UA-39839136-1

torstai 2. toukokuuta 2013

ECOSTO ja ARVONTA!!

Moikkista ihanaiset naiset. Vappu tuli ja meni. Anopin vääntämää simaa ja munkkeja tuli nautittua ihan riittävästi :) Mutta mennääs isommitta liirumlaaruimeitta asiaan! Mullahan on ollu aivan surkea paistinpannu..tai mikä se jäännös nyt olikaan. Pelastus saapui ihanaisesta yhteistyökumppanistani ECOSTO  verkkokaupasta! VALINNOILLA VAIKUTAT ja niin vaikutuin minäkin:) ECOSTON sivuilta pongasin lauseen::: Ecoston tavoitteena on olla Suomen johtava vastuullinen kestokulutushyödykkeiden verkkokauppa. Haluamme löytää kotiisi ja vapaa-aikaasi tuotteita, jotka ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia. Tuost minä tykkään! Mulla on siis käytössä MEPRA FANTASIA EKOKERAAMINEN PAISTINPANNU.  Ja tässä kuvassa...kun oikein tarkkaan katsoo ... löytyy tiskauksen jälkeen ... 2 TIPPAA VETTÄ! Tiskasin ja virutin ja kallistin ylimääräiset vedet pois. Nyt ei isoäidin perintöpellavakeittiöpyyhe kastunut!

 


EXCILON® pinnoite on keraaminen, joka on luonnollinen mineraalipohjainen pinta, josta ei ruoanlaiton aikana vapaudu vaarallisia kemikaaleja ja kaasuja kuten esimerkiksi PFOA:ta. PFOA on kemikaali, jota käytetään valmistettaessa ns. perinteisiä tarttumattomia pinnoitteita ja sen käyttö tullaan kieltämään vuoteen 2015 mennessä. Pinnoite ei myöskään sisällä PFTE:tä joka on muoviseos ja alkaa hajota korkeissa lämpötiloissa jo jopa 4 minuutissa ja vapauttaa ilmaan haitallisia myrkkyjä. Lisäksi pinnoitteen valmistus vaatii vähemmän energiaa ja aiheuttaa jopa 60% vähemmän päästöjä kuin perinteisten tarttumattomien pinnoitteiden valmistaminen.
HUIPPUA!!!


Testasin siin pannun makarooni-kaalipadan valmistamisella.Helpot aines osat! Sipulia ja sipulia , kaalia , makaroonia ja porkkanaa. Oliiviöljyä tietenkin :) Mukaan lihalientä ja soijaa.


Voi mua suttupyttyä!!
Sormenpäät tykkäs kyttyrää kun hinkkasin porkkanoita perinteisesti!




Ja senhän mä olen oppinut KAIKISTA ruokaohjelmista! ETTÄ suolaa ja pippuria laitetaan vaik mikä olis!
Tähän pataan voit heittää kanaa tahi jauhelihaa..mut mä tykkään näin. Ja ei meen perheessä kauhian montaa muuta ole joka tykkää "lihattomasta" versiosta.


Ja jäikö pannuun kiinni? No ei se siltä näytä! Kunhan saan loput syötyä "virautan" pannun puhtaaksi. Ja ah niin ihana valkoinen pinnoite! Sopii sisustukseen! (Pannua on mahdollisuus saada myöskin valkoisilla kädensijoilla ;))
Arvosana= 10 plus AI LAAV!!


Sama kauppa eri tuote :)) IKKUNAT! Voi peffa mut niiden pesemisen alkaminen on tiukkaa touhua! OLE HYVÄ-TUOTESARJA sta löytyy miellyttävän tuoksuinen ja muuten ihan tehokaskin IKKUNANPESUAINE.   LAVENTELI!!!! Voiskohan tota pesuainetta ruiskia vaatehuoneen matolle? Ja tulis kivat tuoksut? ainaskin ph on alhainen... mä testaan..


 HOPEAKEIJUSTA    JDL VERHO



 Vessassa käsipesuun KÄSIPESU. Toista saa käyttää ja toista katsella. 


Ja pakkohan sitä pyttyä on välillä pestäkkin :) SANITEETTI pullo piilotettuna vessapapereiden kanssa.


Tuolla ECOSTO verkkokaupassa viihtyy vaiks kuinka kauan. Tuotteita löytyy huisin paljon. Enkä pidä hinta / laatu suhdetta ollenkaan pahana. METHOD pesuaineitakin löytyy. Niin ja sitten kun tulet verkkokauppaan , hyppää sieltä asiakaspalvelija kyselemään mitenkä sua voi auttaa :)) Ainakin päiväsaikaan! Hänelle sitten vaan vuodatat päivän juttus .)) Aika huippu palvelu. Ei tartte pähkäillä tyhnien kysymysten kans kauhian kauaa...

JA SITTEN SE ARVONTA!!!!

Saan olla onnekas ja tuottaa jollekkin toiselle teistä kokkailun ilonhetkiä! Eli palkinnon on lahjoittanut ECOSTO ja se on::::::
  
VALINNAINEN TUOTE MEPRA keitto-ja paistoastioista. Siis aivan huippu!

