UA-39839136-1

tiistai 9. lokakuuta 2012

PÄÄ ASIAA

Päivä alko lähestulkoon pommiin nukkumisella. Olin sammuttanut herätyksen puhelimesta eilen aamulla ihan totaalisesti! Luontainen herätyskello kisko ylös puol 8 aikaan kun poijaan koulu alkaa klo 8! Vähän vaan laitettiin vauhtia nii ei mitää hätää..Seuraava kolli lähti 9 kouluun ja koska oli jäänyt aamupalasta kaakao viikset komensin sen pesee nassunsa. Sillä kesti ja kesti ja vihost viimein se tuli veskistä pihalle. Komensin laittaa pipon päähän ja samalla kiskoin jakkunsa vetskaa kiinni..poika aneli ettei kai äiti sitä päähan tartte laittaa ja mä olin kovana että tietysti ja toinen intti vastaan ja sitte ku vetelin sen takin vetskaa kiinni huomasin SEN! Eskarilainen oli kastellut päänsä ja sen 3 sentin siilinsä asetellu päälakea päin pystyyn! Voi ku oli sulosta ;) Episodi pääty kuitenkin siilin tasoittamiseen ja pipo päähän. En enää komentanut vaan se teki sen ihan ite. Minä taasen käyn äärimmäisen harvoin kampaajalla. Nyt oli ihan pakko rako kun on tulossa 35v juhlat-ristiäiset ja poijaan Appivanhempien tapaaminen! Tässä pari kuvaa ihanasta sateenkaaren valtaamasta kuontalostani. Edellisen sytostaatti kierroksen jälkeen uusi tukka olikin niin kaameen harmaa että päätin muuttaa itteni blondista tummaveriköksi. Kyllästysin siihen ja lykkäsin kuontalooni värinpoistoa :) Tosi upee lopputulos.




Parturini sai ihan vapaat kädet! Juu leikkaa vaan! Juu värjää vaan. Kaffetta nautiskelin värin imeytyessä hiuksiini. Parit keksit tuosta jo söinkin ennenku sain kuvaus idean. Hyvää palvelua ettenkö paremmin sanois.




 Ei nyt oikein hyvä kuvaa saanut mutta jos tyttäreni huusi mut nähessään:: IIK ÄITI! Sä näytät niin pal kauniimmalta ja nuorelta! Ja jos sää pukeutuisit vähän nuorekkaammin (?) meitä vois luulla siskoiks! Eli pukeudunko kuin mummeli!?! Sekin vielä. Tuulitakki ja pykälää liian suuret farkut jois peffa roikkuu polvissa. Mitä vikaa??  Toiselta puolelta lyhyt ku mikä ja toiselta aikalai pitempi..Siis hiukset. Punaruskea sävy paitsi lähes musta korvan päältä toi lyhyt puoli. Tosi kiva ! Tykkään! Tosin ihan mikä vaan olisi saattanut näyttää paremmalta ku toi lähtötilanne :))




Pakko laittaa nääkin kuvat tänne kun nois oon niinku mä itte :) Ja tiedätte sitten kun nähdään kylillä et toi on toi ;)) 


Pidän teille peukkuja koska HUOMENNA julkistetaan VOITTAJA!! OLKAA KUULOLLA!!!

24 kommenttia:

  1. Kiva kampaus! Yrittelen vähän saman tyyppistä, mutta täytyy antaa kasvaa hiusten vielä, että saadaan tuo pidempi puoli näyttämään hyvältä. Mulla on musta väri, vuosia on jo värjätty mustaksi. Olen sellainen hiiren/maantienvärinen luonnostaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama väri mullakin luonnollisesti ja tietenkin naisen täytyy taistella harmaantumista vastaan :) Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Piristi kummasti :)

      Poista
  2. Vau! Tosi upeet hiukset! No nii, si vaa tytön kans ostoksille, anna sillekki vapaat kädet... siis sun asun suhteen. Sehän voi olla tosi hyvää piristystä. =)
    Ite vaan haaveilen kampaajasta, ku en raski mennä... sillä rahalla kun saa niii-iin paljon helmiä ja lankaa. ;D Vuos sitte viimeks kävin ja ku mä en kelleen muulle mene ku sille samalle ihanaiselle. Muutaman flopin jälkeen kun löyty hyvä, sitä en vaihda.... sillon harvoin kun raskiin mennä. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En taida uskaltaa antaa tyttären valita vaatetusta :) Olen aika peijakkaan ronkeli..Tätäkin parturi reissua mietein tosi kauan..ja hintahan on suolainen..siksi pikkupoikien päähän käy oma leikkuri oikein mainiosti :))

      Poista
  3. Ihana kampaamokäynti :)
    ...ja sama ku Katilla.. haaveilen vaan kun en raaski mennä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli siellä lueskeltua seiskaa ja mitä martiina taas oli tapellu :) En mäkään mene taas vuoteen..ja sen arvaa miltä kuontalo sitten näyttää!!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Vaikka niin hullulta kun se kuulostaakin HALUAN joskus olla tosi vanha!! Mutta kiitos kehuista :)) Niitä ei tule koskaan liikaa!

