UA-39839136-1

maanantai 5. tammikuuta 2015

PIKKASEN OVEN PIELTÄ

 Koti kuvia olen laittanuut laiskan laisesti. Nytkin vaan muutaman sisäänkäynniltä. Sanotaan että ovi olisi käyntikortti. Ja ne raput siinä edessä.. No meillä ne on täynnä tavaraa.. ja sama peli jatkuu koko huushollin läpi.
Toisaalta siis hyvä ettei pappilaan muutettu.. KUKA?? meille olis tullu muuttomieheksi? Kysyn vaan!


 Tai kuka tulis opettamaan kuvaamista?


 Betoni kirjaimet ostin joskus 3 skipaletta viitosella. Löytyhän niillekkin paikka.. Mutta tuo Cikkes Villa? vai mitä noista keksii... Meitin kisuliini käynyt tuoksuttelemassa raitista ilmaa... Ja sitten köökin klasia sisäpuolelta päin.. Kuvat on kyllä paljastavia.. Kuinka monta virhettä löydät kuvasta???
Koska mun silmään pistää omituisesti loikoileva verho, sytän kallellaan, valojen patterikotelo... Noinniinku ekaks..


 Tämän taulun sain tyttäreltäni joululahjaksi. 
Mukana oli saatekirjelmä..Etten tarvitse yhtään kippoa ja kuppia.  Ja sisustustauluja voi tehdä ihan ite ja omin sanoin. 
Pääsi itku


8 kommenttia:

 1. Tuo taulu on ihan huippu!! Ja kuka niitä pikkuvikoja kattelee, sitä kuusenneulasella silmään tjn...

  Teillä on muuten paljon enemmän talvi kuin meillä, eiks olekin!?

  VastaaPoista
 2. Yksi aarteitani. Muistutus siitä mikä on tärkeää :) Lunta tuli yhtäkkiä ihan kivasti! Valoisaa!!!

  VastaaPoista
 3. Upea taulu, jetsulleen kuvaa sua. <3 Tunnelmallista loppiasta Bikke <3 Ja syöksy ihmeessä meikäläisen blogiin, siellä on ihana luontaiskosmetiikka-arvonta. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on paikallislehdessä aina lauantaisin "etsi kuvista 6 eroavuutta"-tehtävä ja se on mun lemppari, koska olen siinä yleensä tosi nopea, mutta nyt kyllä kesti löytää sun kuvasta se jouluvalojen patterikotelo :). Ihan liian kauan meni etsintään (en olis pärjänny jos olis ollu kilpatehtävä), koska se ei pistäny silmään yhtään.

  Sisäänkäynti on ihanan koskematon :). Ei oo ollu hirveetä ruuhkaa suuntaan eikä toiseen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja unohtu sanoa, että ihana taulu <3. Sen taisin jo siellä meidän miljoonaketjussa sanoakin, muttei kertaus haittaa, kun on noin tärkeästä asiastai kyse.

   Poista
 5. Ei ollut vielä liikennettä! Illan lumet tuli ja en voinut olla napsimatta kuvia.. Ihme kyllä kaikki muut jo nukkuivat :)) Minä ja kisu sipsuteltiin... Onneks ei ollut kisa. Kuusi virhettä löytyis äkkiä..esim hopeiset kukkaruukutkin taitavat olla eri korkeudella!!!

  VastaaPoista
 6. voi mikä taulu! Ja niin kaunis teidän sisään tulo! Tavaraa on juuri sopivasti mun makuun! :)

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)