UA-39839136-1

perjantai 5. lokakuuta 2012

PROJEKTI VAIHEES

En yhtään valehtele jos sanon tän tuolin nököttäneen 7 toverinsa kanssa vintis kohta 9 vuotta. Nyt sain itteeni niskasta osittain kiinni ja aloitin yhden ikuisuus-projektin. Tai sii kahden kun on kaks jakkaraakin :) Olen aikoja sitten tilannut jos oikein muistan niin Hopeakeijulta ja Willa Blancolta parit JDL'n kankaat. En kyllä muista nii pal oon suosinu nettiputiikkeja! Tietty aloin maalata jakkaroita valkoiseksi ja nyt olin niin ahkera että peräti hioin Malesian jakkaroista sikäläistä lakkaa Lidlin tarjouksesta ostetulla santapaperilla. Siis kyllä sanoisi Aarno Kasvi millaista ihmeen haperoa sekin paperi on! Sormet meni läpi lähes välittömästi hinkkauksen alettua! Ei halvalla hyvvää saa! Yleensä en harrasta pohjatöitä mut en tiä mikä nyt iski? Kuvittelinko tekeväni priima jälkeä vai mitä häh?
Yhden kerran maalattuna. Pitää vetäistä viel toinenkin kerros yllätys yllätys valkoista maalia ja jos itteni oikein tunnen..jakkarat valmistuu ehkä jouluks. Tässä on nyt pienen tekemisen paineen hakuisuus. Kertomalla julkisesti jakkara-projektistani EN KEHTAA olla saattamatta valmiiksi. Ei vaan. Ei mitään vaikutusta julkisella saamattomuus pilkalla :))
Saas nähä kummasta toolista tulee suosikki ja saa nähä senkin MIHIN ihmeeseen nuo tungen! Paikkaa ei ole joten tarkoitus täytyy luoda. Tohon selkänojaan voisin lätätä jotain...numeron..kuvan..Mitäs sä laittaisit? Vai jättäisitkö ilman? Ehkä näen unessani valmiin version :) Ja mitäs tekis niille kudelle muulle toolille? Entäs sille pöydälle joka settiin kuuluu? Oi voi! Elämää suurempia kysymyksiä tällä hetkellä.
 En siis mieti syöpä asioita koska olen tänään saanut mielen ja sielun ravintoa.
Katti parka halus aamuyöllä pihalle ja aamusella tuli tuhatta ja sataa aivan likomärkänä sisälle. Sinänsä outoa koska on satanut VAIN 2 päivää kaatamalla! Reppana söi ja käpertyi lämpöseen soffan nurkkaan unikaverinsa kans.


Vielä olis pari päivää aikaa osallistua arvontaan!! Kirjuutellan!


14 kommenttia:

 1. Vautsivau!
  Mä tykkään tuosta ylemmästä versiosta :)
  Ja sun kissastasi !!!

  Vähän aikaa kun mainostat niitä loppuja kuutta tuolia ja pöytää, niin kohta sulla on niille ostajia läjäpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielessä on ollut tuunaus ja kauppaus:) Itekkin tykkään ylemmästä! Ei ole vieläkään valmis

   Poista
 2. Onhan homma nuo valkaista, mutta komiat tulloo:)) Ja mitä selkämykseen, olisko parempi olla ilman mitään..? Toi kangas on ihana kanssa. Voi kisuparkaa, on sitten ollu ku uitettu katti. Kyllä siinä unet kelpaa tuon seikkailun jälkeen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiraatiota vielä odotellaan. Lupaan jouluksi valmista.

   Poista
 3. Priimaa tuppaa tuloo....en laittaisi mitään tuohon selkänojaan, ovat hyvät juurikin noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alan itekin kallistumaan tyhjään selkään. Liika on liikaa vaikkei sitä meillä uskoiskaan ;))

   Poista
 4. Kyll on komiat mööpelit ja varsinki valkoseks maalattuina!
  - tulee yks toinen blogi mieleen noista tuolesta.
  Varmasti olis ostajia jollet ite tarvii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on suosikki värini ;) en ihan heti raaski luopua;)

   Poista
 5. Ylempi on minun mieleen!
  Aurinkoa tähänkin viikonloppuun!

  VastaaPoista
 6. Täällä olis koti yhdelle tuolille. =) Tuon tyylistä olen hakenu tähän mun omaan nurkkaan. =)Ja munki mielestä tuo ylempi on parempi. Kauniit niistä tulee ja hyvää terapiaa sulle. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terapia on vähän vaiheessa ;) hienot nuista tulee sen näkee jo!

   Poista

 7. Mintttu-kissahan se siinä nukkuu,täällä nukkuu jälkikasvua 2 kappaletta Vilma, pieni neiti ja Viiru muhkea kollipoika.lähettävät terveisiä .

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)