UA-39839136-1

maanantai 8. joulukuuta 2014

LUUKKU NO:8 SUKKAMESTARIT ja ARVONTA

Tarina kertoo miehestä jonka vaimo aina aamuisin ennen töihin lähtöään laittaa miehelleen sukat valmiiksi sängyn viereen. Ja vielä oikein päin. Tarina kertoo sadoista vapaaehtoisista jotka kutovat sukkia maamme varusmiehille. Tarina kertoo jälleen sadoista sukan kutojista joiden saajat ovat juuri nähneet päivän valon. Tarina kertoo myöskin sukista joita takan reunaan asetellaan saadakseen täytettä.

SUKKA.

Wikipedia sanoo näin : 
Sukka on pussinomainen vaate, joka peittää jalkaa ja jalkaterää. Sen tarkoituksena on lieventää hiertymiä jalan ja kengän välillä, pitää jalka lämpimänä, imeä hikeä jalasta ja olla koriste.

En tiedä kovinkaan montaa ihmistä joka ilman sukkia kulkisi.. paitsi kesällä :)

Sukkamestarit oy on suomen suurimpia sukkavalmistajia. Kävin Sukkamestareiden sivuilla katsomassa yritys tiedotetta. Aikas vakuuttavaa tälläiselle tavalliselle kuluttajalle jolle kuitenkin hiilijalanjälki , puhtaat arvot sekä KOTIMAISUUS ovat tärkeitä. (tykkään kyllä ranskalaisesta tänne lennätetystä ruosteromusta ;) ) Löytyy EU-Kukka ympäristömerkintää , 4 300 000 sukkaparia per vuos... Eikä parane missata yrityksen apua koulujen tahi joukkuiden varainhankintaan. Myymällä Sukkamestareiden sukkia saatte noin 35% tuoton myynnistä.

Hienoa! 
Käy myös tykkäämässä ROMEO  & JULIAn facebook sivuista! Tiedät uutuuksista ymmmmmm..


Sukkamestareilla on uutuutena O2 sukkamallisto. Erittäin hengittäviä sukkia, jotka siirtävät tehokkaasti kosteuden pois iholta ja tuntuvat mukavilta jalassa.
 No kuulkaas. Mäpäs päätin tehä myytinmurtaja testin. Käytin kyseisiä sukkia 3! siis kolme päivää yhtäsoittoa. Samaa sukkaparia. Paitsi yöllä.. Varpaat pitää olla paljaat öisin :) Niin siis töissä jalat hautuivat turvakengissä päivät. Vapaa ajan millon mitenkin. Sukkasillaan , saappaissa ... Joka ilta tein hajutestin. Eli haistelin sukkia. ;)) EI kuulkaas haisseet! Kolmannen päivän jälkeen ajattelin että nyt on korkea aika vaihtaa sukkia.. ei siksi että 3 päivän käytön jälkeen olisivat seisseet yksinään vaan siksi että jopa wikipediakin sen tietää:sukat ovat koriste! Kyllästyin siis samoihin sukkiin. Voin siis päätellä sukkien olevan hengittävät. Siirtävät kosteutta kiitettävästi. 
Myytti sukkamehusta on murrettu.
Huomasin myöskin ettei varpaitani kutitellut tahi sauma hiertänyt! Pestyjen sukkien lajittelijana olen erittäin tyytyväinen kokomerkintään joka useista sukista löytyy sukansuun sisäpuolelta! Tai jalkapohjasta. Jos huushollissa on 6-9 henkeä saa olla aikas fagiiri tietääkseen sukkien oikeat omistajat. (aikas hyvin olen pärjännyt)

 Näillä tepastelin kolme päivää :)

 Jotenkin kuvittelin lapseni haluanvan vain mustia sukkia.. Mutta  , mutta ...


 Meidän perheen suosikit: Villapohjaiset O2 sukat.Sukkien valmistuksessa käytetään eri raaka-aineita sukan käyttötarkoituksen mukaan: kampapuuvillaa, merinovillaa, bambu-viskoosia, viskoosia, coolmaxia, polypropeenia, polyamidiä ja lycraa. Yleisimmin sukissa käytetään luonnonkuitua sekä polyamidia, joka lisää kestävyyttä. Lycra tuo sukkaan joustoa ja istuvuutta.

