UA-39839136-1

maanantai 29. lokakuuta 2012

TUNNUSTAN JA ENNUSTAN...

ET PAREMPAA ON LUVASSA:))  Tosin nyt iloisen AURINKOISEN tunnustuksen merkeissä jonka sain Punatukalta :) Jipii! Jipii! Kiitos peijuunisti! Jos olisin fiksu ja filmaattinen ollut jo mukulasta asti olisin varmaankin rotareissa ja leijona leideissä paistattelemassa tunnustuksillani..mutta en ole jotenka olen BLOGISTANIASSA vilkuttelemassa kuninkaallisesti! Tosin ilman alamaisia:)) 
Oho , vähän repes. Eikä tätä edes kysytty!

JA joitakin kysymyksiä joihinka pitäisi totuuden mukaisesti myöskin vastata !
 
LEMPINUMERO

Tää on helppo :täysi kymppi! 10! Eikä vähiten siksi että olen syntynyt kymmenes päivä leijonien kuuta

ALKOHOLITON SUOSIKKIJUOMA

Tääkin on tosi nopsaan valittu: MAITO! Täs välis kävin vääntämässä mölytoosan täpöille.Kotarit ja Haltin häät..oon niiin myyty tähän biisiin..Maito siis sopii jääkappikylmän suklaan seuraksi , uunituore pulla vaatii maitoa , appelsiinitäytteiset suklaakeksit ja maito...voih , nyt valuu kuola. Ei tee heikkoa litra maitoa ja Lidlin keksit :)) paketillinen..varmaan 5000 kaloria

LEMPIELÄIN

No oma pikku apina olis kiva..sellanen ku Peppi Pitkätossulla..mutta jos saisin oikeesti valita ottaisin LEIJONAN! Millä olis mahtava harja ja vielä karmeemmat torahampaat..mut mulla on katti hoitamassa tota virkaa.

FACEBOOKKI VAIKO TWITTERI

No facessa olen. En koukussa mut yhteyksissä

INTOHIMONI

Just..ööö..mikäs tähän ny...5 vuotta sitten elin karamellillä. Toiset söi ruokaa minä kilon irtareita. Aslak ryhmään taannoin hain ja kirjoitin hakemukseen tavoitteeksi:vähentää kilon karkkisaldo/päivä vaikka ihan vaan hajuun...
Lisään tänne PUNAISET HINTALAPUT! En voi vaan kävellä ohi!


SUOSIKKIVIIKONPÄIVÄ

Olisko se lauantai. Ei herätyskelloa .Saunapäivä. Karkkipäivä. Makkaran grillauspäivä . Kotoilupäivä. Ohi mennyt lottopäivä.

SUOSIKKIKUKKA

RUUSU! PIONI! RUUSU! PIONI!

Amaryllis . hyasintti..
Joku syksy tässä taannoin ostin agrimarketista kos halvalla sain 18!! Ruusua yht: 5 ekua!
Ryydyin niitä istutellessani. Ekoille kaivoin suositusten oloset kuopat , seuraaville jonkun näkösen kuopan , seuraavia laitoinkin samaan niin kutsuttuun kuoppaan useamman juurakon.
Sopii arvata montako on hengissä tänäpäivänä? NON! Palaan intohimokohtaan

Ja sitten jaan tämän AURINKOISEN::::



Äiti sano aina sillon ku oltiin pieniä::VASSO KUU PASKASUU
Eli OLKAA HYVÄT!!
Kyllä se äityli tais jotain muutakin sanoo mutten ny muista

Haluan jakaa loistavan laskupääni teitin kanssa. Kantriinassa siis poikkesin ja näin ihastuttavan lusikan. On kuulkaas ihan Riviera Maisonia :)
Niin siis yhden lusikan hinta oli 3,90e . Valkkasin yhden. Hetken päästä bongasin kokonaisen laatikon! 6 kpl maksoi 17.95e. Pikaisesti laskin ja totesin että hei ! lähes 15e säästö kun ottaa koko paketin! Siis ilmaisia lusikoita! Totta kai otin koko paketin.. Ja laskiskelin sitten toiste säästöni määrää...

 


Lauantai, se suosikki päiväni :) Aikani kuluksi aattelin korkata tän herkku punkkupulloni! Iskelmää kuuntelevalta mieheltäni lähes polvillani kyseistä tuotetta myyvässä kaupassa anelin häntä ostamaan rakkauden osoituksena MÖTÖRHEADIN pullon! Hiton tyylikäs etiketti! Ja sainkin. Mä en edes tykkää punkusta mutta olen lukenut sen hyvää tekevästä kservertiitistä tai jotain tonne päin..vai oliko se nyt ihan jotain muuta? Niin sekasin näistä kaikista mitä kannattaisi syödä!!


