissä liikakasvustoa suikeroalpissa ja aattelin siitä vähän nyppiväni kun se ukko-kultakin tulee IHAN NYT JUST!!  Ei siinä tuhoa ja hallitse menttaliteetissään tajua että se kello kulkee...Sisälle saavuttuani..Siunaa mikä käry!! Pohjaan palo::

Eikös näytäkkin tosi herkulliselta ? NAM! Tästä me sitten päältä kaavittiin edes jotain syötäväksi kelpaavaa..Ja vitsi piilee oikeestaan siinä että ens kuussa alkaa 4 parin..(joista me ollaan yksi?? tohtiiko kukaan syödä meillä? ) 8 tähden illallinen kisa! Voitto on taattu!!
Ei käynyt kovin hyvin kuokallekkaan ;))Vähän liikaa voimaa tais tulla käytettyä putsatessani penkkiä.   
JA mikä mua odotti ulko-oven takana?? Ukko-kulta oli löytänyt mulle aarteen, tosin tyhjän, dääm, ja mitenkä mä sen palkitsin? Kiittämättömyys on ruokailijan palkka!!

5 kommenttia:

 1. Hahahha.. kuulostaapa NIIN tutulta ;)

  VastaaPoista
 2. :D Hahhaa! Tää oli niin läppä!

  VastaaPoista
 3. Harjoitus tekee mestarin! Voitto on vielä mahdollinen!!!!

  VastaaPoista
 4. Voi, jösses ;) Mut niinkuin sunkin köökis lukee, mäkin olen syönyt teillä ja vielä kuitenkin hengissä =D

  VastaaPoista
 5. Juu, kaikkee sattuu, ja niihin tottuu..Ihana loota!

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)