Tykkään ettei sukan suu purista. Välillä munkin jalat voivat "limppuuntua" hoitojen ja päivän jaloilla seisomisen tähen. Sukkamestareilta löytyy kiristtämättömiäkin sukkia. 
Sukkien pesu ohjeita noudatan joskus ja jouluna.. Melkein kaikki pyykki pyörii 60 asteen pikapesuilla... Etten vaan pilaisi pesemällä.... Joskus ostin ihanan jonkin verran villaa sisältävän jakun.. En nyt viitsi kertoa saiko siitä yhen vaiko kaksi patalappua...


ARVONNAN SÄÄNNÖT
Arvonnassa jaetaan kilpalappuja seuraavanlaisesti:

1 Arpa  kommentoinnista tähän postaukseen.
 Olisi mukava jos kertoisit millä perusteella ostat sukkia?
 Mahdollisen voiton sattuessa kohdallesi olisi tietysti kiva tietää perheesi jalkojen kokoa :))

2 Arpaa kommentista sekä olemisesta julkinen lukijani. Tuonne oikeaan reunaan klikkaat itsesi sisään.

3 Arpaa edellisien lisäksi linkityksestä omaan blogiisi 
Käyttänet alla olevaa arpakuvaketta
(käyn kurkkimassa)

Mitä arvotaan?
Sukkamestareiden lahjoittamia sukka settejä!
Naisten , miesten ja lasten kaikenlaisia sukkia :) Setti sisältää 7 paria sukkia ja settejä arvotaan peräti 4!!
Postaus toteutettu yhteistyössä Sukkamestareiden kanssa. Mielipiteeni kuitenkin omiani :))

86 kommenttia:

 1. Mukana kolmella arvalla. Tokmannilta halvalla lastenosastolta sukat ostelen... Tai Seppälästä osta 3, maksa 2... :) Eli hinnan perusteella. Koot 37-43 meitin perheellä.

  VastaaPoista
 2. Mukana kolmella arvalla!
  Katson materiaalia, sukan varren kiristävyyttä ja kauneutta :) Koot 38-42, mies ja mä.

  VastaaPoista
 3. Kolmella arvalla mukana.
  Myyn meidän kaupas kaikenlaisia sukkia ja valitten sukkani sen mukaan, mikä tuntuu käteen mukavalta ja näyttää myös. Pakkohan niistä on ite jotain tiätää, ku kerta niitä myy ;)
  Jos onni potkii, mulla on koko 37 ja isännällä 42 ja muita meillä ei ny asu jollei koiraa lasketa... mut eihän se sukkia tartte ;)

  VastaaPoista
 4. Kaikki mahdolliset ja mahdotyomat arvat tähän arvontaan, kiitos!
  Siis minähän en osta sukkia. En ennenkuin on ihan pakko. Vihaan sukkia. Laitan ne jalkaan silloin kun on pakko kenkiin laittaa ja kun tulen kotiin niin otan pois. Kylässä sentään pidän jalassa jos jalassa on :/
  Villasukat on ainoat oikeat sukat! Ja ne onkin sitten jalassa kesät talvet :)
  Olisko noissa muka krantullekin sopivat....??

  VastaaPoista
 5. Tärkein kriteeri on laatu eli kotimaisuus, sitten tarve eli ohut vaiko paksumpi. sitten väri ja kuviointi.
  Jotain tennissukkia tulee ostettua ulkolaisiakin, kunhan tuotemerkki on tiedetty ja ovat älyhalpoja.
  Sukankuluttajia löytyy naisten koot 39-40, miesten 43 ja 46-49 (lasten...)
  yhdellä arvalla mukana
  marjo66@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Kaksi arpaa. Tykkään laadukkaista sukista, sellaisista jotka kestävät kulutusta. Sukat ei saa myöskään kiristää!
  Meidän koot: 25, 38 ja 43

  VastaaPoista
 7. Kolmella ilman muuta taistoon. Ostan yleensä alesukkia eli euron sukkia ja mieluiten yksivärisiä, mutta ei ole niin väliä värikkäätkin menee ja joskus on ihan eri paria kotona, ei ole niin väliä. Mutta ulos lähtiessä tykkään että on kenkien väriset. :)

  Ja kokoja, 39, 45, 37 ,34

  Iloista iltaa toivottelee Tiia

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kahdella mukaan. Meillä sukat ostetaan käyttötarkoituksen, ulkonäön ja materiaalin mukaan. Meidän perheessä (äiti, isä ja tytär 14v.) kaikilla on jalat kokoa 40-43.