Arvonnan säännöt menevät näin: 

1 arvan saat kommentoimalla tähän postukseen MINKÄ ja MIKSI tuotteen haluaisit näistä MEPRAN pannuista. (Voithan sä kertoa senkin mikä ECOSTON ideaalissa vetoaa.. )Tuotteisiin pääset tutustumaan TÄSTÄ

2 arpaa tippuu julkiselle lukijalleni. Pääset liittymään sivupalkista.

3 arpa tipahtaa linkityksestä omaan blogiisi

Anonyymit! Jättäkää spostiosoite jotta saan siut kiinni :)
Linkitykseen voit käyttää tuota alinta kuvaa.
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 24.5.
Onnea kisaan!! 



115 kommenttia:

  1. ja ja arvaa oonko täysillä mukana..kolmen lappusen täyskäsi siis.. eli miun valintahan on uus paistinpannu ja tämmönen kiitti: MEPRA PAISTINPANNU 24CM,2.0L,OLIIVINVIHREÄ.
    Kuten varmaan luit niin se ikean paska pannu lenti ekan käytön jälkeen ulos ja mie tartteen oikeesti meille kunnon pannun. valurautasia meillä on, mutta kun joskus haluis paistaa iliman rasvaaki ja noh..kaikkhan tietää miten valurautasen kanssa käy jos siinä ei oo rasvaa :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä valintani olisi ehdottomasti keraaminen paistinpannu. Ostin sellaisen halpaversion viime vuonna ja eikös perheen valopäät käyttäneet sitä johonkin ihme touhuun, johon liittyi sokeria ja avotulta ja lopputuloksena pinnoite räjähti. Sen verran ehdin kuitenkin kokeilla, että ymmärrän mitä ilman jäin. Lukijan kahdella arvalla mukana.
    teijapistelentoatelisanetpistefi

    VastaaPoista
  3. Kolemella arvalla mukana...:)
    Meillä keittiö ON miehen valtakuntaa, johon minulla ei ole asiaa...siis ruuan valmituksen merkeissä....niin, että aattelin, että olisi se hienoa voittaa miehelle tuo paistinpannu Mepra Fantasia 24 cm.

    VastaaPoista
  4. Mulla on joku halpa keraaminen uunivuoka. Ai että mä tykkään siitä! Haluaisin siis lisää keraamisia ruoanvalmistusastioita. Kaikki EXCILON® pinnoitetut on mun toivelistalla. En osaa päättää. Ehkä niukasti ykköseksi nousee kolmen litran fantasia-kattila.

    Yhdellä arvalla mukana. Terkuin Christa Silvennoinen

    VastaaPoista
  5. Paistinpannun!!! Ehdottomasti!
    Ei epäilystäkään!!
    Ja ettökö miksi? No, oli yks päivä vähän hoppu...pannu kuumenemaan ja kääänsin selkäni ihan vaan muka pieneksi hetkeksi. Arvaahan sen mitä siinä kävi. Poltin mun uuden pannuni paskaksi! ENKÄ OSTA UUTTA!! KUN OSTAN TAIMIA...silläkin valuutalla.
    Että tääl on nyt vähän hankalaa toi munakkaan paistaminen, perhana.

    Kolme oikein hemmetin onnekasta arpaloista, kiitos!

    VastaaPoista
  6. Kahdella arvalla mukana. Haluaisin ton MEPRA KATTILA LASIKANNELLA 20CM,3.0L,MUSTA. Hieno idea yrityksellä ja tekisin mielelläni nuilla ruokaa perheelleni kun tiedän ettei tule mitään myrkkyjä ruokaan.

    VastaaPoista
  7. Mepra 28cm paistinpannun. Kooltaan sopiva isolle perheelle ja alkais tuo mieskin kokkaamaan, kun ei aina tarttis ruokia rapsutella (vanhalta)pannulta pois :D

    Mukana näin mahtavassa arvonnassa KOLMELLA arvalla :)

    VastaaPoista
  8. Jos nuo nykyiset tarttumattomat pinnoitteet kielletään niin hyvä on. Nehän eivät kestä juuri mitään ja toisekseen niistä irtoaa ties mitä aineita ruokaan. Osallistun kunnollisen keittoastian arvontaan kahdella arvalla:

    VastaaPoista
  9. Kahdella arvalla yrittämän tätä:
    MEPRA PAISTOKASARI LASIKANNELLA 28CM,4.0L,VALKOINEN,1331

    VastaaPoista
  10. Kahdella arvalla mukana. Mieluisin tuote on Mepra Fantasia paistinpannu 20 cm. Olen samaa mieltä kuin Cheri, nykyiset pannut eivät kauaa kestä.

    VastaaPoista
  11. Kolmella arvalla mukaan! Ihan huippu arvonta! Palkinnoksi ottaisin tämän: MEPRA PAISTINPANNU 24CM,2.0L,PUNAINEN. Tulisi todella tarpeeseen koska paistinpannu ahkerassa käytössä meidän perheessä.

