UA-39839136-1

maanantai 1. joulukuuta 2014

BY JOHANNA LEHTINEN & luukku no 1.

Tauluja ja tauluja. Tiiäkkö kun mulla on sellasia omia hokemia joita mä aina sillontällön itelleni taon. Hyvä Bikke on suosikkini. Sää pystyt siihen on toinen. Siksi tykkään katsella omillakin seinilläni tauluja joissa on sanomaa. Toisissa on pelkkä teksti ja toisissa saattaa olla kuvakin. Johanna Lehtisen printti tauluissa on herkkää sanomaa... Ostin muutaman ikean kehyksen ja tein itelleni kollaasia. Kehyksiin on helppo vaihdella tekstejä aina sitä mukaa mikä fiilis itellä on menossa :)
Meiltä löytyy.. ansku mä mietin... makkarista , olkkarista , köökistä , bloggarinurkasta , poikain vessata... Oho! Siis joka puolelta näitä Johannan mietteitä :)


Näitä tuotteita voit tilata Johannan verkkokaupasta::BY JOHANNA LEHTINEN

 OMA KOTI MULLIN MALLIN.
 Ainakin Johannan perheen koti oli puunattu kauniiksi SUOMEN KAUNEIN KOTI kisaa varten. Koti numero 5. Vielä tänään klo 24 asti ehdit äänestämään mielestäsi kauneinta kotia :) Tässä linkki äänestykseen!!


Kovinkin tarmokkaaksi ja aikaan saavaksi naiseksi voisin Johannaa kuvailla. Ei riitä että visualisoi "taidetta" , osallistuu Suomen kaunein koti kisaan.. vaan että vielä aloittaa kirjailija kuvittajan uran! Johanna Lehtisen kuvittama sekä Tanja Hakalan kirjoittama LAITURILLA kirja näkee päivänvalon keväällä.
Plikat ovat vierailleet parina kesänä suomen kauneimmissa kesäkodeissa ja nyt mekin pääsemme ihastelemaan Sinistä Suomea parhaimmillaan. En malta odottaa kirjan uunista ulos tuloa :)  

 

Joulukuukin alkoi mikä meidän perheesä oli onnenpäivä. SUKLAAKALENTERI! Ensimmäinen luukku avautui.. Kuten myöskin Bikken pilttuun joulukalenterissa.
Ensimmäisestä luukusta avautuu pika arvonta. Eli KOLME ENSIMMÄISTÄ KOMMENTOIJAA saavat kortin suklaan kera. Kerro MINKÄ kortin ehdit valitsemaan itsellesi.  Dreams , mutakakku vaiko shine? Kaikkia on vain yksi ja ne menevät kuka ensiksi huutaa tyyliin :)

 

10 kommenttia:

 1. Minusta tuo SHINE sopii parhaiten tähän vuodenaikaan! On vuoden pimein aika ja tuo aurinko kortissa valaisee somasti! Oikein valoisaa Joulukuuta Kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lähtee siis sinulle! Osoitetta kaipailen :) bikkenpilttuu@hotmail.com laita mukaan shine etten mene sekaisin :)

   Poista
 2. Mutakakku!
  holopaisen_veera [at] luukku.com

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo taulut! Täältäkin löytyy hurjan monta hokemaa, joita sarkasmin avulla aina viljellään. :)

  Ihanaa iltaa ihanalle Bikkelle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat! Yhdessä taulussa lukee että olisin valmis kohtalolle :) No en kyllä ole!! Mut kattelen sitäkin sillai ähäkutti mielellä!

   Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)