UA-39839136-1

torstai 17. toukokuuta 2012

Myöhäistä äippäriäÄitien päivä oli kiireinen ja aamusella aika pitkää. Odottelin  puolitoista tuntia sängyssä sitä kaffeen tuloa petiin. Tulihan se..hieman laittoi tirskumaan tyynyn alla kun perhe kuiskutteli::lauletaanks me? mitä me lauletaan? kuka laulaa? ja tää moneen kertaan ;) Haukottelin ja venyttelin ja olin IHAN just herännyt..sain petiin herkku kaffetta..sydän leivoksia ja tyttären vääntämiä suklaa täyte pipareita! NAM!
Nuorin oli tehnyt kortin jossa oli rakkausauto
Eskarilainen oli tehnyt puutöissä taulun.Rentukka-taulun ja mä vielä tunnistin!!Sain vihiä että jotain oli tekeillä ja pitkin viikkoa yritin udella ja lupasin vielä maksaa sata euroakin tiedosta..Poika oli mulle vihanen kun en ymmärtänyt ettei se sitten enää ole yllätys! Ihailtavaa päättäväisyyttä. Ei äidiltä perittyä ;))

Kävin myöskin kummitädilläni. Hän on minulle tärkeä ihminen ja kun hänellä ei ole enää lasta olen katsonut parhaaksi muistaa juuri äitienpäivänä. Omaan pahan ruinaus tavan ja koska kummitätini on nyt hurahtanut korujen tekoon sain (?) matkaani nämä kaksi kaulakorua
Koska joidenkin (?) mielestä olen vaikea miellyttää (?) raahasin rakkaan mieheni honkkariin ja ihan vaan osoittelin sormella että mä  HALUUN  ton ja ton ja ton...Ja mä sainkin tämän.TYKKÄÄN kovasti. Ja sainhan minä isommilta ihanat äitienpäivä yllätykset..Molemmat tulivat käymään ennakkoon kotosalla..Lämmittää.. 


Äitienpäivä sinänsä laittaa miettimään äitiyttä..Miten voin olla hyvä äiti..läsnä muttei kuitenkaan koko aikaa niskassa kiinni..Fasessa pyörii video jossa äiti hakkaa konttausikäistä vauvaansa tyynyllä, nyrkeillä...ja jatkaa ikuisuuden..Lapsi huutaa niinkuin me kaikki tiedämme miten lapsi huutaa kun sitä tosissaan sattuu..Ja silti yrittää päästä äidin syliin. Äitiin tarrataan vaikkei olisi rakkauden arvoinen. Katsoin ja porasin..porasin vielä töissäkin kun se pätkä tuli aina vaan mieleen.
 En ole täydellinen äitinä mutta paras omille lapsilleni!

   
Muistakaa osallistua arvontaan alempana ;))

7 kommenttia:

 1. Mä en kykene tollaisia videoita edes katsomaan!
  Tollaiset asiat raivostuttavat niin pahasti.
  Onneks en ole ikinä livenäkään mitään sellaista nähnyt.. kävisin varmaan kimppuun..

  Mutta hei, ihania lahjoja :)

  VastaaPoista
 2. Juu harmi vaan et sekin oli joku ulkomaalainen pätkä..liian pitkä matka..olisin voinut adoptoida heti..muutin sun arpamääriä :)

  VastaaPoista
 3. Voi kauheata sitä videota! En ole kyllä nähnyt, mutta hirveältä kuulosti...

  VastaaPoista
 4. Hui kamala! en voisi katsoa, miten tuollaisia voi tapahtua. Tulipa ihan hirveä olo.
  "äitiin tarrataan vaikkei olisi rakkauden arvoinen"
  se on varmasti niin totta!kuinka moni lapsi kärsii täällä Suomessakin äidin tai isän takia, mutta ei kerro siitä kenellekään. Saati nyt noin pieni, joka on täysin avuton kertoakseenkaan!

  VastaaPoista
 5. Siinäkin olisin voinut painaa stoppi nappulaa mutten pystynyt. Suomessakin on paljon lapsiin kohdistuvaa vääryyttä kuten olemme lehdistä jälleen saaneet lukea..

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)