    VastaaPoista
  12. Hei! Onpa kiva arvonta, mukana kahdella arvalla :) Jos arpaonni osuu kohdalle niin valitsisin tuon valkoisen paistinpannun (24cm) tai valkoisen paistokasarin lasikannella (24 cm).

    VastaaPoista
  13. MEPRA PAISTINPANNU 28CM, valkoisella kädensijalla. Mukana kolmella arvalla. :)

    VastaaPoista
  14. Mahtista! Nyt on huippu arvonta ja kolahtelee kovasti ajatus "valinnoilla vaikutat". Mielessä on pyörinyt juurikin nuo kemikaalikoktailit. Itse aloitin vähän aikaa sitten omat uudet valinnat luonnonkosmetiikasta ja aloin käyttää pesuaineen sijaan pesupähkinöitä.. Tässäpä oiva jatkumo. Vähän mä oon sormet ja varpaat ristissä. Kolmella arvalla mukana.

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  15. Niin ja äsh... Se oma suosikki olis ehdottomasti tämä:
    http://www.ecosto.fi/store/category/product/0/20/333/33070/MEPRA/1379-24/008028945010245

    VastaaPoista
  16. Tämä paistinpannu http://www.ecosto.fi/store/category/product/0/20/333/33070/MEPRA/1379-28 ja koska uudelle olis tarvetta entinen jo useita vuosia vanha.
    Julkinen lukija eekku80
    sähköp eekku80@netti.fi

    2 arpaa

    VastaaPoista
  17. Paistinpannu 28 cm tai paistokasari 28 cm lasikannella!!!
    Olisipa ihan kun ei tarvisi yrittää irti pohjaanpalaneita ruokia.
    Kahdella arvalla mukaan.
    t. Eija

    VastaaPoista
  18. mepra 28 cm paistinpannu, valk. kädensijalla olis mun valinta, oon katellut kaupassa noita valkoisia pannuja, mutta en ole vielä hankkinut, vanha alkaa olla ehtoo puolella jo. Lukijana 3:lla arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  19. Kahdella mukana. Paistokasari lasikannella olisi ihana ♥

    VastaaPoista
  20. Wau mikä palkinto! Valitsisin paistinpannun ehdottomasti. Me tarvitaan uusi pian kun nykyiset kaksi alkavat olla jo liian huonossa kunnossa..

    Kahdella arvalla mukana!
    neppulijee(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  21. Kolmella arvalla mukana. Paistokasarille olis tarve. Päivittäin on paistinpannu käytösä ja alkaa olla ahdasta ko ensin paistaa broiskut ja sen jälkeen tunkee viä puolen kiloo kasviksia perään.. Ja ai ko olis just nyt ihanaa ko vois paistaa ilman rasvaa!! :)
    Mää niiiiin toivon että tää maalaisilma auttaa. :D

    VastaaPoista
  22. Kahdella lähden upeaan arvontaan mukaan! Haluaisin niin tuon Mepra fantasia 28 cm wok-pannun.

    VastaaPoista
  23. Kahdella mukaan ja haluaisin tuon Mepra fantasia 28cm paistinpannun.

    VastaaPoista
  24. Nyt lähden kyllä aivan ehdottomasti tavoittelemaan näin kertakaikkisen mahtavaa palkintoa! On meinaan tässä talossa pannuista puute, ja kun tuo perheen rahamies ei pannuista perusta, oon jo vuosia saanut kokkailla halpispannuilla...
    Suoraansanottuna ne ei taida olla kovin ekologinen valinta perheessä, jossa kokataan paljon.
    Mulla siis toiveissa iso, korkeareunainen paistokasari, taikka vaihtoehtoisesti wokpannu :)
    3 lla mukana!
    Linkittelen kunhan pääsen koneelle.

    VastaaPoista
  25. Kolmella lähden koittamaan tuota 24 sm paistinpannua. Mallista ei mmuuten vliä. Juuri katselin pannuani että uusia pitäisi.

    VastaaPoista
  26. Kolmella arvalla mukana. Ja saihan valita myös kattilan? Sellaiselle olisi ainakin tarvetta, mutta mikä koko? Herttileeri, semmonen iso. :) Tuo viiden tai sitten kuuden litran Mepra kattila kannella.

    VastaaPoista
  27. Hei ! Kahdella arvalla mukana. Olen lukijasi ja ihminen joka todella tavii uutta paistokasaria. Vanha on ihan loppu. Haluaisin samanlaisen kuin sinulla ! Tuo ekologinen ja sähkönkulutuksen kannalta ihana tuote kaikkine hyvine puolineen, on todella hyvä asia. Ihanaa kevätpäivää Sinulle ! T Jaana

    VastaaPoista
  28. Arvontaan mukaan lähden KOLMELLA (3) arvalla. Muutama mieluinen pannu sivuilta löytyi, mutta mikäli yksi pitää valita niin otetaan sitten tuo suurin yksilö, eli Fantasia 6 l kattila lasikannella.