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana, lukija ja kommentointi.. =) olen ostanut meille jo pari vuotta sukkia lähinnä koululaisten myymistä jarxin ja pilkkosten sukista. molempia hankittua nyt loppu vuodesta... =) meilää sukkia kuluu... pojat kokoa 45, 43, 34, minä ja tyttäreni 39 ja 38 =)
  kati.koskiranta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kahdell arvalla mukaan! Sukka ei saa kiristää :) Sukkamestareiden tuotoksiakin kotoa löytyy! Hienoa että olet nostanut kotimaisuutta esille. Poika on 36, mies 45 ja itse astelen 40.

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukaan. Tässä talossa sukkia kuluu. Kuluttajat ovat kokoa 24,34,36,40 ja 43. Ostan yleensä sukat Citymarketista ja H&M:ltä. Tämä on ehkä joulukauden blogiarvontojen hyödyllisin :D.

  VastaaPoista
 12. Hei! Yhdellä arvalla mukana! Yleensä ostan melko edullisia sukkia ja sellaisia jotka eivät kiristä. Pojille ostan sellaisia monen sukkaparin pakkauksia, koska sukkia kyllä kuluu! Meidän perheessä löytyy seuraavat koot: 33, 39, 45 ja 47.
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Kolmella arvalla mukana. koot olisi 40, 43. Mukavaa viikkoa.♥

  VastaaPoista
 14. moi! yhdellä arvalla mukana :)
  itselleni ostan vain yksivärisiä sukkia,mustia tai valkeita. miehelle myös yleensä mustia. lapsilla sukissa voi olla värejä!
  koot olisi naisten 38,miesten 43-44
  terv. TiinaL

  VastaaPoista
 15. Mukana yhdellä arvalla. Ostan hyväksihavaittua laadukasta merkkiä, välillä tarjouksesta =). Naisten koossa 38 ja miesten 42.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana :) Tärkein kriteeri on laatu, ja tietenkin se, että kaupasta löytyy myös isoja kokoja, kun ei mitään ihan pienijalkaisia olla! :) Kokoja meiltä löytyy naisten koossa 40 ja 41, sekä miesten koossa 44 ja 46 :)

  VastaaPoista
 17. Neulon villasukat itse, mutta muut sukat ostan koko perheelle. Vaatimuksia on istuvuus, eikä saumaa varpaiden kohdalla tai ainakin hienon hieno sauma, mikä ei paina. Meillä sukkien koot menee niin, että tyttärelläni ja minulla on 39 ja miesväeltä löytyy 42 ja 44.

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Yleensä sukkatarpeen ilmetessä kauhealla kiiruulla sitten lähimmästä sukkia myyvästä kaupasta hinnalla millä hyvänsä tulee sukkia hankittua... Sukkakokoja voidaan onnen kohdatessa sitten tarkastella. Ehkäpä kahdellakin arvalla voisi kohdalle osua ;)

  VastaaPoista
 20. Tärkeintä valitessani sukkia on laatu ja ulkonäkö. Ostan miehelleni lähinnä mustia sukkia, itse suosin värikkäämpiä kuviollisia. Minulla koko 38 ja miehellä 45. Parilla arvalla lukijana mukana arvonnassa.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Yksi tietty sukkamalli on mieluinen, siinäkin on villainen pohja.
  Sukan koko 38 ja yhdellä mukana leenvikki at gmail.com.

  VastaaPoista
 22. Kolmella arvalla mukana!

  Tärkeintä sukan valinnassa on materiaali. Hyvän sukan tunnistaa nykyään jo tunnustelemalla. Toisena valintakriteerinä on värit. Valitettavasti suurin osa sukista on nykyään mustia tai harmaita -koko perheellä. Oma jalka 38, mies 43-44 ja neiti 32-33.

  ei.ihan.viela@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana.
  Sukan kriteerit; varsi ei saa kiristää, eikä jalkaterä olla liian löysä että jää lököttää, sit lämminhän sen olla pitää. Jos voitto osuis kohdalee koot olis 38-39 ja 42, pojalla ja miehellä sama koko.
  -päivi-

  VastaaPoista
 24. Yhdellä arvalla mukana :)
  Sukkia ostan hinnan ja ulkonäön perusteella.
  Meidän perheen koot; minä 39, tytär 38, pienempi neiti 34, mies 42 ja poika 43
  -Anne-
  anne5@netti.fi

  VastaaPoista
 25. Yhdellä arvalla mukana. Etsin aina ensin alekorit ja tarjoukset ja koetan löytää niistä laadukkaita yksilöitä. Joskus tyydyttävä huonompaankin laatuun sillä talossa on 20 jalkaa joihin sukkia täytys löytyä. Kotimaisuus on valttia laadussa!Sukat Kokoina 25-42 siltä väliltä noin kahden numeron välein.