Muistakaa osallistua arvontaan!!
LOOV JUU!! 

22 kommenttia:

  1. kiitosta..täytelläänpäs tässä tämän viikon aikana!

    VastaaPoista
  2. Mistä toi MÖTÖRHEAD PULLO on hommattu??? Pakko saada isännälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha juttu! Ostettu jo pari vuotta sitten :))))

      Poista
  3. uulalaaa... Kiitoskiitos!! Toinen leijona kuittaa ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä! Mun mielestä tuunajat ei saa koskaan liikaa tunnustusta!!

      Poista
  4. Oi, lusikat on kauniita! Ja mä niiiiiin rakastan sun kirjotustyyliä! :D Hihittelin itsekseni monta kertaa tätä(kin) postausta lukiessani :) Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmittää sydäntä kuulla että tykkäät mun höpinöistä:)) Ja tuut hyvälle tuulelle! Silloin olen saanut sitä mitä haluankin :))

      Poista
  5. Kivoja lusikoita ja magee etiketti pullossa! En juo yleensä punkkua, mutta tässä just yksi ilta juteltiin isännän kanssa, että aletaanko opetella viinejä. Kiva ois joskus maistella erilaisia. Minä en osaa Alkossa ostaa mitään, katson vaan etikettien kauniita kuvia ja valkkaan niiden perusteella! Aika säälittävää, eikö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollenkaan koska ite harrastan ihan samaa!!! Yhden kerran menin alkoon ja kysyin myyjältä että mikäs viini olis makea :) Myyjä katsoi kieroon ja sanoi totisena ettei sellaisia viinejä olekaan! Pakenin hyllyjen väliin ja seurasin sivusta kun joku mies kysyi sitä huipuhyvää keltaisella etiketillä..ei muistanut nimeä..sai pullon ja sopivan tilaisuuden tullen..kävin nappaamassa saman pullon!! HYI KAMALA!! Hää tais olla todelinen viinin maistelija :)

      Poista
  6. Heipparallaa! Onpa sulla ihan mieletön matemaattinen päättelykyky! Hih, noin hyviä ostoksia ei ihan joka päivä tehdäkään :D Noi lusikat on niin ihania, että jos jossain tulee vastaan, niin yritän muistaa tuon matemaattisen kaavan niin on sitten kivampi hankkia. Olipa hyvän mielen postaus. Hymyjä viikkoosi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin :) Muuten saattaisi tulla paha mieli laskeskellessa talousrahoja:)
      Mutta en paketoinut itelleni näitä! Sen sijaan oon yrittäny tunkea lusikoita jos vaikka mihin että katse niihin osuisi..täytyy järjestellä köökkiä lusikoiden tähden!!

      Poista
  7. Kiitos Bikke! Tunnustuksesta ja aamun hyvän mielen lahjoituksesta!=) Palailen asiaan!

    VastaaPoista
  8. Ai kun oli taas kiva lukea sun ilmeikästä tekstiäs. Oonkin odotellut, koska saan ihastella uusia kuvia ja nythän töräytitkin taas kunnolla: ihkut lusikat ja erittäin hyvä säästö :-).
    -Onkyl hurjan näkönen etiketti viinipullos, tyhjennä se äkkiä.
    Terkkuja, memu

    p.s renkaiden vaidosta saa nyt odotella "vastapalvelusta" pikkusen aikaa, kunhan keksin jottain...joko järkevää tai sitten ei. Se ei kuulostaa aina paremmalta, vaimitä.

    Terkuin, memu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vaan talon aamukaffeest ;) juu teeps "isännälle" jotain kivaa! Oot niin kovin taitava !!

      Poista
  9. Kiitos, auringonpaistetta kaivataankin. =)
    Meille on kertyny noita bändi viinejä enemmänkin... ja sieltä on jopa yks valkkari mullekkin. Valkkaria mulle ja punkkua miehelle, mä en pään kans punkkuun koske. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo muita nähny kun ton pullon ;(( tosin aika harvoin poikkeen pitkäripases ) Olet auringon ansainnut!!

      Poista
  10. Ihan selvästi ilmaisia lusikkoita!! :))
    Ma en saa ees rahalla ku ei kerkee koskaan yhteenkään sisustuskauppaan!
    Viimekskin kävin ikuisuuksia sitten.. Öö.. Viime viikolla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten siitä on ikuisuus!! Mulla mener oikeesti vuossata käyntien välillä ku täällä mettäs ei oo mittää!!

      Poista
  11. Samaa mietlä, melkein ilmaisia lusikoita! ja kauniita sellaisia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein 2 yhden hinnalla ;) Tyttäreni niitä jo havitteli ))

      Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)