    VastaaPoista
  29. Kahdella arvalla mukana, ihania tuotteita :) Tämä tulisi kyllä kovaan käyttöön: MEPRA PAISTINPANNU 28CM,3.0L,valkoisella kädensijalla :)

    VastaaPoista
  30. Kahdella arvalla mukana. Meillä on tällä hetkellä vain yksi ainoa paistinpannu, sillä erään epäonnistuneen letunpaiston yhteydessä meidän vanha paistinpannu sai parvekkeelta kyytiä. Tämä on kyllä paistokasari, mutta tällekin olisi käyttöä:
    MEPRA PAISTOKASARI LASIKANNELLA 28CM,4.0L,MUSTA
    s.kansakoski@luukku.com

    VastaaPoista
  31. suurin haasteeni on ruuan laitto ja siinä saada onnistumisen iloa. Siksi olen mukana tässä kisassa! Haluaisin vihdoin alkaa saamaan sitä iloa ruuan laitosta ja kokea, että minäkin onnistun. Välineistäkin se on kiinni ja meillä omat paistovälineet ovat kupruilevia ja vanhoja pannuja. Mutta milläs ostat, kun ei ole varaa?! :(
    Valintani olisi Mepra paistinpannu, 28cm, 3.0l, oliivin vihreä, 1379.
    Se toisi väriä ja onnistumisen iloa!

    VastaaPoista
  32. Musta tuli samointein lukijasi! Kiva kun kävit kylässä että löysin tänne. Olet mahtava tyyppi!
    Arvontaan otan osaa kahdella arvalla ja syy miksi tarvitsen uuden paistinpannun on selkeä...tuo edellinen on jo pilalla, vaikka ikää ei ole kuin muutama vuosi:(
    Mepran 28 cm:n paistinpannu korvaisi mielipahan:)
    Mukavia lämpimiä kevätpäiviä!

    VastaaPoista
  33. Äitini tekee painekattilassa esimerkiksi lihakeittoa ja se on kyllä maailman parasta, ja olen joskus itsekin haaveillut painekattilasta, Mepra -tuotteena sellainen näköjään olisi. Mutta painekattilaa pitäisi osata myös käyttää... Mutta joka tapauksessa osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Hippu

    VastaaPoista
  34. Tosiaan huippupalkinto, joten kolmella mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tietenkin unohdin laittaa, että haluaisin sen lasikannella varustetun paistokasarin. Olen huono ruoan laittaja, mutta kasarissa haudutetut ruoat onnistuu jopa minulta :)

      Poista
  35. Osallistun kahdella arvalla ja tahtoisin MEPRA FANTASIA 28CM PAISTOKASARIN LASIKANNELLA ihan vaan pannupulan vuoksi! :)

    VastaaPoista
  36. Suurin paistinpannu mitä löytyy ja punaisena,ois mahtava!!Pesuaineita olen kokeillut jonkin verran töissä ja tykännyt. Terv. astan emäntä

    VastaaPoista
  37. Taas ihan mahtava arvonta!

    Lähden tavoittelemaan kolmella arvalla tätä: MEPRA KATTILA LASIKANNELLA 20CM,3.0L,OLIIVINVIHREÄ,1321. Ja syy siihen on, että kattilakaapissa on yhden kattilan mentävä aukko. Vietiin juuri huonokuntoisia kattiloita ja pannuja kierrätykseen. Ja onhan tuo kyseinen kattila pirteän näköinenkin ja loistavilla ominaisuuksilla kuorrutettu :)

    ei.ihan.viela@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Valintani olisi Mepra paistinpannu, 28cm, 3.0l,vihreä
    suursyömäriperhe tarvitsee kunnon kokoisen pannun.

    VastaaPoista
  39. Hei taas! Hienolta näyttää pannu ja maukkaalta ruoka:) Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.
    Riitta

    VastaaPoista
  40. Liityin lukujaksesi, eli arvontaan osallistun kahdella arvalla.
    Paistinpannu olisi mieleinen ja tällähetkellä käytössä olevat pannuni on jo elämää nähneet, joten tarkoitus olisi uusia kaikki pikkuhinjaa. Ehkä tästä tulee uusi keräiltävä sarja.

    VastaaPoista
  41. Minun valintani olis MEPRA PAINEKATTILA, en ole sellaista käyttänyt, haaveillut vain. Tuo kattila on niin tyylikäskin, hienoa suunnittelua. Niin ja kaksi arpaa.

    VastaaPoista
  42. MEPRA KATTILA LASIKANNELLA 20CM,3.0L,(VALKOINEN) on mun ehdoton suosikki kokonsa ja ulkonäön takia.

    Ja lukijana kahdella arvalla mukana

    VastaaPoista
  43. Ooooh, nyt pidän kyllä kaikki sormet ja varpaat ristissä ja ruksissa ja ties missä, koska me ihan oikeasti tarvittaisiin uusi paistinpannu! Fantasia 28 senttisenä, kiitos.

