UA-39839136-1

maanantai 1. joulukuuta 2014

ANNA-MARI WEST kortti&sukka arvonnan voittaja

Vihdosta viimein on saatu jälleen yksi ihana arvonta päätökseensä. Anna-Mari Westin ihastuttava ja aikaan sopiva kortti sukkien kera lähtee::: PELAGUULLLE!
Pelaguu kommentoi näin:
Valitsen kortin jossa on piparikasa ja narukerä. Vaikka valinta oli vaikea, koska kaikki olivat kauniita ja ihania! En ole huomannut näitä kaupassa, en muista ainakaan. En ole nyt niin tarkasti joulukorttihyllyjä selannut, kun kortit ovat jo valmiina! Osallistun arvontaan. :)
Saatampa sujauttaa jotakin millä saapi suun makiaksi mukaan.

ANNA-MARI WEST PHOTOGRAPHY on myöskin facebookissa 
Anna-Marilta on tammikuussa ilmestymässä mm: ihastuttava muistikirja :) Näistä ja muista uutuuksista olet heti face tykkääjänä perillä ensimmäisten joukossa :)
Facebookissa on NYT meneillään 15 kortin sekä seinäkalenterin arvonta!
Anna-Mariltahan (linkki sivuille) tulee  "tärkeiden" päivien mukaisia korttisettejä myöskin ensivuonna. Esim: Ystävänpäivää , pääsiäistä ja äiteinpäivää.. Kesää ja talvea.
Kortteja voit tilata suoraan Anna-Marilta.
annamari@annamariwest.com
Meiän mukulat käyttää hyvinkin yleisesti lausetta:: Jostain kumman syystä! Se sopii yllättävän moneen kohtaukseen.
 Kuten vaikka siihen että miksi tunnen suurta vetoa näihinkin kortteihin :)
JOSTAIN KUMMAN SYYSTÄ :))

9 kommenttia:

 1. Nämä on niin ihania, monta jo sujahtanut ostoskoriin kaupassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin :) Silloin tällöin ostaa itselleen yhden ja iloitsee ja saattaapi laittaa etiäkkin päin :)

   Poista
 2. Maailman ihanimmat kortit. Sydämelliset onnittelut voittajille. <3

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat ihanat kortit. Minulla on monen monta.

  VastaaPoista
 4. Mulla meni kokonaan tämä voitto ohi, pahoittelit tästä. Jaa kiitti Eevireginalle kun vinkkas mille voitosta! :) Tämähän on kuitenkin aivan huippujuttu että voitin!!!! Kiitos, kiitos, kiitos! Onni kun niin harvoin potkii.. ;) Täytyy käydä tykkäilemässä tuota FB sivuakin, kun kortit ovat niin omanlaisia ja kauniita. Tykkään kyllä kovasti, vaikka nyt omat askartelut aloitinkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vain taitaa olla niin, että kun minulta ei löytynytkään sopivaa jalkaa noille sukille, ajattelin olla joulumielellä ja jakaa tämän voiton eteenpäin näitä sukkia enemmän tarvitsevalle! Toisaalta mietin kovasti, miksi ikinä osallistuin arvontaan kun.. (käytyäni kaikki sukulaiset, täditettävät ja lapset läpi...) eihän minulla ole sopivaa jalkaa näille ihastuttaville sukille!!! :) Kiitos paljon Bikkelle, toivottavasti huomaat tämän ja ymmärtänet.. :) Laitan siis hyvän joulumielen kiertämään ja lahjoitan tämän palkinnon eteenpäin, sellaiselle joka niitä todella tarvitsee. Hyvää joulun odotusta kaikille! :)

   Poista
  2. No niin :)) Kiitos rehellisyydestäsi ja nyt tehdäänkin niin että laitan sulle tulemaan jotakin kivaa joulun ylläriä!! Olet sen mielestäni ansainnut :)

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)