      Poista
  5. Mulla oli tommoi toispuoleinen viis vuotta sitten ja tykkäsin kun hullu puurosta -se vaan oli tehty pidennyksillä mun lyhyeen tukkaan...
    Nyt sais jo omastakin, mietin jsut taannoin, että pitäiskö, kun tuli jossain tiskin takan samantyylinen vastaan. Mutta kyllä mä taidan vaan harjotella tän pitenevän kanssa ☺

    Mutta sulla tuo näyttää tosi hyvältä -ja TOSI nuorelta ☺☺

    Nyt mä alan sit pitää itelleni kovasti paljon peukkuja, noi maalit alkaa olla nimittäin finaalissa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin aina vaikea päätös tuo leikkaaminen. Mullakin alko olla jo aikas pitkä nutturaan kelpaava ja sitten sanoin vaan Kaisasti:Anna palaa! Sori ettei osunu arpaonni tällä kertaa mut jos sitten suraavassa arvonnassa kun tuo joulukin on jo niiin lähellä :)

      Poista
  6. Oooooo... onpas hienot hiukset!! Moon niin kateellinen. MÄ leikkautin piiiitkät hiukseni alkuvuodesta lyhyiksia ja sen jälkeen en ole sitten parturissa käväissytkään. Voisi olla jo oikea aika!

    Minäkin tarvin maalia.. ehdottomasti. Hyvää onnea minulle ja vähän myös muille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä suotta ole..makso niin pirusti. Vaikka tässä kohtaa voin todeta että sain rahoille vastinetta :)

      Poista
  7. Täh, kirjoittaako tätä blogia Bikke vai Bikken tytär??? Upeet hiukset ja sopii sulle tosi hyvin! Piti ihan käydä tuolta sivupalkista katsomassa, että minkä ikäset lapset sulla olikaan, et onko mahdollista, että kuvassa oot sä. Nuoren näkönen oot. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HÖPÖ HÖPÖ! Yli 40v tässä jo ollaan :) Kiitos taitaa kuulua kampaajalle!

      Poista
  8. No tulipas hyvä kampaus! Ja oikeasti näytät kyllä ihan 18v, jos sitäkään ;-D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkkasin noista kuvista pois sen missä näky silmäkulmarypyt :) Muuten ei näitä hemasevia kommentteja olis tippunutkaan :))

      Poista
  9. Melkoinen muutos! Hienoa! Ja vimpat kuvat on kyl niin edustavia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampaaja sano et muista laittaa rillein sanka hiusten päälle niin näyttää paremmalta! Paitsi tänä aamuna kun kuontalo sojottaa siis edelleenkin joka suuntaan :)

      Poista
  10. Mäkin haluan sellasen kampaajan joka saa mut nuoremmaks,ei täällä vaan sellasia ole;)Kauniilta näyttää,ja nuorelta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entinen työkaveri vaihto alaa ja siittä tuli mun luottokampaaja :) Varsinkin nyt :) Hyvää on vaikea löytää! Hiusasiat on niin arkoja että yhen kerran kävin jossain parturissa ja sieltä päästyäni menin saman tie 20 km päästä hakee värin kun näytin IHAN ÄIDILTÄNI!! kaamea kokemus!

      Poista
  11. Minulla teki kerran eräs kampaaja saman...poisti väriä ja sai aikaiseksi kirjavan oranssin tukan, sinä osasit ihan itse!!..:)

    Missä kampaamo sijaitsee...muutaman vuoden voisi täälläkin karistaa...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huittisissa GITI. Juu mä olen taitava näissä hius asioissa :) joskus tininä leikkasin ite ja näytin ihan kiertolais pojalta!

      Poista
  12. Ihana tukka!! Sopii tosi hyvin sulle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeutta vaan antaa kampaajalle ohje: Anna palaa!

      Poista

Ilahdun pienistäkin sanoistasi :)