    Kolmella arvalla mukana, jotta on voittomahdollisuudet varmasti kohdillaan! :)

    Niin ja ruoka näytti hyvältä. Häätyy kokkeilla! :)

    VastaaPoista
  44. Voi - tähän on ihan pakko osallistua. Ja 3 arvalla. Valinta olisi
    MEPRA PAISTINPANNU 28CM,3.0L,MUSTA.

    VastaaPoista
  45. Kahdella mukana:) Haaveena olis tuollainen wokkipannu!

    VastaaPoista
  46. Kahdella arvalla mukana. Olen jo pitkään haaveillut wokkipannusta joten sellainen. :)

    VastaaPoista
  47. Tulisi tarpeeseen paistinpannu eli MEPRA FANTASIA 24CM PAISTINPANNU on tähtäimessä.

    VastaaPoista
  48. On niin monta mahtavaa pataa ja pannua,mut kait se olisi fantasia 28 cm paistokasari lasikannella.Mukana yhdellä arvalla.

    pikkeliini@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Vaikea valinta, mutta toiveenani on MEPRA FANTASIA 6.0L KATTILA LASIKANNELLA. Mielenkiintoinen verkkokauppa, täytyykin tutustua tarkemmin.

    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  50. Upea pannu! :-) Mukana yhdellä arvalla.

    T: Tuittu

    VastaaPoista
  51. Olipas hienoja pannuja, mun valintani olis OBH Nordican kattila .Yhdellä arvalla mukana.Tyttik.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  52. Olipas vaikea valinta...meillä on niin surkea kattila ja paistinpannu valikoima kotona ettei toista taloutta varmaan löydy... Tämä varmaan sopisi meille: Mepra 28cm paistinpannu.

    Kahdella mukaan.

    VastaaPoista
  53. Todella hyvä arvonta - tykkään näistä "järkevistä" arvonnoistasi. Lähden koettamaan onneani kahdella arvalla ja jos onni potkii, saan kotiini MEPRA FANTASIA 28 CM PAISTOKASARIN mustana.

    VastaaPoista
  54. Nyt on paha valinta... tuo kuvan painekattila kyllä houkuttaisi jo ison kokonsakin puolesta ja sitten taas 28cm paistinpannu, kun niille on aina tarvetta. Mutta kyllä tässä tapauksessa kallistuisin painekattilan puoleen. Kahdella arvalla siihen mukaan. Loistava arvonta.

    VastaaPoista
  55. Yrritän olla mukana 3 arvalla, jos vaan saan hommat hoidettua oikein.
    Olen todella iloinen löydettyäni tämän arvonnan. Vaikka en voita niin jo voitin kun olen ihaillen katsonut tv mainosta keraamisestapannusta ja miettinyt onko pannu todella hyvä. Sinä olet kokeillut ja tykännyt, nyt uskaltaa itsekin hankkia mokoman.
    Niin ja valintani on 24 senttinen keraaminen paistinpannu!

    VastaaPoista
  56. Kolmella arvalla mukana :D
    Paistokasari 28 cm olisi passeli meidän talouteen. Ja tällainen keraaminen olisi ihan uusi tuttavuus. Meillä on aina ollut käytössä Hackmanin Kovanaamoja niin paistinpannuissa kuin kasareissa ja kattiloissa. Uuniin tyrkätty KermanSaven vuokia...joten aika uusien tuulien olisi puhaltaa...

    VastaaPoista
  57. Kahdella arvalla mukana! Iso perhe ja kovassa käytössä kattilat ja paistinpannut! Tämä tuote kuulostaa laadukkaalta ja hyvältä. Minulle kävisi MEPRA FANTASIA 28CM PAISTOKASARI LASIKANNELLA. Kaunis muotoilu ja kiva väri. Mikäli toimii, niinkuin luvataan, niin ehdottoman upea palkinto!

    VastaaPoista
  58. kahdella mukana :) ...ja kattila..en osaa vielä päättää mikä niistä :) ...kunnon kattila minulta puuttuukin, joten hankintalistalla on ollut :)

    VastaaPoista
  59. Kahdella mukana, ja jos arpaonni kerrankin suosisi valitsisin ehdottomasti mepra wok pannun lasikannella, tulisi enemmän kuin tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  60. Tuo kolomen litran Fantasikattila kyllä tarvittas möksällä...Upia palakinto, tietysti kolmella arvalla havittelemmaan :)

    VastaaPoista
  61. Kahdella arvalla mukana!
    Kotiuttaisin mieluusti Mepra valkoisen kasarin lasikannella 1,4 litrasena, sillä minulta uupuu ns. kastikekattila. Tuossa saisi sujuvasti pihvien ja muiden ruokien lisukkeet valmistettua, oi että... :)

    VastaaPoista
  62. Noista kelpaisi kaikki, mutta eniten käyttöä olisi tuolla isolla pannulla. Eli MEPRA PAISTINPANNU 28CM,3.0L. Ja totahan toki tällaisella ennemmin paistaisi kuin vanhalla pannulla, josta mitä lie myrkkyjä irtoaa.

