UA-39839136-1

lauantai 25. heinäkuuta 2015

OLGAN PUODISSA HUISIA LÖYTÖJÄ

 Hei vaan sullekkin! 
Poikkesin kahden ystävättäreni kera Lielahdessa Tampereella Olgan puodissa. Olgalla oli torstaina nimipäivä ja sitä reiluna kauppiaana juhlittiin koko viikko huimin alennuksin. Olga oli laittanut KOKO liikkeen tuotteet roisiin alennukseen eli KAIKESTA -50%! Eikös olekkin tarjousta kerrakseen? Torstaina , joka olikin se varsinainen juhlapäivä , oli jäerjestetty muitakin extra hemmotteluita asiakkaille. DIM edustajalla oli oma tarjous/esittely alue. Oli kaffetta , namia , skumppaa....
Juhlatunnelmaa :) 

Tässä itse aurinkoinen OLGA! 
 

Putiikin valikoimaa


Ja sitten pöyhimään!

 Cream paita ja hame

Huomatkaa nuo jumalaiset kengät!
 Niitä onkin tuolla rivissä....(yritin tehdä tepposet....)

Soyaconsept

Aivan ihana päällä!
Ehkä vaatii kureliivin....
 
Upeaa mitenkä hovikuvaajani onkin saanut ikuistettua minusta parhaat palat!
 

Hieman hillitympää Cream asua.

  Taisi meillä pari tuntia mennä. Liikkeessä on niin monta rekkiä ettei sieltä kovinkaan nopsaan pihalle pääse...Olen myöskin kuullut huhuja jotta naisilla kestäisi kauemmin kuin miehillä tuo vaatteiden(kin) ostaminen...

Nämä sitten lähtivät mukaani.

2 kipaletta Creamin jakkua. Koska en osannut päättää kumman halusin..ratkaisin tilanteen omasta mielestäni ainoalla oikealla tavalla.
 

 Takana upeat yksityiskohdat. Varsinkin tuo roosan jakun röyhellys.
 

 Masain ihanasti laskeutuva tunika mekko. Tämkin tuntuu  päällä erittäin olemattomalta :)


 Rakastuin tuohon taskuun. Tässä mekossa on takanakin musta keskiviiva. Muutamalla katseenvangitsijalla on perusvalkoisesta vaatteesta saatu ylellisen oloinen.
 

 Imitzin hieno juhlamekko. Tai niinkuin plikkain kanssa juteltiin.. Sopiva maidonhaku reissulle kyläkauppaan.. Nokiat vaan jalkaan...
 

 Ja kun ostokset (alennuksien) jälkeen olivat tarpeeksi paljon , sai kaupan päälle valita useasta vaihtoehdosta itselleen mieluisat Creamin sandaletit!! Onnistunutta kaupankäyntiä sanoisinko :)
 


Olgan puodin löytät Tampereen Lielahdesta Possijärvenkatu 1.
Vielä tänään ehdit tekemään löytöjä eli KOKO liike -50% SEKÄ jo alennetut tuotteet -70%. Uutta syksyä on pian tulossa ja näin Olga tekee tilaa taas uusille houkutuksille :)
Olgan puoti on ehdottomasti yksi suosikki putiikkini!!

19 kommenttia:

  1. Tosi ihanat jakut ja sinä et mitään kureliivejä kaipaa. Vaelsin alessa monta tuntia, mutta en löytänyt mitään, en yhtikäs mitään, tilasin sitten Hahnilta puuvillaisen helleleningin, jolle on käyttöä aikaisintaan ensi suvena. Olen karsinut vaatteiden ostamista todella paljon, mutta sallin itseni tilata Hahnilta yhden tuotteen per vuosi. Yleensä kashmirneuleita, mutta nyt tuo leninki. Liian mnta kotelomekkoa odottaa, että mahtuisivat ylleni...

    Mukavaa heinäkuun jatkoa Bikke! <3 Kummallisen nopeasti suvi on mennyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassu juttu mutta tämän kesän alennusmyynnit ovvat olleet minulle suotuisat! Värimaailma ostoksissani tosin ollut musta/valkoinen tahi sini/valkoinen ja useasti raitainen :). Pakkohan tässä onkin uusia vaatekaappiaan koska lääkitys on sen verran kohdallaan jotta +12 kiloa viimekesästä takaa sen ettei mikään mahdu päälle!..Googletankin tuon Hahnin :)
      Ihanaa sateista kesän loppua sinne!

      Poista
  2. UUh, ikävän pitkä matka Tampereelle! Ihania löytöjä ja tapasi ratkaista päättämätön asia on just oikea!
    Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on pakko tempaista ja laittaa "tarpeet" edelle ja ostaa 2 jakkua :)... Ja huiveja joita ei ikinä muista käyttää.. ja koruja jotka jäävät lähdön hetkellä köökin pöydälle :) Muksaa viikkoa sinne!

      Poista
  3. Onpa kivoja vaatteita! Saattais tällanen pulskempikin muori löytää jotain muuta,kuin niitä telttamalleja..kun eihän niissä tarttis olla kaikenmaailman ulokkeita ja glittereitä,simppeli perusmalli jossa joku kiva oivaltava yksityiskohta sopivassa kohtaa,kuten tuossa valkoisessa mekossa esim. Leppoisaa viikonvaihdetta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Tuo valkoinen a-linjan tunikamekko on mielestäni oiva ostos. Hintaakin jäi noin:20 euroa.... Tyyli ei aina ole hinnasta kiinni :)
      Ite kylläkin olen äärimmäisen laiska vaateiden ostelija... Paitsi tänä kesänä!
      Muksaa viikkoa sulle!

      Poista
  4. Kauniita vaateostoksia ja ihania kuvia sinusta vaatekaupassa ❤️Rentoa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikuisten oikeesti olen huono kuvattava! Kiitos :) Olin tyytyväinen ostoksiini!
      Muksaa viikkoa sinnekkin!

      Poista
  5. Onpa kivoja vaatteita ja niin upea malli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Malli nyt on tämmöinen tavallinen pölli... Mutta siitä viis! Pitää vaan hymyillä niin kukaan ei huomaa makkaroita :)

      Poista
  6. Miten kauniita ♥ Joskohan saisin aikaiseksi poiketa tuolla loppuloman aikana, Masai on lempimerkkini, ja kovasti tykkäisin Creamistä, muttei löydy kokoja. Soyaconseptilla löytyy muutama minullekin mahtuvainen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Masailta löytyykin paljon ihania ja sillai mukavia päällä :) Creamin vaatteet on kokoa 44 :) Minun siis.... Ei siis ihan hoikan plikan 36 :) Tuo soyaconseptin mekko onkin kokoa s..Rohkeasti vaan sovitella ja pyytää sitten myyjättären apua kun ei enää saakkaan pois päältä :) Näin on joskus käynyt .....Kerro Olgalle terkkuja jos ehdit putiikissa poikkeamaan :)

      Poista
  7. Apua mitä ihanuuksia. Oletpa upea ja ihanat ostokset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan käyttövaatteitakin vielä! Kun tuulipukuni krinnaa niin kovin..... etten sitä ole vielä uusinut :) Kiitos kohteliaisuudesta :)

      Poista
  8. Hyvät löydöt! :) Ei ihme että rouvat hieman myöhästyi kekkereiltä kun olitte shoppailemassa... ;D Itsekkin tuli kyllä parit löydöt Olgan aleilta tehtyä :)

    VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)