UA-39839136-1

maanantai 21. toukokuuta 2012

Se paistaa sittenkin

Ja luojan kiitos että paistoi luantaina! Vesisateessa olisi elämäni ollut vieläkin kurjempaa. En kertakaikkiaan ole mikään liikunnallinen ihminen jos ei lasketa matkaa autoon ja autosta töihin..Lauantaina olin kuitenkin yksi niistä tuhansista naisista jotka osallistuivat Likkojen Lenkille Tampereella. Mä meinasin KUOLLA niissä pyynikin mäissä joita vaan tuli ja tuli aina vaan korkeempia ja pidempiä..Millai 7,5 km voikin olla niiiiin pitkä matka. Olen kuitenkin hengissä. Ja saatampa mennä ensivuonnakin:))


Populaa oli ihan kiitettävästi

Olkkarin seinällä killuu kauniita kortteja  (joulu) joita ei ole voinut piilottaa ja pari lahjaksi saatua päivän piristettä..Lienen hyvinkin materialisti..Ei sovi kieltäminen.

Laitoin taas mummo-vainaan lakanoista tekemäni salusiinit ikkunaan ettei aamuaurinko jatkuvasti kuivata kukkiani..pääsen siis itse vähemmällä kastelulla ;) Ja ne kuivuu siltikin! Tulppaaneita kävin katkomassa koeputkiini jotka sain taas tankoon killumaan.

      Lasten kanssa täytyy puuhastella , siitä nauttii vanhemmat ja ne mukulat muttei välttämättä kukkien siemenet! Istutettiin esikasvatukseen muutamia pusseja ja poijaat saivat luvan kastella ne "varovasti". Tappeluhan siitä tuli kumpi kaato enemmän vettä ja lopputulos oli tämä lillu!!  Valuttelin vettä pois ja kuivailin talouspaperilla j nyt karaan ympäri huushollia auringon säteiden perässä..nyt rasia on olkkarissa ja kun illalla tulen töistä siirrän sen aamua varten köökkiin...Toivon etteivät tukehdu..
Oikein mukavaa alkanutta aurinkoista viikkoa!!
 

8 kommenttia:

 1. Hienoa, että selvisit hengissä. Nyt taitaa olla voittaja fiilis? ;D Minäki mielellään osallistuisin johki, mut piru kun ne tuppaa aina huomaamaan vasta lehtijutusta ohi menneenä. ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On voittaja fiilis! Kintuillakin..se venyttely jäi taasen kerran ;)

   Poista
 2. Haha.. selvästi tulevia puutarhureita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin..tuntuu aika mukavalta tietää että 80 vuotiaana kukkapenkkini on vieläkin hoidettu!

   Poista
 3. Monena vuonna on tullut Likkojen lenkki kierrettyä, mutta nyt jäi väliin. Toivottavsti ehdit (ja pysytyit siltä ruuhkalta) myös maisemia katselemaan. Voihan pieniä kastelijoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuli katseltua ihmisten pihoja..Mutten ehtinyt mitään ideoita nappaamaan kun puuskutin ihan tosissani ;)

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)