UA-39839136-1

keskiviikko 22. helmikuuta 2017

FISKARSSIN KANSSA RENTOUTUMASSA PUUTARHASSA tai sinne päin :)

Moikka

Ei se kuulkaas syöpäläisen elämä ole helppoa puutarhassakaan! 
Kuvitellaan taas tämä kevät: mieli ravaa visioita suuntaan jos toiseen , saaden hurjia mittasuhteita , hurjia mielihyvän hetkiä ja silmien verkkokalvoille valmiin upean lopputoloksen kaikkine 
väreineen , tuoksuineen ja perhosineen. Monet uudet rakennelmat loistavat valkoisuuttaan upeiden suurikukkaisten pioneiden keskellä...


Sitten tulee se seinä. MIKSI edes aloittaisit mitään koska ETHÄN SÄ NÄÄ lopputulosta! Ja joku MUU tulee sun tilallesi siitä nauttimaan! Minä en saakeli soikoon viimisiä ropposiani laita mihinkään superhyperihanan valoa ja iloa tuovan pionin taimeen!! EN!! Sitten se samperin lapio jää siihen....Juuri tuolle mallilleen on minun kukkapenkkini jäänyt viime syksynä.. 
Minulla oli kuningatar ajatus korjata kaikki ne virheet jotka perennoideni suhteen olen näinä vuosina tehnyt. Korjata se viilliintyminen joka on tuolla valloilleen päässyt kun EN OLE jaksanut. 
Ainaskin mä aloitin :) Ja nyt kun anelen yhteistä perheaikaa huutavat nuoremmat pojat jotta:EI AINAKAAN KUKKAPENKKIAIKAAAAA!!!!
 
 Revin kaikki ylös! (siihen meni 4 viikkoa) Sipulit , pionit , puskat , KAIKKI! 
Rikkaruohoahan tuolla olikin enimmäkseen..ja jotain vanhaa koiratarhan pohjaa....

Eihän tuo homma työkalujen puolesta mikään raskas ollut. Fiskarssillahan on ultrakevyet Fiskars Light lapiot joilla maansiirto tai perennan ylöskaivuu käy kevyesti... Mikä kyllä sopii mun kapiselle luurangolleni..olkapää-rintaranka-selkäranka-kylkiluu-lantionkuopat...kaikki pesäkkeelliset alueet kiittävät koska eihän se mikäliemaa nyt mitään kevyttä ole! Kovaakin kuin kivi!


Tuossa takana rehottaa meiän ja supermonipuolisen kyläkaupan välinen kuusiaita!!
Itkut! Sehän pitäisi leikellä kahden ämmän välissä! Marras-maaliskuun huitteilla..siinähän sitä on 5 kuukautta aikaa saada kuusiaidalle kasvojen kohennus! No oonko saanut sen tehtyä? En vielä..mulla vähän tökkii siinä tuo työkalu..Viimeks leikkelin sitä pikkuisilla kukka oksasaksilla. Arvakkaas vaan kauanko kesti ja mahtoiko jäädä kesken?
Liekkö vaikea edes arvata.

 
Kait fiskarssilla olisi siihenkin jokin pelastus ja jos olisin mies , pitäisi se aikas pörinää ja saisin legenraaliselta Gulffilta (mikä muuten on täällä kauvatsalla) hakkee lisää löpöö.. Tai jos se olisikin sähkökäyttöinen? Ei mun tuhottu kukkapenkkini tukehtuisi katkuihin ;)

 Ja hei..tässäkin tulee vastaan tuhoon tuomitun ihmisen ajatusmaailma. Jos en leikkaa niin KAIKKI kylillä pyörivät ihmiset taivastelevat kuinka kamalalta se mäkisen muijan hoitama kuusiaita näyttääkään..tai jos saan sen tasittua niin AINAKIN ne samat tyypit MUISTAVAT mut kuusiaidasta :) ..No joo..toivottavasti nyt ei ainakaan..Mutta näin se aivotus pyörii...kova tahto kaikkeen ja sitten tulee musta tussi vetämään ruksin päälle...

 

No onneks ihan kokoaikaa ei mieli mene tuota rataa...  Täällä on hiplattu muutamaa simenpussia kärsimättömästi , tehty piirustuksia puutarhahärpäkkeistä jaa jaa..EI NÄY LOPPUA KOSKA MÄ TOIVON LÄÄKÄRIN OLEVAN VÄÄRÄSSÄ!!
 

