UA-39839136-1

maanantai 7. toukokuuta 2012

Ostoksia ja Criminal maindsiaTein jokunen aika sitten ensi pääsiäistä varten ostoksia Sisustajan Taivaassa! Nää munakorit on kyllä aikas ihkut! Lykkäsin kaapin perille ja ajattelin kehitellä niihin jotain kesäjutskaa terankille.
Ja tietty ovikransseja pitää muutella mielen mukaan.Tässä on tarpeeksi väriä erottumaan valkoisesta ovesta.
Ja tää..antakaa mulle kaikki paperinne reiitettäväksi!!Ihana vanha reikähärveli! Näiden kuvin tausta tabletit on hemtexin alesta ja ..Peräti 2 eri ihmistä ja ikäistä naista sano niitä MUMMURUUSUIKS! Sisso,kai sitä 41veenä alkaa jo olla             ehtoopuolella ;)                                                                              Joo ja sitten se toinen juttu::Ehtoolla mietiskelin tota kadonnut asiaa ja muistin yhen viime kesäisen episodin.Nyt ei saa kuvitella että mollaan edellistä postausta..Vakava juttu. Mutta::2 vanhinta lastani lähti täältä maalta suureen hesan kaupunkiin opiskelemaan muutama vuosi sitten.Uskon kyllä pärjäämiseen,mutta ilmeisesti liikaa murha/pedofiili/kidutus ohjelmia ja kirjoja selanneena:::Tyttäreni tuli tänne takahikiälle töihin kesäksi ja poika jäi hesaan ilman..öö..valvojaa?? (niillä on kimppakämppä,sisko ja sen veli) Jee, siis keskiviikkona tultiin töistä eikä saatu poikaan yhteyttä. Ei puhelimella eikä s.postilla..eikä to eikä pe!!!Järkeiltiin että jos puhelin rikki,tänään pe tilipäivä,on ehtinyt hakea uuden luurin! No ei mitään vastauksia! Päätettiin , jollei mitään kuulu kun me päästään töistä, soitetaan poijaan työmaalle..Mietittiin jo MITÄ kaikkea on voinut tapahtua ja kuka tunnistaa?! Soitin siis suureen hesalaiseen keräilyfirmaan ja ystävällinen nainen kyseli et missäs pisteessä teen poika on töis? Daa,mistä mä voin kaiken tietää?? Siinä hetken funtsittuani kehuin murojen (?) olevan halpoja. Ahaa::siis hän on kuivapuolella..yhdistän työnjohtajalle...HALOO,,en tunne kyseistä henkilöä , täällä on tuhansia ihmisiä töissä mutta katson.. Ahaa! Jäin oottelee ja meni tunti ,meni toinen,..kuin suuri joku halli voi olla? JA sitten TADAA poika soitti:äiti kimottaa luuriin::SÄ elät! ja sitä rataa....ai niin mistä sä soitat? Jaa vai työnjohtajan puhelimesta..onks se siin vieressä..juu hei!! Ihmisen mielikuvitus on ihan kauhian vauhdikas kun alkaa pienessä mielessään ajatella vähän liikoja! No  lapsella lieni luurin toisessa päässä nolo tilanne mutta toivottavasti oppi ilmoittamaan äidille missä menee. Tää oli kevennys. Kyllä nyt jo naurattaa!!8 kommenttia:

 1. Ai niin ,Arvonnat ovat kivoja!! Pitää katsoa mitä saisin teille aikaiseksi ;))))

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia!

  Mä niin ymmärrän Sua sen panikoimisen kanssa.. mä oon siinä kyllä mestari. Mielikuvitukseni muuttuu joskus jopa sairaalloiseksi kun olen huolissaan.. :D

  VastaaPoista
 3. Mä olin ennen tytön syntymää oikee kauhufani,no se fanius loppu kuin seinään,sitä arkipäivän kauhua,oikeeta ja kuviteltua on ihan riittämiin äideillä ilman kirjoja ja leffojakin=D
  Ollaan muuten samanikäisiä;)

  VastaaPoista
 4. "Lapsoset" ei ymmärrä lainkaan, että huolihan siitä tulee ja mielikuvitus tosiaan tekee tepposia. Olen koittanut opetella luottamaan, että kaikki on hyvin vaikka kohta 20 v pojastani ei pariin päivään mitään kuuluisi. On niin hiton huoleton kännykänkin kanssa, että pitää äänettömällä. Huoh.

  VastaaPoista
 5. Tulin kutsusta vastavierailulle. :)

  Kivoja ostoksia - vanhat esineet viehättävät minuakin.

  VastaaPoista
 6. Heippa hei, minä myös vastavierailulla :). Kivoja ostoksia olet tehnyt.
  Juu, ei nuo lapsoset aina ymmärrä vanhempien huolta :)

  VastaaPoista
 7. Heissan,
  ihania nuo mummoruusutabletit♥
  mulla olis yksi kysymys sinulle blogissani:)

  VastaaPoista
 8. Aika "tutulta" kuulostaa tuo loppuosuus postaukseta, huvittaa aina jälkeenpäin. Tällaisia me vanhemmat ollaan, vaikka lapset kasvaa, kannetaan huolta. Onneksi on huumori tallella. Mukavaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)