  VastaaPoista
 26. Sukkia ostan yleenä tarjouksesta ja villasukat neulon itse.TOSIN jos oikein kivat sukat sattuu kohdalle niin sitten saatan ostaa himpun kalliimmatkin, kuten joulupukin konttiin super Mario-sieni-sukat:)
  Minusta sukilla on kiva leikitellä, kun muuten käytän aika yksinkertaisia vaatteita.Eli mielellään värikästä ja hauskoja kuvioita:).Mukulat toistaiseksi jakaa kanssani tämän ajatuksen,Ukko K puolestaan käyttää mitä sattuu sukkakopasta löytämään;D
  Kahdella mukana ja koot jotakuinkin: 43, 40,35,34,34 ja 29 :)

  VastaaPoista
 27. Ihan huippua, kahdella arvalla mukana!
  Ostan aina vain mustia sukkia. Mutta ehdottomasti sellaisia, joissa on joku merkki tai väri, jotta ne löytävät parinsa pesun jälkeekin :)
  Täällä tassut on kokoa 38, 44 ja 22 <3

  VastaaPoista
 28. kaksi arpaa. sukka pitää olla mielyttävä jalassa.Ite käytän pääasiassa villasukkia <3. nuoret värikkäitä, mies vannoutunut mustan ystävä. koot vaihtelee 34-44 välillä meillä.

  VastaaPoista
 29. Kahdella mukana. Värin mukaan ostelen ja villaiset kudotaan itse. Koot löytyy 47, 38, 35, 33, 28.

  VastaaPoista
 30. 2 arvalla mukana.
  Ostan sukkia pelkästään tarpeeseen ja silloinkin valikoin ulkonäön mukaan
  Sukat kelpaisi koossa 37-38 ja 42

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla mukana, sukkia ostan tarpeen mukaan. sukkien koot ovat 37 ja 43. Terv Vuokkoellen

  VastaaPoista
 32. Meillä on täällä 4 jalkaparia, jotka käyttävät kokoa 43...sen vuoksi ostan aina samanlaisia mustia sukkia, jotka saavat mennä ihan sekaisin pesusta toiseen ;-) itse olen jalkakokoa 38, tyttö n.30. Yhdellä mukaan!
  -satu-

  VastaaPoista
 33. Ostan yleensä vain hyväksi havaittuja, laadukkaita sukkia, jotka eivät heti ensimmäisessä pesussa kutistu ja muutu koppuraisiksi. Pojalla täytyy ehdottomasti olla jarrut pohjissa :D Meidän koot ovat 38, 42 ja 22. Kahdella arvalla mukana.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 34. Erittäin tarpeellinen arvonta! Osallistun kahdella arvalla. Perheenäitinä tiedän, että sukkia kuluu ja katoaa tasaiseen tahtiin. Ostankin jatkuvasti uusia :)

  Kokoja 40 ja 44 puuttuu.

  VastaaPoista
 35. Kiristämättömiä, mukavan tuntuisia, mutta ei lörpsähtäviä :D
  Kahdella mukana. Räpylöitä löytyy kakin kappalein 41/42, yhdet 29 ja yhdet ihan liian pienet, että en edes tiedä niiden kokoa ;) olisko.. 16? :D

  VastaaPoista
 36. Sukkia tulee ostettua sitten kun tarve iskee ja ekasta vastaan tulevasta kaupasta. Yleensä ostan itselle jollain kivalla kuosilla ja värillä varusteltuja sukkia. Meillä sukkia käyttää minä (36-37) ja mies (41-42), muilla on karvatassut omasta takaa :D (molemmat koot onnettaren suosiessa mieluummin pienemmän koon mukaan, eli esim mieluummin 35-36 kuin 37-38, jos sattuu olemaan näitä yhdistelmäkokoja).