Siellä se penkki odottaa..eipä ole talventörröttäjiä! Sain niin paljon huonoja uutisia terveyden suhteen viime syksynä ettei nää lempihommatkaan kiinnostaneet tuon taivaallista!
Mutta tiedätte te mut! Ensin ryvetään ja sitten mennään päätäpahkaa!  Ja niinhän se on jotta ensi keväänä ja kesänä..OTETAAN KAIKKI ILO TAKAISIN!!23 kommenttia:

 1. Sie oot paras! Kyllä tuo kevät on ihan kohta täällä ja kyllä sinä sen näet ja kesänkin, kun uskot asiaan ja otat tuon Bikke-sisun täysille käyttöön. Puutarha on parasta sielun lääkettä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet! Puutarha ON parasta lääkettä..olen vain pettynyt itseeni koska en ole siltikään jaksanut siihen panostaa vaikka tämän tiedän....

   Poista
 2. Kovasti toivon minäkin, että lääkäri erehtyi taas kerran. Olet ollut niin sisukas ja päättäväinen, että mitä vain voi tapahtua. Laitan kädet kyynärpäitä myöten ristiin ja toivon sinulle parasta. Olen lukenut blogisi postaukset, mutta jostain syystä en pysty mobiililla pilttuuta kommentoimaan. Lämmin halaus sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta! Kiittän käsien muodosta ja tänään taas marssin sytoille. Samalla nään mihin suuntaan veriarvot antavat viitteitä.. Kiitos myöskin kommentti vinkistä! Nyt pitäisi onnistua😘

   Poista
 3. Pidän peukkuja sinulle tänään että kaikki on parempaan päin!! Ja ajattelen sinua usein. Olet sitkeä sissi ja sillä eteenpäin, hyvä sinä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Verikokeiden tulokset aina jännittää....Mutta mutta...Kiitos ja mukavaa torstaita sulle!

   Poista
 4. Täälläkin peukut sulle pystyssä! <3 Nyt suunnitellaan ja haaveillaan ja lumien sulamisen jälkeen aletaan totetuttamaan; puutarhaterapia on ihan parasta! <3 Valmiissa lopputuloksessa silmä lepää. Vaikka vain saisi kukkaruukusta nypittyä kuihtuneet terälehdet niin siinä jo näkee työn jälkensä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Mulla on sata peukkua ympäri suomen :)... Oikeassa olet! Juur nypein 7 minuuttia sitten esikosta kuolleita kukkia..Nyt se on jälleen kaunis ja uudet kukat saavat tulla! Ihana kevät on täällä ihan just!!

   Poista
 5. Bikke, kaikkea hyvää sinulle ja voimia! Toivon että saat vielä kauan möyriä puutarhassa ja nauttia siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin toivon kanssa ja kattelen siemenkuvastoja ja kulutan viherpihan sivut :)...

   Poista
 6. Voimia taisteluun syöpäläistä vastaan <3

  VastaaPoista
 7. Puutarhaan vain katse ja voimia kaikesta kauniista tautia vastaan. Pioni on niin kaunis kukka. Minulla on kaksi vuotta ollut pioni nyt kasvamassa ja jopa se talvehti talven yli. Saa nähdä nouseeko tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nousee se!! Pioni on kaunein kukka omassa puutarhassani ja lisää aion haalia :)..riippuu tietty pörssistä :))

   Poista
 8. Lääkärit ON väärässä. T. Meedio

  VastaaPoista
 9. Bikke oot vaan paras, tuot valoa ja positiivisuutta kaikille meille. <3 Niin paljon on anonyymit käyneet viime aikoina oman blogin puolella piikittelemässä ja ajattelen sua, joka osaat olla niin kultainen ja sydämellinen ja rehti. <3 Paljon haleja ja muiskuja ja meidänkin aidan tulisi jonkun trimmata, ihan varmasti naapurit puhuu, mutta eikös ne puhu muutenkin.

  VastaaPoista
 10. Kuules, niin kauan kuin on elämää, niin eteenpäin mennään, eiks vaan!
  Meillä on perheessä myös surua, isännällä todettu sairaus, jonka levinneisyyttä par'aikaa selvitellään.

  Tsemppiä, otetaan ilo irti niin paljon kuin pystytään kevään tulosta ja suunnitelmista.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)