UA-39839136-1

torstai 11. lokakuuta 2012

MEMULLA KYLÄS

Mulla on paha tapa tunkia itteni sillon tällön millon mihinki :)  Ukko-kullan työmaalta olen saanut hyvänkin ystävän ja nyt vihdosta viimein kesemmällä tehtiin täsmäisku hänen kotiinsa. Tiesin kyllä mitä odottaa koska Memulla on oikein hyvä maku sisustuksen suhteen joka on tullut ilmi hänen työpaikkansa offises! En voinut olla napsimatta kuvia muutamista inspiksen kohteista. Heti kättelyssä pihalla tulee vastaan kyltti: sinne , tonne , tänne! 
Siis minne? Tän idean varastan näin julkisesti!Memu on ahkera tuunaaja ja tänkin idean pöllein samoin tein. Kirpparilta kaiken maailman kiinalaiset peltipurkit matkaan ja sinkki-maalia päälle..Tästä alko armoton saalistaminen. Sinkkimaalia oli saatava heti! Honkkarista en löytänyt mutta Kodin Terrassa sitten olikin ja suolainen hinta : 16,95? jollen paljon huijaa. Mutta sitä oli pakko saada ja nyt se spräypullo on pölyttynyt kaapissa parikin kuukautta :) Mutta tuota pikaa kunhan löytyy sopivia purnukoita uhrattavaksi.
Voiko nallukoita enää kauniimmin esille laittaa?
Jottei sormet kohmetu jäätävän kylmässä olusessa :) höyryävän kuumassa saunassa..Tekisin jos osaisin...
Jottei los vinos näyttäisi tylsältä..Sitten tietää itekkin ottaneensa liikaa kun ei myssy mene enää päähän!
Ite väkerretty mallikroppa lampunjalkaan! Tätä urakkaa en kyllä jaksa ymmärtää?? Voi vaan ihailla naisen intoa ja tarmoa tuollaises urakas!! HYVÄ MEMU!
Kaunis asetelma totta tosiaan..sukset on siis hakusessa mullakin. Tässä on jotakin niin harmoonista etten ossaa sannoo mikä lainka on se juju.
No juu ja ens kesää varten tarvinnee kärhöille tehä upeat tikkaat..Vai käviskö pöllimässä? Sanoo vaan että tikkaat hävis siinä misä kärhö lakkas kukkimasta! Voiko väittää muuta?
Tästä tuli ekaks mieleen Game of Thrones... No juu mutta käyttökelpoinen.  Kopioitava aidanne.

Tänään kävin Memua moikaamassa offisella ja mitäs mä sainkaan?!?! Ollaan molemmat sellasia jouluhörhöjä ja hyvä alkaa näin ajois esim: Piparkakkutalon suhteen. Memu oli väkertänyt mulle ihan oman tönön! Tosi hieno! Ledivalot sisään niin ei tuu pikkupojillekkaan mieleen syödä tätä herkullisen näköistä tönöä! KIITOS MEMU! Ja kiitos kun saatiin kyläillä teillä :)
17 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja upeita ideoita; mää utelisin, että onko nuo numeropurkit sprayattu sellaisella sinkkimaalilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on. Olen koittanut etsiä kirppareilta tarjottimia että saisin tuunailla. Mun sprei pullo on MASTON ZN SINKKI kylmäkalvanointi Sinkki. Saattaa löytyä muitakin mutten siihen hätään saanu käsiini!

   Poista
  2. Kiitos vinkistä; mää lähden kaasu pohjassa Kodin Terraan :D

   Poista
  3. Hyvä ja eiks nyt saa -15% alettakin :)

   Poista
 2. voi ei mikä paikka..pakko kyllä tuo suuntaviitta systeemi pöllästä meillekkin :D ja tuo sinkkipurkki ja ehottomasti nuo tikkaat..ja ja ja ja..elä käy enää siellä. mulle iskee kanssa tekemisen himo. kait se kohta sormet jäässä on sahailtava pihalla vaikka sun mitä ihanuutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tässä tulee käymään! Kivoja tollaset inspiraatio-kyläilyt :) Täytynee tehdä memulle joulun aika visiitti :) Tiä mitä kaikkee ideaa sieltä sillon löytää!

   Poista
 3. Kivoja inspiskuvia :). Tuollaista tienviittahommelia oon meille haaveillu jo kesällä, mutta jäi vielä toteuttamatta. Ehkä ensi kesäksi... Ja kapsäkki täynnä ihania nalleja, huoh. Mulla on vihdoinkin se kapsäkki, muttei mitään käyttöfunktiota. Mutta nytpä on ainakin suunnitelma. Pitää vaan ruveta keräilemään nalleja, pikkuneiti ei omiaan anna :)

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin suuntaa antava kyltti jäi ensi kesälle..ja siihen mennessä on taatusti kerätty lisää visioita :) Jos mulla olis nallet noin , nukkuisi meitin katti niiden seassa :)

   Poista
 4. Niiin täydellinen ideavarkauspaikka! :)
  Kiitos kun jaoit, meni suosikkeihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka näitä ideoita varastaakin niihin tulee kuitenkin oma jälki ;)

   Poista
  2. Sehän siinä on hienoa :) Ei tuu kahta samanlaista :)

   Poista
 5. Aivan huippu juttuja, tuo opastekin, voi ihanuus!! :-)

  Mukavaa torstaita! :-) Tervetuloa arvontaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonnat on kivoja! Uusi suunnitteila ;) Sitähän tää blogistania on hyvien ideoiden jakamista!

   Poista
 6. Tämä oli kyllä tän päivän piristys .... Mä suorastaan toivun siitä maalipönikän "menetyksestä" : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloinkin jo vähän huolestua!! Upeeta jos sain piristettyä! Huomen onkin jo perjantai

   Poista
 7. Siis toi mallitorso on niin upee. Oon aina haaveillu tollasesta mut näin kahden vasemman peukalon omistajana en kyl ite pysty tekeen.

  VastaaPoista
 8. Vau, tota sinkkimaalia munkin täytyy hommata!!

  VastaaPoista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)