UA-39839136-1

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

BUZZAAJAN AIR WICK KYNTTILÄT

Kuuluuko kynttilän olla valkoinen? Kaikkeen sisustukseen sopiva? Vai voisiko se olla todellinen tunnelman luoja? Väriään vaihtava? Tuoksua antava? 
Voitko kuvitella istuvasi , uppoutuvasi syviin mietteisiin tuijottamalla kynttilää... Vaihtuvia vuodenaikoja. Muistoja. Mielikuvia...

Buzzadorina pääsin mukaan  AIR WICK kampanjaan. Buzzattavana on Black Edition sekä Silhouettes  tuoksuvia sekä väriään vaihtavia kynttilöitä.

 

Pääsin siis testaamaan noita kahta eri tuoksua. Omaksi suosikikseni nousi Air wick Black editionin mulled wine and cinnamon apple. Sateenkaarimaisesti kynttilän palaessa väriään vaihtava eteerinen vahakynttilä joka tuoksullaan sai minut lapsuuteen ja jouluun..

 

 Värivaihtelut ovat luonnossa kauniimpia kuin olen kuviin saanut vangittua. Kynttilä kietoo tunnelmaansa jopa yksinäisen kukan.. Jos pysyisin valveilla koko kynttilän palamisen ajan noin 30 tuntia..  saisin kaikki joululahjatkin paketoitua :)
Näitä samaisia kynttilöitä voisin antaa ystävillenikin... Jotka niitä ovat ihastelleet meillä käydessään...
Tosin polttamalla kerrallaan nelisen tuntia kestää kynttilä kauemmin..


 Meidän perheen poikien mielestä tämä Golden winter wood oli ylivoimaisesti voittava ei ehkä tuoksunsa tähden vaan laukkaavien peurojen , lentävien lintujen vuoksi.
 Koska äiti mennään metsäretkelle? Kiitos vaan Airwicille kun retkelle patistit :)


 Tottakai meidän piti kokeilla mitä meidän perheen lemmikit tuoksuista pitävät.  Koiraamme Pyryä kiinnosti pikkuisen. Ilmeisesti palava liekki ei ollut hänelle mieleen...


 Kisumme Minttu ei juuri perustanut kuvaamaan tunkevasta emännästään mutta muuten olisi hän tuoksutellut.. Viikset vaan meinasivat kärvähtää...Tässä vielä ornamentti kuvioinen kynttilä. Kynttiläthän ovat lasipurkkiin valettu. Eli kierrätykseen kelpaa lasi sekä pohjalla oleva patteri...
Kyseisiä ihastuttavia kynttilöitä sekä muita Air wick tuotteita löydät useimmista päivittäistavarakaupoista.. Ohjehinta 6.90€  


 Jo pakettia tuoksuttelemalla saa kuvan kynttilän tulevasta tuoksusta. Meillä koko huusholli tuoksui vielä seuraavana aamuna kynttilöiden illallisen polton jälkeen. Sehän on hyvä. Koska omasta mielestäni märkä koira haisee pahalle mutta nyt sitä ei heti huomaa :)) Meillä ei kukaan ole eikä ollut vieraistakaan allerginen saati yliherkkä tuoksuille. Omasta mielestäni ei ole liian voimakas tuoksu.
Loppujen lopuksi tykkään ja joudun perheemme nuorimpia poikia toppuuttelemaan kynttilöiden poltossa. Vaikka palavatkin lähes 30 tuntia en nyt joka viikko viitsisi uusiakaan ostaa :))
Allergikkojen , astmaatikkojen eikä tuoksuille herkkien ole hyvä tätät tuotetta ostaa. Kynttilä sammuu itsekseen kun kynttilää on jäljellä pari senttiä. Muistathan ettei kynttilää saa jättää ilman valvontaa!

Haluaisitko SINÄ päästä buzzadoriksi buzzadorin rinnalle?

Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Bikke):
BIKKE BUZZADOR

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Bikke  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Bikke  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
<a href=http://www.buzzador.com/fi?refstr=Bikke>http://www.buzzador.com/fi?refstr=Bikke</a>

Terveisin,
Bikke

5 kommenttia:

 1. Vaikka ei sovikaan sisustukseen, niin nämä kynttilät vetoaa. Kivoja tykkään kovasti. Buzzador ei tarjonnut tätä Buzzausta, mutta olenkin ö-luokan buzzadori hehee. Mutta tämä on yksi kivoimpia buzzauksia. Minä tykkään. <3 Ihana hauveli, meidän kisu kävi nuuhkimassa piparkakkukynttilää hyvä ettei viikset palaneet.

  Ihanaa iltaa Bikke. <3

  VastaaPoista
 2. Minust noi on vähän outoja? Vai olenks minä? Jotenkin en vaan osaa kuvitella moista kapistusta omalle pöydälle - niin kynttiläfriikki kuin olenkin :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat ensin, mutta värien vaihtelu ei tule enää niin vahvasti näkyviin kunhan kynttilöitä on poltellut jonkun aikaa ja kynttilä ohittanut tuon kukkakuvion lasin kyljessä. Lisäksi harmittaa se, ettei näitä voi polttaa loppuun saakka ja hävittäminen sitten ongelmajätteenä ei myöskään ole ihan minun juttuni.
  Värikkään tunnelmallisia hetkiä sinne !

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)