  Kahdella arvalla mukana. Kiva arvonta :)

  VastaaPoista
 37. Yhdellä arvalla mukana! Olen todelal huono ostamaan sukkia! Käytän yleensä sukat aivan puhki ennen kuin tajuan edes ostaa uusia. Tämän asian suhteen voisi kyllä hieman petrata.. :) Meidän koot 39 ja 42 sekä kummitytön minijalka, olisikohan kokoa 20? susanna.hakkinen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Mukana kahdella arvalla :) tmkuitunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Kahdella mukaan :) Meillä ykköskriteeri on SUOMALAISUUS ! yleensä ostelen seurojen kaupittelemia kotimaisia ,mutta nuo merkitkin on hyvin tuttuja ♥

  VastaaPoista
 40. Pääasiassa hinnan mukaan. Myös väri ja ulkonäkö vaikuttaa. Kahdella arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 41. Kahdella mukana! Laadusta kannattaa vähän maksaakin, että sukat ovat hyväntuntuiset jalassa ja kestävät pesua. Ja kyllä värikin on yksi kriteeri, sillä korillisen verran mustia sukkia on melkoista lajittelua. Meidän koot ois suht tyyliä 40 ja miesten noin 43.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla mukana! :) Minulle ykköskriteerejä ovat mukavuus sekä ulkonäkö, toki myös hinta vaikuttaa. Koot 38 ja 43-44.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Kahdella arvalla mukaan. Sukat ovat olleet päivän puheenaihe, sillä ostin eilen ensimmäiset sellaiset sukat pojalleni, jotka olisivat sopineet kokonsa puolesta minullekin. Lapset kuulemma kasvaa... Ostan yleensä samanlaisia sukkia useamman parin, sillä jotenkin ne vaan katoavat. Merkillä ei ole väliä. Meillä ollaan kokoa 39, 36 ja 31.
  l33lamm@gmail.com

  VastaaPoista
 44. 2 arpaa, jottei tarvitsisi kulkea resuisissa sukissa.
  Ostamme sukat vain, jos sukkakori on tyhjyyttä täynnä. sitten ne sukat ovat jotai tarjoussukkaa, koska muuhun
  ei riitä rahat. syödäkin pitää!
  Villapohjasukat olisivat ihanat! Etenkin näillä laminaattilattioilla.
  sukkakokomme ovat 2 naisella 40-41 ja yksi mieskin toisinaan kipasee kotona, jolla koko 43-45

  VastaaPoista
 45. Kaksi arpaa.
  Ostan sukkia alekoreista.
  Perheemme koot ovat: minä 39, mies 43, tytär 34 ja poika 33.

  VastaaPoista
 46. Kahdella arvalla mukana. Kokoja meillä 36, 38, ja kaksi 42-43 miehille

  VastaaPoista
 47. Yhdellä mukana.Sukkia ostetaan aina tarpeen mukaa,minä yleensä sieltä lasten puolelta.Koot 35 ja 44.
  malla.koivukangas@luukku.com

  VastaaPoista
 48. Kahdella. Ostan vähän näppituntuman mukaan - sukan pitää tuntua hyvälle ja joustaa :) Joskus suosituksien mukaankin menen.

  VastaaPoista
 49. Kahdella mukaan. :) Ostan sukkia kun tartten. Pitkään kesti ruotsista ostamani sukat. Käytän, tunnusta, tennissukkia, mustia. Napakat varret pitää olla. Inhoan jos sukka välähtää jalasta. Talvella päälimmäisenä on kuitenkin villasukkaki, sisälläki. Kesällä sukassa saa olla väriäki ja sillon nilkkasukat ovat käytössä ja ohuempaa sukkaa kuin tennissukka, eikä saa lörpöttää jalassa. Sukkia tarttee aina! Mies taas inhoaa tennissukkia, on ihastunut työsukkiin ja hienestosukkiun. Pikkusukat kesällä!

  VastaaPoista
 50. Mukana kahdella arvalla ehdottomasti! Meidän pesukone syö sukan parin usein ja kori pursuaa parittomia,sinkkuja,eksyneitä...
  Sukkia ostan puutteeseen,tarpeeseen ja ihan vaan muuten, jos on tarjouksessa hyviä.
  Perheen koot: tytär 38, poika 43, isä 44 ja minä äiti 37,jossa puristamaton sukansuu.