    Yhdellä arvalla siis tavoittelemassa uutta pannua.

    t. Arhippa arskari(at)gmail.com

    VastaaPoista
  63. Onpa hyvä palkinto. Olen noita pannuja katsellut jo aikaisemminkin, mutta budjetti ei opiskelijalla salli moista hankkia. Himokokkaajana kuitenkin inhottaa vanha pannu, Ecoston sivulla käynnin jälkeen inhottaa vielä enemmän.
    Suosikkini on MEPRA FANTASIA 24CM PAISTOKASARI LASIKANNELLA . Ja ihan mustakorvaisena olisi eniten mieleen.
    Minulla yksi arpa ja peukut pystyssä.

    nimim. Mariamaria
    marialuok(at)gmail.com

    VastaaPoista
  64. Olisipa hyviä tuotteita, meillä kun vielä paistellaan yhtenään jotain pannulla. Valinta olisi tuo isoin paistinpannu, mustalla kahvalla.

    Yksi arpa mukana kisaamassa.

    nimim. Cristo
    cristobalce(at)gmail.com

    VastaaPoista
  65. Kahdella arvalla mukana.

    Olen lukenut sinun blogia tuolla iltasanomien sivuilla, mutta olipa kiva kun löysin tänne sattumalta :)

    Arvonnassa tavoittelen paistinpannua 24cm halkaisija, mustalla kahvalla :)

    VastaaPoista
  66. Noita tuotteita olen jo ehtinyt kuolata, mutta ei ole ollut varaa alkaa pannua uusimaan. Valinta olisi MEPRA PAISTINPANNU 28CM,3.0L,MUSTA. Toivottavasti onnetar on suosiollinen :)
    t. Peace
    pauleceb(at)gmail.com

    VastaaPoista
  67. Niin, ja yksi arpa minulla...

    Noita tuotteita olen jo ehtinyt kuolata, mutta ei ole ollut varaa alkaa pannua uusimaan. Valinta olisi MEPRA PAISTINPANNU 28CM,3.0L,MUSTA. Toivottavasti onnetar on suosiollinen :)
    t. Peace
    pauleceb(at)gmail.com

    VastaaPoista
  68. Yhdellä arvalla mukana. Ottaisin 28cm läpimittaisen paistinpannun jos voittaisin. Mustalla kädensijalla.

    t. Samsam
    sampsapie(at)gmail.com

    VastaaPoista
  69. Yksi arpa minulla mukana arvonnassa. Ja valinta olsi MEPRA FANTASIA 28CM PAISTINPANNU, sillä olisi eniten käyttöä.

    t. Kaarina
    kaarinapur(at)gmail.com

    VastaaPoista
  70. On ompas upea arvonta. Tähän on ihan pakko osallistua. Mepra painekattila olisi tosi mieluinen, sillä painekattilaa olen katsellut jo pitkään, mutten saanut hankituksi (se hinta, se hinta). Toinen mitä olen katsellut on paistokasari, mutta kyllähän se painekattila kutkuttaisi enemmän...

    VastaaPoista
  71. Yhdellä arvalla mukana. Jos voitan, haluan tuotteen MEPRA FANTASIA 28CM PAISTINPANNU , ja mustalla kahvalla.

    t. Milli
    miljakos(at)gmail.com

    VastaaPoista
  72. Wau mikä palkinto. Olen tietenkin mukana, yksi arpa minulla. Ja voitto jos iskee kohdalle, on valintani MEPRA FANTASIA 28CM PAISTINPANNU

    t. Kristaliini
    kristapasm(at)gmail.com

    VastaaPoista
  73. Ohhoh, miten mahtava palkinto! 2 arvalla mukana. :)

    MEPRA FANTASIA 28CM WOK-PANNU LASIKANNELLA olisi mun valinta..

    VastaaPoista
  74. Kahdella arvalla mukana.uusi paistinpannu olisi kiva saada :)
    bittan4@gmail.com

    VastaaPoista
  75. No johan om markkinat...
    - eiku arvonta :)
    Kolmella arvalla koitan tahtoa oikeen kovasti tota MEPRA PAISTOKASARI LASIKANNELLA 28CM,4.0L,OLIIVINVIHREÄ,1331.
    Meillä tehdään kerralla niin iso satsi ruokaa (isännälle ja mulle), että valmistusastian pitää olla iso.

    VastaaPoista
  76. Yhdellä arvalla mukana,

    Wok-pannu lasikannella oliivin vihreä 28cm, olis aika kiva ;)

    elinan09(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Kahdella arvalla mukana huikeassa arvonnassa! Paistokasarikannella 24cm olisi oikein mukava antaa nuorelle innokkaalle kokkaaja valmistujalle!

    VastaaPoista
  78. hyvä palkinto, mulla yksi arpa

    ja tarpeeseen tulisi MEPRA PAISTOKASARI LASIKANNELLA 28CM

    t, Masa
    matikkakoski(at)gmail.com

    VastaaPoista
  79. Suosikkini on MEPRA PAINEKATTILA, sillä meillä ei vielä painekattilaa ole ja sellainen olisi toivelistalla =).

