UA-39839136-1

torstai 1. tammikuuta 2015

VUONNA 2015

Mennyt vuosi oli monenlaisia ylämäkiä , vääryyksiä , onnistumisia , luopumista mutta ennenkaikkea HERÄÄMISIÄ UUSIIN AAMUIHIN. Lähetänkin Taivaan Isälle kiitoksen niistä. JA heti perään anelun uusista aamuista tällekkin vuodelle. Immeiset on  ahkeria tekemään lupauksia Uuden vuoden kynnyksellä. Kuka laihdutta ja lisää liikuntaa. Joku toinen uhkaa syödä puolikiloa kasviksia päivässä. Toinen päättää visiteerata sukulaisissaan useammin kuin kerran vuodessa. Kuka lupaa ottaa miehen huomioon sisustuksessa. Paskat. Mun pitäis luvata noi kaikki mutta itseni tuntien niin ihan turhaa! Mennään musta tuntuu meininkillä tämä tuleva vuosi.


Menneenä vuonna olen ollut onnekas. 
Saanut hoitoa jota tarvitsen. Uskonut tulevaan. (aina välillä) Löytänyt uusia tuttavuuksia. Käynyt töissä silloin tällöin. Vaikkakin puukkoa selkään sielläkin on tullut.
Niin ja se suurin unelmani KAUVATSAN PAPPILA! Sen myynnistä voisinkin kirjottaa rikosromaanin. Kuinka paljon kukaan on valmis maksamaan pappilasta jonka pesuosasto on märkä,kivijalka mutkalla , piiput käyttöönottokiellossa , suuli naapurin tontilla.. Asumattomanakin jo muutamia vuosia...
Todellakin! Ristin siitä itsellen saisi! Eikä mulla ole aikaa ootella seurakunnan vehtaamisia.
Se unelma pirstaloitui.


No mitäs mä nyt sitten OIKEESTI aion tänä vuonna duunata? 
Voi kun mä sen tietäisin! Onneks mulla on ollut tapana mennä ja tehä mitä milloinkin. Päätön kana. Se ehkä kuvaa minua parhaiten. Aamulla voin olla mikään ei kiinnosta tuulella mutta se saattaakin muuttua sekuntiviisarin liikahdettua :)


Ja mitä tulee siihen laihduttamiseen


Mä luulen että meillä jokaisella on se suuri kohtalo. Oma pieni enkeli tuossa olkapäällä. Millon se oma aika siitä tiimalasista sitten on lopahtanut? Huu nous.
Ja helvetin hyvä etten tiiäkkä.
Koska mulla on vielä pirusti missioita ja kamuja joista mun pitää pitää vaari!! Aloitan KENTIn kakulla koska perinteet kunniaan!


Toivon sulle ihan peijuunin kymppiluokan vuotta 2015!!

31 kommenttia:

 1. Voihan pappila..
  Oikein ihanaa uutta vuotta Bikkelle, tuokoon tämä vuosi kivuttomia onnelisia hersyvän hassuja päiviä sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tainuli! Kyllä mä luulen että niitäkin tulee!!! Puskrääm <3

   Poista
 2. Kymppiluokan vuotta 2015 toivon sullekin, raksu <3 Ja hiiteen ne uudenvuoden lupaukset. Pääasia, ett tekee parhaansa niinku itestä tuntuu hyvältä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli yritän olla tänään vähän vähemmän ilkeä kuin eilen :))
   Raksuja!

   Poista
 3. Ihanaa uutta vuotta 2015! Ketut pappilasta, pitäkööt mökkinsä kun ei ostajat kelpaa. Lupasin viettää vähäsokerisemman ja tipallisen tammikuun, saas nähdä kuin muijan käy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei treffata tammikuussa ollenkaan.. tai porkkana kupin ääressä!!

   Poista
 4. Iloa, valoa ja tuhti annos onnea sinulle tähän uuteen vuoteen<3
  Antaa pappiloiden mädäntyä paikoilleen - siinäpä sitten siunailevat aikanaan siellä suurseurakunnassa, että miksei myyty aikanaan!
  Minun lupaukseni oli sama kuin viime vuonnakin; yrittää joka päivä kiittää siitä, mitä elämä on tuonut tielleni. Sen tiedän jo nyt, että joka päivä en niitä kiitoksiani siihen kirjaani kirjaa, mutta silloin tällöin kuitenkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muttakun!!! Elämään kaipaa jotakin muutosta... Remontin tarpeessa! Ei vaan.. Hitsi kun antais huushollin vaan olla semmonen ko se on.. Sormet syyhyää..Pappilaan oli kovat suunnitelmat...

   Poista
 5. Ei kannata lupailla mitään, eletään vaan päivä kerrallaan:)
  Tsemppiä sinulle tähänkin vuoteen, olet sitkeä taistelija ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se oliskin paras... Ja kiitos!! Meinaan kuvista :)) JA ihan kaikesta muustakin :))

   Poista
 6. Unohdin sanoa, et mielettömän kauniit kuvat :)

  VastaaPoista
 7. Määkin lupasin olla lupaamatta mitään,ollaan vaan omia ittejämme se me osataan parhaiten.... Ihanaa uutuus vuotta sulle ja teille muillekin pappilaan pääsemättömille.paskat pappiloista.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupasin itelleni vähän kattoo aamupaloja.. Ei aina ihan 2 toopilla kaffetta kello 12..asti..jottai muutakin pitäis syödä.....

