UA-39839136-1

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

PULLAA MATKITUSTI

Sanotaan että apinatkin oppivat matkimalla. niin minäkin :) Ninian maailmassa bloggari jakoi videon johonka minä tartuin kuin heikkopäinen makean pullan mussuttaja.  
Tein normaalin puolen litran pullataikinan sillä musta tuntuu vasemmalla kädellä tyylillä. Kats kun oppii joskus ajamaan pyörällä niin sen osaa aina. Samallai käy pullataikinan teon kanssa. Kun on sen kerran 6 vuotiaana oppinut muistaa sen aina. Eli toivottavasti sinulla on pullaohje koska mie en sitä tässä nyt jaa :) 

Pullataikinaa , sämpylätaikinaa , hampurilaispiffitaikinaa... 
 Nutellan korvasin lähikaupastamme saatavalla suklaanmakuisella DUO levitteellä. Voi syödä ihan yksikseenkin :)


 Sanoisinko että helppoa ku heinän teko! JA NAM!!! Sanoisinko että erittäin kaunis väri. Koostumukseltaan inan linttapullaa :))
Mikä siis tarkoittaa että olisin voinut hetken kauemmin paistaa. Muttei haitannut syöntiä.


 Lootuksenkukka pullaa.


 Uunituoretta pullaa ja kylmää maitoa. Perus herkkua siis.

 Mitäköhän sitä seuraavaksi leipasisi?

12 kommenttia:

 1. Mä oon kans muistaakseni ton filmin nähny ja miättiny leipomista, mutta ku ei toi hiiva sovi mulle, ni en sit oo viittiny alkaa. Komia kukkapulla tuli :)

  VastaaPoista
 2. Mä joskus niiiiiin kuolasin tuon pullan perään kun eka kerran näin (tais olla ihan kanelipullaversio)....onneks mä en leivo!! Kukas muu ne nimittäin söis kun minä!
  Juu, ei passaa :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten näyttääkin hyvältä. Kyllä nyt maistuis pulla.. kera kylmän maidon.. tottakai!! Täytyy varmaan ihan vakavissaan harkita tuota leipomista ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitti vinkistä! Jospa muistaisin tuon maaliskuussa, kun poika täyttää 20v!

  VastaaPoista
 5. Näyttävän näköinen pulla, pitää kokeilla, tykkään kauheesti leipomisesta ja teen yleensä kolmea sorttia kerralla, säästää siinäkin jonkin verran ja on sitten vierasvaraa. Mukavaa talven jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Kyllä on kaunis pulla! En kyllä osaa tehdä pullataikinaa, mutta tekis mieli yllättää nuo omat pullahiiret, jotka on joka päivä kärttämässä pullaa tai possumunkkeja. Varmana eivät uskoisi,että olen itse tehnyt :) Tänään tein kyllä leivän sillä maailman helpoin leipä -ohjeella. Siitäkin tuli kaunis, muttei vielä täydellinen.

  VastaaPoista
 7. Oi että miten kaunis, nam. <3 Ja maistuis kyllä. Teen välillä Bostonversion aurajuustosta, nam. <3

  VastaaPoista
 8. Pyörällä osaan ajaa, mutta pullaa en osaa leipoa. (Kerran tein pikkupullia, jotka näytti uunista otettaessa täydellisen kauniilta, mutta kun niihin koski, hajosivat tomuna ilmaan. Että se siitä sitten. Mutta onneksi meillä ei kukaan syö pullaa, joten ei ole ressiä siltä suunnalta :))

  VastaaPoista
 9. Vähänkö ihana pulla! Pitäs itekki enemmän leipoo ihan vaan tuota pullaa, se on jotenki niin terapeuttista hommaa tuo taikina vaivaaminenkin jo itsessään.

  VastaaPoista
 10. No sä oot kyllä justiinsa tollanen matkija, hahahahah. Sulla on muuten paljon kauniimman mallinen ku mulla. Pitänee siis vielä treenailla :). Ihanaa maanantaita <3

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)