    Yhdellä arvalla mukaan!

    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  80. Suosikkini on wokkipannu keraamisella pinnoitteella. Osallistun yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  81. Kolmella arvalla 24cm paistinpannu punaisella kahvalla. Vanha pannu joutaisi heittää jo harakoille.
    Sinulla on sitten ihania arvontapalkintoja voittoina. Jaksat olla myös positiivisella mielellä vaikka paha vaivaa.

    VastaaPoista
  82. Yhdellä arvalla yritetään. Jaa, että mikä tuote on tulossa Vantaalle? Tällä kertaa voittaja on MEPRA PAISTOKASARI LASIKANNELLA 28CM,4.0L,OLIIVINVIHREÄ,1331
    Kiitos! Ja aurinkoa toukokuuhusi!

    VastaaPoista
  83. Kolmela arvalla koetan päivittää kehnoa kattilatilannettani.

    MEPRA KATTILA LASIKANNELLA 24CM,6.0L,OLIIVINVIHREÄ,1321

    VastaaPoista
  84. Minä olen kahdella arvalla mukana. Mieluiten ottaisin painekattilan. Jos se ei onnistu, niin sitten paistokasarin lasikannella 28 cm.

    VastaaPoista
  85. Kolmella arvalla mukana.
    MEPRA FANTASIA 28CM WOK-PANNU LASIKANNELLA. Wok pannu on mun suosikki muutenkin. Siinä on isompia annoksia kiva valmistaa, varsinkin näin isossa perheessä. :)

    VastaaPoista
  86. Yhdellä arvalla mukana.
    Ruuanlaitto ei innosta laisinkaan ja toivoisin MEPRA PAISTOKASARI LASIKANNELLA 24CM,3.0L,OLIIVINVIHREÄ,1331 siinä auttavan, perhe on kuitenkin ruokittava ja vieläpä päivittäin.

    Terveisin Tee
    teefailit(at)yahoo.ie

    VastaaPoista
  87. Yhdellä arvalla mukana! paistinpannua tavoittelen Aila

    VastaaPoista
  88. Kahdella arvalla mukana, tämä kattila on kaunis katsella, ja vaikutuksen teki keveys ja ettei tarvitse aina kaivaa patalappuja ja silti poltella näppinsä. Mahtava kaunotar. <3

    http://www.ecosto.fi/store/category/product/0/20/333/33070/MEPRA/1321-24

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Kolmella arvalla pakko osallistua :)
    Haluaisin MEPRA FANTASIA 28CM WOK-PANNU LASIKANNELLA mustana. Tykkään wokata, mutta ongelmana on aina se, että ruoka tarttuu pohjaan kiinni, joten josko tässä olisi ratkaisu.

    VastaaPoista
  90. Kahdella arvalla mukana.

    Miksi en ole löytänyt tätä kattilakauppaa aiemmin?
    Ensin ostin halvan pannun. Kun uusin lieden, se ei enää käynyt. Ja sitten ostin uuden liedelle käyvän ja halvan & hepposen, mutta tälläisen kunnon pannun olisin tarvinnut eli nyt sitä haaveilen. http://www.ecosto.fi/store/category/product/0/20/333/33070/MEPRA/1321-20

    VastaaPoista
  91. MEPRA FANTASIA 28CM PAISTOKASARI LASIKANNELLA olisi hieno. Ja vähänkö hienoa, Ari-asiakaspalvelija laittoi henk. koht. viestin, että voiko olla avuksi, kun selasin noita tuotteita ;) Yhdellä mukana!

    VastaaPoista
  92. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Paistokasarille ja lasikannelle olisi kovasti käyttöä mökillä. Ja kun on vielä helppo puhdistaa, hieno juttu käsin tiskatessa.

    VastaaPoista
  93. Mulle maistuisi kyllä tuo painekattila. Kolmella arvalla tavoittelen tuota ihanuutta!

    VastaaPoista
  94. Kahdella arvalla mukana.

    Meille olis eniten käyttöä 1,5 litran Mepra kattilalle.

    xeil@hotmail.fi

    VastaaPoista
  95. Ihana arvonta. Kahdella arvalla mukana.Liityin juuri lukijaksi. Ja jos onni suosii toiveeni on paistokasari 28cm lasikannella. Sillä olis käyttöä, kun kaikki ruoka tehdään itse.

    VastaaPoista
  96. Nyt lähtisi Äidille lahjaksi paistinpannu (MEPRA PAISTOKASARI LASIKANNELLA 28CM). Olen jo pitkään kauhuissani katsellut sitä kulunutta pannua, millä vanhempien luona ruokaa laitetaan ja tämä tulisi todella tarpeeseen. Ja kahdella arvalla mukaan tähän mahtavaan arvontaan. :)

    VastaaPoista
  97. Kahdella arvalla mukaan. Paistokasari olisi tarpeen --->
    MEPRA PAISTOKASARI LASIKANNELLA 28CM.