  VastaaPoista
 51. Yksi arpa. Ostan sukkia kun tarvetta tulee tai hyvä tarjous osuu kohdalle. Koot 38 ja 47-48. tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 52. 2 arpaa. Sukkia kuluu koko ajan. Yritän löytää mahdollisimman hiostamattomia ja kiristämättömiä. Koot 39, 40, 32 ja 28.
  fisunen@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Yhdellä arvalla mukana . Yleensä ostan halpoja ja mahdollisimman värikkäitä/söpöjä sukkia, välillä olisi kiva kokeilla jotain tuollaisia mahdollisesti hieman laadukkaampiakin :)
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 55. Kahdella mukaan lukijana. Kotimaisia ostelen. koot 41-45
  paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Mukana 2arvalla julkinen lukija eekku80
  Ostan milloin mitäki jos löytyy kivalla kuosilla tai alesta,miehelle ihan perussukkia
  Kokoja 39&43

  VastaaPoista
 57. Moikka. :)
  Kahdella onnen arvalla mukaan kivaan arvontaan! :)Hinnan perusteella ostan sukkia,ihan cittarin tarjouksesta vaan tms.
  Meillä sukankuluttajia ovat mies (koko 41), tyttö (koko 33) ja poika (koko 36). Äitikin (minä) käyttää kyllä sukkia, mutta olen huomannut, että noilla kolmella ensin mainitulla sukat kuluu nopeammin puhki tai katoaa. :) e1101012@edu.vamk.fi

  VastaaPoista
 58. Omat sukkakriteerit; kiristämättömyys, hinta ja kestettävä 60 asteista pesua ja yhdellä arvalla kisaan mukaan.
  Sukkakoko naiset 40 ja miehet 44

  VastaaPoista
 59. Ostan itselleni vain kiristämättömiä sukkia, toisena tulee tietysti hinta ja kolmantena ulkonäkö :)
  Minun sukkakoko 39 ja miehellä 46.
  Yhdellä arvalla mukana.
  terveisin miia
  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 60. Yhdellä arvalla mukana.Sukkien pitää olla hyvälaatuiset,kiristämättömät,hiertämättömät,nyppyyntymättömät,ei kuviollista - siinäpä vaatimuslista! Koot olisivat 21-22,30-31,33-34,37 ja 41-42. Olispahan ihana jouluyllätys! Unsku
  ulla.kolomainen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 61. Hei ja yhdellä arvalla arvontaan mukaan:) Sukat ei saa kiristää,hinnan oltava kohtuullinen;) ja ulkonäkö tietty!Sukkakoko naiset 40 ja miehet 42.Oikein mukavaa joulun odotusta sinulle,blogisi innokkaalle lukijalle!T.tarjap

  VastaaPoista
 62. mukana arvalla.
  ostan sukat yleensä hinnan perusteella :) meillä on 22, 26, 37, 42 kokoisia jalkoja :)
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 63. Kahdella arvalla mukana :)
  Värin, hinnan ja laadun peusteella :)

  voiloa@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Yritin liittyä lukijaksi, mutta ei nyt jostain syystä onnistunut.
  Yhdellä mukana siis.
  Meitä on kaksi, mies ja minä. Mulla koko 41 ja miehellä 43.
  Sukat ostan yleensä marketeista, lämpimyys näin talven aikaan ratkaisee :)

  VastaaPoista
 65. Hyvä hinta-laatusuhde on tärkein.
  Itsellä koko 40, miehellä 43 ja lapsille koko 32.
  1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Yksi arpa minulle, kiitos!
  Koot 33, 40 ja 43
  Sukkien pitää olla hengittävät, kestävät, mieluiten kotimaiset, ei turhan kalliit.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 67. Mahtava arvonta!! Sukkia ostan milloin mistäkin. Työkengät kyl kuluttaa sukkia tosi paljon. Aina saa olla uusia hankkimassa. Meillä sukkien koko 39 ja 41.

  VastaaPoista
 68. Kahdella lähdetään kokeilemaan. Sukkia ostan nykyään itselle lähinnä juoksusukkia, eli ovat hyvin hengittäviä ja lämmönpitäviä. Yleensä kun omissa jaloissa joko villasukat tai juoksusukat. Lapsille ostan jatkuvasti, pojat sukkien suurkuluttajia... parhaimmat saatu puhki ensimmäisellä käyttökerralla. Vielä en oo keksinyt sukkaa joka noilla pidempään kestäisi, eli meillä olis kyllä tarvetta. Kokoina perheessä pojat 32 ja 33, minä 37 ja mies 43.

