UA-39839136-1

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

POSTIN TUOMAA

Jippii! Mulla kävi mäihä Punatukan arvonnassa. Ite hain paketin perjantaina mutta jotenkin siinä vaan kävi niin että paketti jäipi yöksi autoon. Enkä voi sannoo olleeni niiin väsynyt postireissusta (rajanaapuri) että se olisi ollut syy laiskuuteen. Ihmettelen kyllä itekkin kun nykyään posti on päivän piristys paitsi laskut.. Siinä lauantai aamusella silmät ristissä etsiskelin villasukkiani ja TAAS joku oli nekin jemmannut! Ihme huusholli. Vähän on suttunen kuva. Otan kaiki kuvani iiponella vaika kamerakin olis. Siinä on niin paljon nappuloita etten tajua niitä edes käyttää.. Mutta paketti oli kivasti pallopaperissa jollaista itellänikin on kaapin kätköissä. Klasulta joskus ostanut enkä oo raaskinu sitäkään käyttää. IHME eukko.




Mutta Pepillä oli tähänkin jokin ennakko aavistus ja ratkaisu löytyi laatikosta! Upeet uudet töppöset! Kyllä sitä selkävaivaisenkin jalka pöydälle nousee kun oikien jostain innostuu. Kuva oli napattava heti. Ukko-kulta olis kyllä voinut ottaa paremmankin kuvan mutta mihin sekään olis johtanut heti aamusti ;)) Upeet Muumimukit sai uuden kodin. Yhden niistä jo sösseinkin. Tiputin Ikean porsliini altaasen ja kas kummaa Muumista tulikin Vintage-Muumi! Emali lohkes ulko ja sisäpuolelta. Valkoinen MYY on nyt mun nimikko muki.




Posti toi pari uutta kirjaakin. Tarkoitus oli nauttia nameja ja lueskella opuksia. Siinä kävi kuitenkin niin että karkit pääty parempaan kitaan jo ennen kun olin kirjasia edes avannut. Tosi outoa? Olisin voinu tänkin kuvakulman tarkastaa ennen ku tähän lättäsin. Mutta näette nyt etten ole mikään Krista Keltainen :) Tai siis oli kova kiirus mukamas.  Vintage by nina ei ihan ollut sitä mitä kuvittelin sen olevan. Ehkä sieltä jotain pikku vinkkejä voi repiä mutta aikas turha kirja. Belle Blankin joulu kirja sen sijaan on selattu läpi useampaan otteeseen..ja Hurjasti ideoita jäi päänuppiin pyörimään. Olen kyl sellanen jouluimmeinen että hitaampia hirvittää. Tänään jo tiedustelin kummitädiltä missäs hää on aatellu kinkkunsa syödä? Ei kai oo vielä aatellu! Ja mulla on jo istumajärjestys työn alla :)














Tän postauksen otsikko olisi pitänyt kuulua: tärähtänyt kuvakulma. Ota tostakin nyt selvää..Tuos kuvassa on yksi niistä neljästä kynnyksestä jotka vaativat maalia komistuksekseen. Ja hieman tummempaa harmaata oli nyt tarjolla. Jätettiin kynnykset kuivumaan ja käytiin kattoos uus Vares. 7- , aika pliisu. Oli jotain huumori pläjäyksiä muttei sellaista piinaavaa jännitystä..todettakoon etten ole Vares fani. Joskus vaimon vaan pitää tehä mitä vaimon pitää tehä! 7- siittä etten nukahtanut. Muistan Meduusan sinettiä teatteris "kattellessani" saaneeni kyynärpäätä kylkiluun välliin ku kuorsasin! Mähän en kuorsaa!

14 kommenttia:

  1. Noi on kyllä niin ihania emalimukeja..!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni kina niistä tulikin et mikä on kenenkin ;)

      Poista
  2. Ihan selvästi teillä liikkuu jo tonttuja, tavarat häviävät ja karkit menee parempiin suihin ;-D
    Ihanat blogivoitot olet saannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulupukille on jo kirjotettu! Oma hömpötys tarttuu mukeloihin ;)

      Poista
  3. Kyl on komeet töppöset!
    - kyselinki jo niitten teosta vähä ;)jos vaikka talvella sais tehtyä ihan valmiiks asti tollaset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on ihan turha yrittää ;) kutomisen/virkkamisen hoitaa äityli !!

      Poista
  4. Ihanaa luettavaa....
    Kivat lahjatkin. Minulla on joulukirja-ostokielto vielä 30v!!!

    Mutta kivaa että on muitakin kun jo suunnittelee joulua :)
    Ei meinaa minunkan sukulaiset oikein ymmärtää kysymyksiä joulusta vielä.. kummaa porukkaa. Taidan sittenkin olla adoptoitu ;))


    Hyvää maanantaita sinnepäin.
    Monica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka sulle on noin hullun osto kiellon asettanut?? Tänä jouluna Saarioinen tuo markkinoille punakaali vuoan!! Omasta mielestäni sikahyvää. Eli suunnittelen jo menuuta ;)

      Poista
  5. Olipas hymyillyttävä postaus :D Hyvä Sä!

    VastaaPoista
  6. Oi, joulu. Mä jo viikonloppuna ripustelin jouluvaloja. En vaan kuulemma saa niitä viel palaan laittaa. Höh, ihme touhua =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Illat slkaa olla jo sen verran hämyjä että laita tuikkimaan!!!

      Poista
  7. Onnea voittajalle, kummasti se paketti piristää! Tuo joulukirja vaikuttaa mielenkiintoiselta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluhörhö kun oon sain aikas monta visioo ;) eikä se Adlibriksellä ksuhisn kallis oo 27€ tai sinne päin

      Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)