UA-39839136-1

tiistai 30. joulukuuta 2014

OSTOHYVITYS.FI BONUKSESI VERKOSSA +10€ RAHAA SINULLE

tarjoaa bonusta verkkokaupan ostoista. Mukana jopa YLI 500 erilaista verkkokauppaa...
Mukana esim: Zalando,Lehtikuningas , Fitnestukku,Adlibris ,Bootz,Nelly,Lekmer , Room21....
Itse olen kovin laiska ramppaamaan kaupoissa. Täältä on pitkä matka kauppakeskuksiin ettei joka tarjouksen perään voi lähteä ajelemaan. Verkossa sekin onnistuu. Ja kun posti on vielä kuusiaidan takana niin mikäs sen helpompaa. Harrastan myöskin hintavertailua. Netissä sekin onnistuu kaffekupposen seurassa :)

Bonusta maksetaan kauppakohtaisen prosentti määrän mukaan. 
Esim: jos tilaat 100€ edestä ja maksettava bonus on 10%. Saat 10€ takaisin. Bonus tuloutetaan omalle käyttäjä tilillesi noin 2 kk kuluttua. Mikäli et ole palauttanut tuotteita tai muuten perunut tilaustasi. Verkkokauppa tulouttaa bonukset OSTOHYVITYS.FI lle ja he sitten sinulle. Automaattisesti rahat eivät siirry. Sinun pitää pyytää siirtoa sitten kun olet bonuksia tienannut. Kun olet kerännyt bonus rahaa yli 15€ ,pyydät vain siirtoa omalle tilillesi.Tilausten tekeminen on yhtä helppoa kuin tähänkin asti. Klikkaat itsesi OSTOHYVITYS.fi palveluun ja sitä kautta siirryt haluamasi kaupan sivuille! Palvelun käyttö on ilmaista.
OSTOHYVITYS.fi on vähän niinkuin bonus kortti mutta verkossa. Ja kun bonus rahat on tilitetty tilille voi ne jälleen laittaa kiertoon.
Muista aina tehdä ostoksesi Ostohyvitys.fi linkin kautta jotta ostosi kirjautuvat tilillesi ja näin ollen kerryttävät bonustasi.Esimerkiksi tällä hetkellä FINNISH DESING SHOPin yli 400€ ostoksista saat  takaisin PERÄTI 17,4%!
KOSTA BODA TUIKKUKUPPI
PANTONE muki
Weranna's Warehouselta 10%.. Bonus tarjoukset koskevat myös aletuotteita. Kaikkia kaupan olevia tuotteita.
Ellokselta 7,5%
Eikä siinä vielä kaikki: Jos olet ensimmäistä kertaa asialla
Liittymällä tästä linkistä::OSTOHYVITYS.FI
saat 10€  S-ryhmän lahjakortin :)
OSTOHYVITYS.fi sivuilla on selkeät ohjeet kuinka käytät palvelua ja kuinka tilaat. Itse olen kovinkin huono lukemaan ohjeita mutta näin tarjoushaukkana sekä senttien pyörittäjänä otan kyllä vastaan lisäpennoset sekä luen ohjeet etten vaan missaa extra mania.

Itse olen tilannut sähköpostiini kuukausittaisen bonuslaskelman, uutiskirjeet ja tarjouskoodit sekä tietenkin uudet alennuskoodit.
 Uutiskirjeet ja tarjoukset
Uudet alennuskoodit


Varustelekalta tilasin juuri tälläisen :)
Ja ellokselta tälläisiä:


Olen käyttänyt OSTOHYVITYS.FI sivustoa tilatessani lehtiä, joululahjoja , lasten vaatteita, sisustustuotteita... Tilauksen tehtyäni sain sähköpostia noin minuutin päästä ostotapahtuman jälkeen. Omilta sivuiltani pääsin tutkimaan arvioitavana olevan bonukseni. Sitten vain oottelen koska sen saa nostaa :) 

Ei kun aleostoksille!

4 kommenttia:

 1. En voi kans muuta kuin suositella Ostohyvitystä! Olen tilittänyt sitä kautta itselleni ostoksistani takaisin kertynyttä hyvitystä jo pitkälti toista sataa euroa. Homma toimii pääsääntöisesti hyvin ja asiakaspalvelu on ongelmatilanteissa ollut nopeaa ja mutkatonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en enää teekkään ostoksia ennen kuin olen tarkistanut onko putiikki ostohyvityksen listoilla :)

   Poista
 2. Oon kans ollut tyytyväinen Ostohyvitykseen. Hirveen kätevä keksintö! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin :)) Bonukset vaan vilkkuu silmissä :)

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)