    VastaaPoista
  98. Yhdellä arvalla mukana.Valintani olisi paistokasari lasikannella,24cm,3.0l,musta,1331.Haluaisin tuollaisen tuotteen ekologisuuden ja helppohoitoisuuden takia. -uivelo-
    ulla.kolomainen@elisanet.fi

    VastaaPoista
  99. MEPRA FANTASIA 24CM PAISTOKASARI LASIKANNELLA. Tämä siksi, että vanha Hackmanini vetelee viimeisiään, pinnoite on mennyt huonoksi. Yhdellä arvalla mukana.

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  100. Paistokasari lasikannella 28 cm olisi valintani. Onkohan joku jossain joskus saanut teflonpannun kestämään edes vuoden verran...
    Yhdellä arvalla mukana.
    -nikoladeus-

    VastaaPoista
  101. Kahdella arvalla mukana. :) Painekattila olisi ihan mahtava juttu meille.

    VastaaPoista
  102. http://www.ecosto.fi/store/category/product/0/20/333/33070/MEPRA/1331-28
    Tämä olisi minun valintani Mepra paistokasari lasikannella 28 cm 4,0 l. Tosi tilava ja tykkään hauduttaa kannen alla. Juupeli, jos en voita niin pitää tilata. Niin, onkohan kevyt tämä? Minulla on yksi teflon kasari ja on muuten niin painava, että tarviin kaksi kättä sen nostamiseen, kun on ruokaa täynnä ja muutenkin mä en tiijä miten se painaa kun synti.
    Kaikilla kolmella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  103. yksi arpa vain, mutta toivottavasti sitäkin onnekkaampi !! Suosikiksi tuli Mepra fantasia 28cm paistinpannu!

    sanna.pauliina@saunalahti.fi

    VastaaPoista
  104. Valintani olis Mepra Fantasia paistinpannu 28 cm.
    Tyylikäs, laadukas, helppohoitoinen ja kun aina on mietityttänyt paistinpannujen turvallisuus kulumisen jäljiltä, niin tuo myrkyttömyys on ehdoton valintakriteeri.
    Olen mukana kahdella arvalla.
    Aurinkoisin ajatuksin, Merkkari

    VastaaPoista
  105. Yhdellä arvalla mukaan. Paistokasari lasikannella olis valintani.
    Hyvää kesää!

    VastaaPoista
  106. Ihana arvonta! Kolomella arvalla aattelin yrittee;)
    Valintani olisi MEPRA PAISTOKASARI LASIKANNELLA 28CM,4.0L,OLIIVINVIHREÄ,1331
    Aurinkoista loppuviikkoa;)

    VastaaPoista
  107. Mepra Fantasia 28 cm paistinpannu kelpaisi tännekin osoitteeseen vallan hyvin..
    yhdellä arvalla mukana.
    -kiiu-

    VastaaPoista
  108. Wau, ihkua pukkaa. 6,0 L lasikannellinen kattila on mieluinen. Kiitos ihanista postauksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin laittaa, että kaksi lappua saat piirustaa.

      Poista
  109. Kasaria kaipailisin, talvella puuhellalla kuumensin edellisistä kahvat pilalle, nämä kuulemma kestävät 200 astetta. Pesuaineet tehokkaita, olen kokeillut.

    VastaaPoista
  110. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista


  111. Olin todella epätoivoinen saadakseni mieheni takaisin. Halusin dramaattisen muutoksen ja ajattelin, että taika voisi olla ratkaisu. Keskusteltuasi ratkaisusta {{{{Robinsonbuckler11@gmail.com}}}}, hän antoi minulle toivoa, että hän palauttaa avioliittoni. Olin varma, että hän todella saa mieheni palaamaan kotiin, ja hän teki! On upeaa, mitä Robinson.buckler on tehnyt hyväkseni. hänen apunsa on korvaamaton! En tiedä mitä olisin tehnyt ilman yhteyttä:________, Hän tekee työnsä niin hyvin, että hän on organisoitunut ja erittäin toimiva, uskon, että hän on paras loitsuntekijä, johon voin luottaa rakkausloitsun suhteen, olin tyrmistynyt että hänen loitsunsa toimivat Kiitos! Jumalan siunausta, otin häneen yhteyttä hänen sähköpostiosoitteensa kautta Hanki entinen poikaystäväsi/tyttöystäväsi takaisin! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    (1) Jos haluat exäsi takaisin.
    (2) jos näet aina pahoja unia.
    (3) Haluat ylennyksen toimistossasi.
    (4) Haluat naisten/miesten juoksevan perässäsi.
    (5) Jos haluat lapsen.
    (6) Voita oikeudenkäynti
    (7)Haluat sitoa miehesi/vaimosi olemaan sinun ikuisesti.
    (8) Jos haluat lopettaa avioerosi.
    (9) Avioliittoapu
    10) Erektiohäiriöt
    (11) Herpes-hoito
    (12) Fibroidin hoito

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)