UA-39839136-1

tiistai 16. lokakuuta 2012

MIKÄ PÄIVÄ!

Aamulla olin tosi väsy kun odotin ystävääni aamukaffeel mut sen piti "hoidella" sähkömies ensin jaloista pois..Enkä voinu sitä itelleni keitellä..Oottelin sitten aikas kauan aamukaffettani soffalla päivystäen toinen silmä kiinni. Sain kaffetta ja vähän siinä heräsinkin. Sain myöskin sielunhoitoa parhaasta päästä.
  Sain lahjan tosin ensin mua vannoteltiin kirjottamaan siihen! Lupasin kirjootella jotain..Eli mä sain kirjan! Tai olihan se selvää koska kyseessä on kirjansidonnan ammattilainen. Siis AIVAN MAHTAVA KIRJANEN!!! 
Päällä lasisydän..ite tehty tietenkin ja niin mun näköinen naru solminta.
Avasin..
Ja avasin..


VAU mikäs se sieltä ilmestyi! Ite painettu kankas ja naurava katti HYVÄ PÄIVÄ kirja! Ajattelin siinä sitten että mulla on uusi päiväkirja. Joskus mukulana kirjottelin joka päivä ja sitten aikuisiällä kun oli ihan paskoja kausia en purkanut itteeni ollenkaan. Vaikka just niistä ajoista olisi tarvinnut.

Mutta hei! Sieltä alta paljastui uusi kirja! Perusilme katti EI MINKÄÄNLAINEN PÄIVÄkirja! Tähän aattelin varmasti kirjottavani eniten: Heräsin , mukula kouluun , mukula kouluun , torkuin. Klo 11.15 APUA iskee paniikki mitä ruokaa Ukko-kullalle?? Jatkan torkkumista haen mukulan koulusta , haen mukulan koulusta , torkun , klo 15.15 APUA iskee paniikki mitä ruokaa perheelle? Illalla ei mitään erikoista... pyykkiä...Äkkiäkös tulee kirjanen täyteen :)

MUTTA HEI! Ei ne kirjaset loppunu vieläkään! Myrtsi katti ja PAHA PÄIVÄkirja! Siis mahtava setti!

No mitä mä tähän nyt sit muka kirjottaisin? En varmaan mitään koska oon ite AURINKO!

Itse asiassa tähän vois kirjottaa kuinka suivaantunut olin tänään Harjavallan terkkarilla! Ensinnäkin Kokemäelle on matkaa 20 km ja siittä täytyy vielä jatkaa 15 km Hvaltaan ja sitten lääkärillä on muuta tekemistä puoltoista tuntia! Tehostetaan yhteis resusseita mutta kyykytetään kuntalaisia. Juu'u vähän oli ajat myöhässä ja sitten asenteessaan olisi ollut aikalai korjaamista! Pojalla paha allerginen reaktio päällänsä ja pää turvonnu! Ni tää tohtorinna vaan meinas että käsikauppana myytävät on ihan hyviä..ja tuhahti kun sanoin et koulukuvaus olis perjantaina jos siks sais punerruksen laskemaan.. Hitto olis tarvinnu lukee lääkäriksi !
Pakkohan mun on sivuja täytellä ettei lahjan antaja tuu haastemiehen kans takas hakemaan :)
Mutta aamuhan mulla oli mitä mukavin. Ilmaista piristettä...Hain postista Pivikiltä Onnenmuruja  blogista voittamani arvonta lahjan. Ja ekaks silmiin iski KISMET! Tiettehän: niin hyvää ettei sanotuksi saa :)
Ja kaikkea muuta mukavaa.. Olen tyytyväinen materialisti! Kaffekuppi on tarpeeksi iso ettei aina tartte kissain ja koirain kans nuppineulatyynyä hakea! Etsitään vaan saksia :) Ja menihän se ehtookin ihan mukavasti kun tilasin anopilta maailman parhaita lättyjä!! Ei säästele voita eikä sokuria , sangen rapsakat reunat pikkulätyis.. NAM!Kävijä laskuri on menny yli 20 tonnia ja lukijoitakin on aikas kasa mikä lämmittää mun onnetonta sydäntäni niiin kovin..Kaikki arvonnan kriteerit on täytetty..laitan mietintään :)
 Kirjuutellaan :))))


8 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat jutut ootkaan saanu :)

  VastaaPoista
 2. Ihania lahjuksia! Kirjoittele ahkerasti.

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit miten upeita lahjoja oletkaan saanut!!! Kannatan ehtottomasti tuon päiväkirjan täyttöä. Monen monta kertaa pohtinut, että elämä voisi olla paljon antoisampaa, kun olisi joku paikka, mihin voisi oikeasti purkaa sen kaiken sonnan, mitä saattaa päivän mittaan päähän kertyä. Ei tarvi miettiä kiroileeko liikaa, tai huutaako liikaa, tai itkeekö liikaa, tai ihan mitä vaan liikaa, kun antaa palaa vaan. Ajatukset kyllä varmasti vähän selkiintyisi. Ja tämän "saarnan" päätteeksi taidan kipaista hakemaan oma vihkonen itselle. Taidan olla sen tarpeessa, hahahah!

  Jakselehan ihanainen :)

  VastaaPoista
 4. Ei o totta, toi kirjasarja on ihana!!!
  Ja aatteles, joskus sitten kun olet kirjuutellut ne täyteen, ensimmäisen tietysti ekana, niin sitten voit kehuskella että.....
  MÄ OLEN KIRJOITTANU KIRJASARJAN!

  Wau! :D

  VastaaPoista
 5. Olipa mahti kirja, tai kirjat - vau!

  VastaaPoista
 6. Hienon lahjan olet saanut! Päiväkirjan kirjoittaminen kannattaa aina, itselläkin on niitä pieni matkalaukullinen täynnänsä vintissä :)Vaikka on niitä kirjoittamattomiakin jaksoja ollut välillä.
  Ja vielä ihanainen arpajaisvoitto, onnea!

  VastaaPoista
 7. Bluehost is definitely the best hosting company with plans for any hosting requirments.

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)