UA-39839136-1

perjantai 3. helmikuuta 2017

VIIMEKSI MINÄ......

 Tässä tulee viimeksi minä bloggaus jonka nappasin tuolta Willa lemmelle-blogista...
Tää onkin aika jännä ja koska mähän olen rehti suomalainen nainen joka on sammakoiden kuningatar ja jonka suodatin välillä on rikki ja jolla nyt välillä on asiaa ja sitten taas ei ja jonka asiat joita se ei sano pelaa pingistä pääkopassa niin katotaas mitä tuleman pitää....


 Viimeksi minä:
Ilahduin

 Kun näin mieheni sukulaisia..kaukaisia verellisesti muttei maantieteellisesti , terkkarin verikoejonossa. Vaihdettiin muutama sananen ja perinteisesti kysymykseen:mitä kuuluu vastasin valehdellen että ihan hyvää... 
mutta oli kiva nähdä :)

Nauroin
 
Tilaamani elloksen verhot poikien huoneeseen saapuivat.. Tilasin kahteen ikkunaan samanlaiset koska mieltäni on vuoden kahden ajan vaivanneet eriparia olevat verhot. No ei ole meillä verhoexperttiä tangollakaan näkynyt...



Itkin
 
Kun lääkäri sanoi minulle että harkitaan syöpälääkityksen lopetusta tuloksettomana.. ja sitä oleen itkenyt harva se päivä... EI EI EN OLE VALMIS!!!!


Suutuin

Kun olin puhunut lomasuunnitelmista eikä kukaan kommentoinut mitään.. paitsi että juu....Mua niiiiin suututtaa keskustelun olemattomuus..Mistä saisin meille smalltalkinkin konsultin?
Harmistuin

 Kun kyläkaupalla ei ollut vuohelman ruususuu huulihoidetta. Ruusumaitoa... Oli visiona lähettää ystisylläreitä.. Se olisi juuri tarpeeksi litteä lähetettäväksi kun noi postin lähetyskulut on ihan sieltä minne aurinko ei varjoja pääse tekemään! TÖRKEEN HINTASTA!!


Häkellyin

Tästä lienee niin kauan aikaa etten saa nyt mistään langan päästä kiinni...Mutta sen mä muistan kun yks..tosi vanha pappa pyysi minnuu sähkömoponsa takaritsalle...sillon mä menin sanattomaksi!
Kokeilin jotain uutta

Puhdistamon suklaasmoothieta..  
ei kyllä ollut makeeta mutta join. Nuorin poikani meinas että mä valehtelin sille..kun piti maistua suklaalle ja se maistukai liian terveelliselle...


Urheilin

 Mähän en urheile...paitsi eilen..tavallaan..kävin ulkoiluttamassa kamun kahta valkoista pikkuturria (koiria) jopa TUNNIN lenkillä!! Kauhian kauan mä viitteinkin!! No..siitä seuras sitten paha mieli koska oma Pyry oli lenkkiä vailla..pakkohan mun oli sitten sitäkin juoksuttaa.. Sanompa vaan että 2 kipaletta ehkä 10 kilon dokia ei ole MITÄÄN meiän 45 kilon pyryn rinnalla :)



Luin
 
Vessassa viherpihan extrakesä numeroa... Sormet syyhyää jo ihan ruvella..paitsi että mietin sitten puutarhatouhujen mielekkyyttä koska maksa päättää kukkia runsaammin..


Söin
 
Saarioisten lihaperunasoselaatikkoa hkn sienisalaatilla höystettynä. Ja muuten..taas tuli sormet ruvelle koska maksoin pikkasen enemmän perunoista kuin olisin maksanut jatkaessani työelämää... Mutta..eipä tullut nälkäkuolema,kiitos meiän kyliksen.


Herkuttelin
 
Salmiakki aakkosilla..koko pussi..mulla ei ole verenpaine ongelmia..mikä onkin ihme kaikkien muitten vikojen ohella :)


Ostin

Hitto juu... JDLn rautasängyn..tai siis se on vielä hakematta.. Paikkaan??? Emmä tiedä!! 
Tapasin

Kyläkaupan rouvan. Helin! Kävin siellä aamukaffeel... juoruumassa...
Päätin
 
että vessa pitää tapetoida , kotiolot kuntoon , etten kupsahda , leivon kirjansidontaan , myyn kaikki askarteluhärpäkkeet , poistan pienet vaatteet , pesen ikkunat.. tai sitten kattelen holbycityn sairaalaa pari jaksoa :) :)

Inspiroiduin
 
Pomppimaan.. trompot on loppu , hbtä on tankattu kahteen eriotteeseen..MÄ POMPIN! Ja ne pirut saa sitä kautta nousta!!



Että näin! Saat kopsailla kyssäri/tunnustuksia..
 Kevät aurinko paistelee kovan pakkasen kera.  Kesäänpäin mennään ja toivottavasti vielä syksyynkin!!



Seuraa minua Instagramissa! Käyttäjänimi: bikkenpilttuu https://instagram.com/_u/bikkenpilttuu?r=sun1

15 kommenttia:

  1. Taidanpa jo seurata! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Sielläpä (myös) tavataan ja rupatellaan:)

    VastaaPoista
  3. Aloin myös seuraamaan sinua instassa.
    Ihanaa tiistaita sinulle!💕

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus, nää vaan on parhaita! Ja instassa seuraillaan!

    VastaaPoista
  5. Tätä haastetta oli kiva toteuttaa ja näitä on ollut kiva lukea.
    Voi miten paljon haluaisin halata sinua tuon "itku" kohdan vuoksi. En tiedä miltä tuntuu saada kuulla tuollainen päätös mutta hoidan syöpäpotilaita päivittäin ja ihan kaikki myötätunto ja sympatia on potilaitani kohtaan. He ovat melkoisia sotureita, taistelijoita, he ovat niitä jotka eivät koskaan nurise jos ajat ovat hieman myöhässä, he ovat lähes aina kiitollisia saamastaan hoidosta.
    Vaikken voikaan halata sinua niin halaan silti mielessäni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta... kaiken keskellä pitää huolehtia perheestä ..siitä että arki on soljuvaa vaikka sitä hoidot kovin sotkevat.. Kiitos sinulle olemalla läsnä <3

      Poista
  6. Juttusi ovat mukavaa elämänmakuista luettavaa. Kiitos kun jaat ajatuksiasi ja tekemisiäsi meidän kanssa. Sydämelliset halaukset sinulle ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että viihdyt matkassa :) Halit vastaanotettu ja takaisin lennätetty :)

      Poista
  7. Voi Bikke, olen niin surullinen tuosta uutisestasi :( Muistan sinua rukouksissani...

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)