UA-39839136-1

perjantai 4. toukokuuta 2012

Kevät toi kevät toi maalarin..
Naapurin mies se naureskeli joskus vaimoaan joka ravasi ympäri huushollia etsien JOTAKIN mitä voisi kädessään heiluvalla sudilla ja valkoisella maalilla vielä maalata ;) Näin on käynyt meilläkin...Sopivia uhreja on etsitty silmäkulmat tihrussa ja onhan niitä löytynytkin ! Ja jos maalia on vielä jäljellä niin johonkin se pitää käyttää,kuivuu vaan turhaan!
Honkkarista aleesta ostettu jakkara sai jokunen vuosi sitten vähän uutta väriä! Tykkään kovasti. Vaikkei tällä taidakkaan olla kovinkaan pitkä elinkaari.
Näitä Singerin jalkoja olen metsästellyt sukulaiset tyhjiksi! Löytyy sisältä ja ulkoa ja tyttäreltä..näistä en saa tarpeekseni..siis jaloista. Singerin.. Ei ole teranki vielä ihan iskussaan,eipä ole lämmintäkään.
                                                       
Ja tää..MAITOTONKKA joka on nökötellyt ulkona ja saanut antiikkipatinoinnin;) Erittäin rakas terassikama. Mulla on ollut läheinen suhde Uula-tuotteen puulattiamaaliin ja kalustemaali uutuuteen. Niillä on meidän jutut sudittu ja sillä honkkarin suihkepullolla. Suomi taitaa olla 1-0 johdolla..kisakatsomo on täälläkin!


No nyt tähän tuli joku ufojuttu! En saa isompaa tekstiä enkä tajua miksei tää kuva pysy siellä minne mä sen lykkään!!! No,,eskarilainen on harjoitellut heräämistä lempi-herätys-lelu-kelloonsa. Ekana aamuna Stroopperi herätti kaikki muut muttei poikaa jonka tyynyllä ötökkä "nukkui"..Toiveita kuitenkin on että oppisi kelloon heräämiseen..onhan se kuitenkin miedompi ääni kuin äidin ;)  siis saimpa...tekstin isommaksi..voi kökkö..kansalaisopiston::Tule tutuksi koneesi kanssa,opi avaamaan ja sammuttamaan..taitaisi olla nyt tarpeen!                                                            
 

Ja kun toi Itella on mennyt niin perhanan hitaaksi voi vaan ihmetellä miten Saksasta tulee paketti suomeen parissa päivässä??   Vaniljaisen blogista voittamani,kiitosta vaan uudelleen,paketti olikin jo tänään odottamassa minua :)) Mä klikkaan julkaise namikkaa ja se mitä näkyy on arvoitus!!
                 

14 kommenttia:

 1. On se vaan niin epäreilua ku toisilla monta ja toisilla ei yhtään :D Singereita siis :))

  VastaaPoista
 2. Teidän pojan herätyskello on kyllä hieno. meillä on muutaman kerran käynyt niin poika on itse laittanut kellon soimaan ja se on sitten soinut keskellä yötä, eikä hän siihen herää, vaan itse on noustava ja laitettava kello kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ärsyttävää yöllä turhaan herääminen..uni on niin mukavaa..

   Poista
 3. Ei näistä tietokoneista ota aina selvää...meilläkin on tänään tietska tökkinyt. Ihan oikein blogisi kyllä tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En huijja kun kerron olevani ihan käsi näiden tietsikoiden kanssa mutta kovaa vauhtia oln oppimassa ;) Kevättä!

   Poista
 4. Heippa!

  RomuLyylin sivuilta tänne tupsahdin ja pidin kovasti...:)
  Itseni linkitin lukijaksikin..

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavaa, että eksyit blogiini. Enhän tänne olisi muutoin tainnut osata tulla. Oih ja voih. Mine jään, ehdottomasti, lukijaksi!!!!

  VastaaPoista
 6. Voih, olis kiva ku pääsis kans kukkia istuttelemaan ja pihaa laittaa kuntoon.. Toi parveke sattuu vaan olemaan vähän pieni...

  VastaaPoista
 7. Kyllä sä partsillekin saat mahdutettua jotain kivaa!! Taatusti!

  VastaaPoista
 8. JOO :) Singerijalat on upeita! Ja tuo maitotonkka!! Jees! Oikein kivoja!! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania juttuja täällä sulla :) liitynkin lukijaksi samantien. Minä rakastan Singerin jalkoja ja haaveissa on ollut jo kauan aikaa työpöytä jossa olisi Singer-jalka :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)