  VastaaPoista
 69. Yhdellä arvalla mukana. Sukkia ostetaan miten sattuu, yleensä sieltä halvimmasta päästä ja senhän kohta huomaa. Oma koko 37 ja perheen miesväellä 42.
  t. Mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 70. kahdella mukana. :) Sukkia tulee ostettua nippuna halvalla, mutta eniten käytössä ovat kyllä koko perheellä juuri ne laadukkaammat: urheilusukat ja kotimaiset.
  Tällainen vanhempi suonikohju-ellii suosii jo lentosukkiakin... :P
  Perheen kengän koot: 25, 33, 34, 36, 41 :)

  VastaaPoista
 71. 1 arvalla mukana
  Sukkia ostan aina isot niput kerrall,
  Niitä tarvii aina.

  VastaaPoista
 72. Ostan sukkia milloin mistäkin, kun ovat kivan näköiset ja vuodenaikaan sopivat. Kengän koot äidilla ja tyttärillä 39 ja 40.
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 73. Yhdellä arvalla mukana!
  Sukat ostaessani kiinnitän huomiota varren kiristämättömyyteen ja sukan saumattomuuteen.
  Koot ovat 39 ja 41.

  VastaaPoista
 74. Sukkia ostan värin ja mallin mukaan. Yhdellä arvalla mukaan, jalkoja löytyy 39, 42, 45 .

  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
 75. Mukana yhdellä arvalla.
  Sukkia ostan yleensä hinnan ja ulkonäön perusteella.
  Jalkoja löytyy kokoja 37 ja 43.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Yhdellä arvalla mukana sukka-arvonnassa! Olen ostanut pojilleni yhtä ja samaa merkkiä alakouluajoista lähtien - nyt ovat jo parikymppisiä. Heidän mielestään se on aina ollut paras. Pesun jälkeen parien etsimisessä kyllä menee aikaa ja hermoja, kun ovat mustia kaikki. Omia sukkia ostan mitä milloinkin, ei niin väliä. Ja sitten kokoja, itsellä 37 miesväellä 43, 44, 45. T. Kristiina K.

  VastaaPoista
 77. Yhdellä arvalla mukana.
  Ostan sukkia tarpeeseen. Näin talvella käytän pitkiä merinovilla sukkia. Lapsille ostan kulutuksen ja kasvun mukaan. Lapsille mielellään alennuksesta sillä olen todennut että Po.p ja Hm sukat ovat lähes yhtä laadukkaita poikien käytössä, enkä halua maksaa turhasta. Sukat alkaen 31 koosta.

  vaniljasade@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Meillä paksunilkkaisilla tärkeintä on , että varsi ei purista liikaa. Halpis-sukissa varsin on usein todella tiukka. Kahdella arvalla mukana ja kaikki koka 39.=)

  VastaaPoista
 79. nämä ovat hyviä sukkia,käytössä muutamat.
  sukat ei saisi puristaa.
  koot 38,47
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 80. Yhdellä mukana, tulisivat tarpeeseen! Sukat ei saa valua eikä liioin puristaa, tuntu pitää olla miellyttävä :) marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 81. Yhdellä mukana. Olen ostanut näitä sukkia pojilleni ja ovat olleet hyviä. Koot 34, 39, 43 ja 44. Sanna Koo

  VastaaPoista
 82. Sukat eivät saa puristaa eikä valua ja niiden pitää olla lämpimät (koska varpaitani palelee 11 kuukautta vuodessa...), mieluiten tietysti myös kivannäköiset. Meiltä löytyy 37 ja 44 kokoisia jalkoja. :)

  Olen julkinen lukija eli kaksi arpaa.

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 83. Hiphei, ehdinpäs mukaan myös tähänkin arvontaan. Mukaan lähden KAHDELLA (2) arvalla :)

  Sukat meillä ostetaan yleensä käyttötarkoituksen mukaan (alppihiihtoon, golfiin, työkenkiin...) ja kokoja löytyypi taloudesta allekirjoittaneen 39-40 koon lisäksi myös 36 ja 43.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)