UA-39839136-1

perjantai 31. heinäkuuta 2015

SILMÄT KIINNI

Kiilto haastoi minut(kin) kuvaamaan kotiamme lintuperspektiivistä. 
Katselin kotia sillä silmällä jotta mille tikkaille kiipeäisin nähdäkseni tarpeeksi korkealta kuten lintu. Suunnittelin kohteita ja kuvakulmia soffalta käsin. 
KUNNES katseeni kiinnittyi huisin epämukavaan yksityiskohteeseen. 
 Siitä se ajatus sitten lähtikin... Mitenkä lintu toimii kun se sisään tuppaa eikä löydä pihalle takaisin? Istuuko kaffepöytään nokkimaan korvapuustia vai laittaako tyynylle päänsä? No ei taatusti. Pikkuinen luontokappale joutuu suunnattomaan paniikkiin. Ryntäilee ees taas etsien pakoreittiä. Siinä kopsahdellessaan keittiön katon nurkkiin , näkee hän mitä?
Olisin toivonut titityyn katselevän näitä:::


Karu todellisuus on kuitenkin se että tipu näkeekin TÄMÄN!!
Sen ettei KIILTO ole käynyt tässä tilassa miljoonaan vuoteen! Tässä teille siis hieman lintuperspektiiviä keittiöstä!!
 SILMÄT KIINNI!


Siis voi herranpieksut ja muut pökäleet! Ihan hirveitä nämä tälläiset haasteet!! Sieluuni on nyt tökätty satamiljoonaa piikkiä ja kodin kultaisen emännän kiiltokuva on haihtunut tuhanneksiksi atomeiksi taivaan tuuliin! Kunhan näistä sytostaattisäryistäni ensi viikolla eroon pääsen arvaatte varmaan MITÄ TÄÄLLÄ TEHDÄÄN??? SIIVOTAAN!!
Toivon nyt kuitenkin ettette polta minua roviolla. Kyllähän täällä viiden miehen kanssa ainoana naisena asuessa aikaansa saa kulumaan kaikkeen muuhun kuin katon rajoihin... Ja kun se joka kolmas viikko elämästä haihtuu savuna ilmaan niin....Osallistun Kiilto kodinhoitotuotteiden kuvakisaan,katso kisa TÄÄLTÄ
PS:Uskallatko lähteä tunnustamaan likaiset nurkkasi?

10 kommenttia:

 1. Taitaa noita pölynurkkia löytyä kodista kuin kodista. :) Ainakin meiltä löytyy. Osa asioista vain on niin korkealla ja hankalasti, ettei niitä joka viikko viitsi alkaa puunata. Ja pitäähän sitä jotenkin varmistaa, että pölyä varmasti on olemassa, ettei ihan turhaan sittn aina siivotaa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin..kyllähän käden jälki pitää näkyä! Mitä sitä sitten turhaan sivoamaan huvikseen :) Tälläi vanhassa talossa tuntuu muitakin asukkaita riittävän.....

   Poista
 2. Onneksi olen tällainen lyhyen läntä, ettei noin ylös näe, jos ei erikseen kiipeile katsoman, koska meillä näyttäisi ihan varmasti samalta :)
  Mainio postaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika! Juuri oli lääkäri nipistänyt mitastani pari senttiä! Kohta yllä edes jääkaapille :)

   Poista
 3. Laita ne miehet tuonne yläilmoille siivoamaan rätin kanssa. Pysyttele sinä siellä alempana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitäis laittaa mutta kun ei aina jaksa tapella siivouksista...

   Poista
 4. Tääkin on aika hauska haastis, pitääpä miettiä lähtiskö mukaan! Kiiks, onpas vain seittejä. Mutta ne ovat niin pieniä ja vain murtoosa siitä mitä kauneus on niiden ympärillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seittejä löytyikin ihan peijuunisti kun aloin tutkiskelemaan.. Ihan kauhiaa!! Melkein kuin jostakin kummitus elokuvasta!

   Poista
 5. Voi kuule, noita paskasia nurkkia nyt löytyy jokaiselta. Ku muutakin hommaa olis ku se ainainen siivoominen nii sit ne perimmäiset nurkat jää aina kuuraamatta. Mut haitanneeko tuo =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei teillä vaan ole!!! VAljastan koko perheen hommiin ja siivouksen kunkuksi nousee hän jolla on eniten seittejä pölyhuiskassaan :)

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)