   Poista
 8. Mä toivon sulle ihan sitä samaa!
  Ja vielä vähän päälle! Tai vähän vielä enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siunaa! Se onkin sitten jo TOOOSIII paljon.. <3

   Poista
 9. Ihanaa ja Iloista Uutta Vuotta sinulle<3
  ps. en luvannut mitään. Paitsi ehkä nauttia pienistäkin hetkistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienistä arjen hetkistä luodaan vahva iloinen perusta :)

   Poista
 10. Kiitos samoin sinulle ♥ upeaa vuotta 2015 ♥

  VastaaPoista
 11. Hyvää Uutta Vuotta sinulle! Tuokoon se mukanaan terveyttä ja onnenhetkiä paljon sinulle <3

  Lupaukset on tehty rikottaviksi - joten en minäkään niitä ole tehnyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noita minä odotankin! Ja olen erittäin sortuvainen lupauksiin nähden..varsinkin karamellien suhteen...

   Poista
 12. Huomenta Birgit! Jokainen uusi vuosi muistuttaa minua ,että jälleen olen vuoden vanhempi.(syntymäpäivä 1.1)
  Lupauksia pitäisi tehdä varmaan ,mutta en ole oikein koskaan tehnyt uutena vuotena mitään erityistä lupausta.
  Opetus vanhemmilta oli ,että lupaukset täytyy pitää ja uuden vuoden lupaukset jotenkin on kuin tarkoitettu rikottaviksi,kun en oikein osaa ottaa niitä vakavasti.Kokonaiseen vuoteen mahtuu paljon asioita ,onnistumista ja toki myös epäonnea.iloa ,surua ym.ym loputtomiin.Sinulla on positiivinen asenne ja luonteen laatu, se auttaa sinua varmaan aina nousemaan ,kun oikein koetellaan.Terveys on asia jota tulisi vaalia .itseä hoitaa sisältä ja ulkoa ,mutta aina ei sekään auta ,sairastumme ja senkin kanssa on elettevä kuka paremmin ,kuka heikommin.Kiitosta voi lähettää "ylöspäin" taivaanisälle kuten sanot kaikesta hyvästä mitä on saanut,joten se usko mikä meillä on voi myös vuoria
  siirtää.Kauvatsan pappila on kaunis vaikkakin huonossa kunnossa mitä ne sitä myymistä panttaa.surullista ,että se oli unelmasi.Kuitenkin Birgi hyvää uutta vuotta ,tuokoon se kaikea mitä tarvitset.Toivottelee Marjatta

  VastaaPoista
 13. Huippu vuotta sinulle! Kyllä se aurinko sieltä kokonaan esiin tulee, oot sä niin sisukas sissi. =)
  Ja postit perillä... oliki melkonen määrä sukkia, kiitos hurjasti!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Ainakin yritän olla.. Hyvä kun saapuivat perille!!

   Poista
 14. Kiitos jokaisesta aamusta kun olet saanut silmät avata, se on hienoa!! Toivon edelleen samaa meille kaikille ja itselleni hitusen sun positiivista asennetta ja rohkeutta! Iloa tammikuuhusi ♥

  VastaaPoista
 15. Mä justaansa tein vuoden ensimmäisen ja varmaan viimeisen videopostauksen. Siinä postauksessa juurikin kerroin, että toivoisin saavani edes muutaman kilon karistettua ja ihan oman terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi. No... saas näkee miten käy? "suolapähkinöitä kilo sen kunniaksi kurkusta alas"! Sitten sitä videoo en ole vielä julkaissut, kun tietsikan näytillä lukee, että luodaan elokuvaa. Kuinkahan kauan se mahtaa sitä luoda...ei muuten, mutta se tulee olemaan myös blogini vuoden ensimmäinen postaus. Tämä sen vuoksi, että toivoisin sun näkevän mahdollisimman pian. "mulla vissiin luomisen tuskaa"!

  Sä puhut aina niin asiaa! Nyt toivon sulle parempaa uuttavuotta, ei se meidänkään vuosi häävi ollut, mutta saipa siitä taas oppia jotakin uutta. Pitämään itsestänsä enemmän huolta ja antaa muiden myös huolehtia itsestä. Elämä ei ole kyllä koskaan yksinkertainen juttu vaan monien mutkien asia. Kiittää saa jokapäivä täälläkin, että saa viettää aikaa perheen kanssa ja olla olemassa. Pitäisi vielä enemmän arvostaa sitä mitä meillä on, mutta välillä tuntuu että kaikki kaatuu ja taas aletaan rakentamaan uutta. Nämä siis ovat ihan yleisellätasolla olevia asioita joita sattuu kaikille elämässä. Annettaskos taas muille puheenvuoro välillä... ;)

  VastaaPoista
 16. en kyllä sua ihan ruustinnana näekään,mutta olis siinä pappilan tuunaamisessa luovuutta ja mielikuvitusta voinu käyttää ja energiaa purkaa. TSodella onnellista uutta vuotta ja kiitos viime vuodesta sinullekin jos vielä luet tätäen kyl tiä mistä painoin ton s kijaimen tohon,sulla lienee muitakin haaveita tälle alkaneelle vuodelle ja mun pitäs haaveilla paremmasta kirjotustaidosta. Nautitaan nyt elämästä ainakin vaikka välillä onki kivulloista.

  VastaaPoista
 17. en kyllä sua ihan ruustinnana näekään,mutta olis siinä pappilan tuunaamisessa luovuutta ja mielikuvitusta voinu käyttää ja energiaa purkaa. TSodella onnellista uutta vuotta ja kiitos viime vuodesta sinullekin jos vielä luet tätäen kyl tiä mistä painoin ton s kijaimen tohon,sulla lienee muitakin haaveita tälle alkaneelle vuodelle ja mun pitäs haaveilla paremmasta kirjotustaidosta. Nautitaan nyt elämästä ainakin vaikka välillä onki kivulloista.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)